Lapkricio men. pirkau is tokio audi forumiecio "ACC" VAGCOM805 kabeli.Jo ir logotipa apacioje idedu,kad matytumet kaip atrodo.
Gyvena jis Vilniuje,Pasilaiciuose,Medeinos g.,mazdaug1-20name.(Nebent,ne prie savo namu pardavinejo)
Tai va,cia forume,per PM tvirtino,kad tikrai kabelis geras,daug ju turejes.Neiskart jo man prireike,todel ir apgaule ne is kart pastebejau.Veikia jis,kaip paprastas,blogas KL-jungiasi prie senu masinu ir tai ne prie visu,nors per VAGCOM langa ziurint,rodo,kaip HEX-CAN.
Nepatingejau atsidariau ta jo kabeli.Matosi,kad zmogus eksperimentavo nusprendes perspjauti kiniecius,litavo,kazka perrasinejo,gal ir maitinima sudegines buvo,nes ten lituota.Ir kai kantrybe baigesi nusprende atsikratyti.
Noriu ispet kitus,kad butumet atsargus ka nors pirkdami gatveje is tokiu ir remontuodamiesi masinas pas toki.Sukciu visur yra.
Galima,zinoma,butu ji VMI iduoti,gal dar policijai.Pardavineja plagiatus,pagaliau mokesciu uz parduotas prekes nesumokejo.Net irodymai visi cia,forume,kad prekiavo(mano PM issaugota zinute,pats prisipazista kad man pardave)Jau gruodzio men.dar kazkokioje forumo temoje jis rase:
"Turejau viena 805 realiai krakinta versija, ir ji veike sudinai. Taigi tuo neuzsiima niekas. Lengviau nuklonuot shnioora."
Tai taip supratau,cia tas pats kabelis.
Manau,kad VMI atkastu per IP adresus kur jis randasi,bet tai ne ta suma,kad mane pati po VMI tasytu,nebent dar ka nors apgavo,pvz.,policininka
http://img412.imageshack.us/img412/283/acckabelis1.jpg

PS1:cia rasau,nes cia daugiausiai zmoniu,kurie domisi tais kabeliais.Manau,svarbu,kad audi forumas netaptu sukciu forumu
PS2:gal kam reikia kabelio,turiu atliekama.....