Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Atsargiai.Sukčių yra ir čia  (Skaityta 2729 kartus)

Neprisijungęs art64

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
Atsargiai.Sukčių yra ir čia
« Topic Start: 2010 Sausio 08, 15:21:17 »
Lapkricio men. pirkau is tokio audi forumiecio "ACC" VAGCOM805 kabeli.Jo ir logotipa apacioje idedu,kad matytumet kaip atrodo.
Gyvena jis Vilniuje,Pasilaiciuose,Medeinos g.,mazdaug1-20name.(Nebent,ne prie savo namu pardavinejo)
Tai va,cia forume,per PM tvirtino,kad tikrai kabelis geras,daug ju turejes.Neiskart jo man prireike,todel ir apgaule ne is kart pastebejau.Veikia jis,kaip paprastas,blogas KL-jungiasi prie senu masinu ir tai ne prie visu,nors per VAGCOM langa ziurint,rodo,kaip HEX-CAN.
Nepatingejau atsidariau ta jo kabeli.Matosi,kad zmogus eksperimentavo nusprendes perspjauti kiniecius,litavo,kazka perrasinejo,gal ir maitinima sudegines buvo,nes ten lituota.Ir kai kantrybe baigesi nusprende atsikratyti.
Noriu ispet kitus,kad butumet atsargus ka nors pirkdami gatveje is tokiu ir remontuodamiesi masinas pas toki.Sukciu visur yra.
Galima,zinoma,butu ji VMI iduoti,gal dar policijai.Pardavineja plagiatus,pagaliau mokesciu uz parduotas prekes nesumokejo.Net irodymai visi cia,forume,kad prekiavo(mano PM issaugota zinute,pats prisipazista kad man pardave)Jau gruodzio men.dar kazkokioje forumo temoje jis rase:
"Turejau viena 805 realiai krakinta versija, ir ji veike sudinai. Taigi tuo neuzsiima niekas. Lengviau nuklonuot shnioora."
Tai taip supratau,cia tas pats kabelis.
Manau,kad VMI atkastu per IP adresus kur jis randasi,bet tai ne ta suma,kad mane pati po VMI tasytu,nebent dar ka nors apgavo,pvz.,policininka :-]

http://img412.imageshack.us/img412/283/acckabelis1.jpg

PS1:cia rasau,nes cia daugiausiai zmoniu,kurie domisi tais kabeliais.Manau,svarbu,kad audi forumas netaptu sukciu forumu
PS2:gal kam reikia kabelio,turiu atliekama..... :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Atsargiai.Sukčių yra ir čia
« Atsakymas #1: 2010 Sausio 08, 15:37:11 »
Na lauksime pardavėjo pasisakymo, tačiau esant reikalui IP adresą suteiksime tretiems asmenims.
Dėkui už informaciją (+)

Neprisijungęs schwarzmanek

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Sausio 08, 15:47:01 »
Pirkti "levaka" ir paskui tureti pretenziju... (!?)

Neprisijungęs waldaz

• Įrašai: 229
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Sausio 08, 16:01:19 »
tai zmogus gi nezinojo, kad "lievaka" perka.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Sausio 08, 16:13:22 »
O tai bent kreipeisi į patį pardavėją dėl nekokybiško produkto?

Neprisijungęs art64

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Sausio 08, 16:18:02 »
Siaip,tai reikejo pirmiausia susitarti su juo,
bet kad zmogus,kaip kiskis pasidare:tik
prisijungia ir digsta.I mano zinute neatsake,o
telefonu net nebandziau=manau ten koks PYLDYK ir
 ijungiamas,arba atsiliepia kai jam tik reikia

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Sausio 08, 16:19:10 »

Tai jis galvojo kad perka originalia iranga?

Neprisijungęs art64

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Sausio 08, 16:27:29 »

Tai jis galvojo kad perka originalia iranga?

Na ne apie lievakus snekam.Kalba apie tai ,kad negrazu zmones apgaudinet-jei jis butu pardaves man gera,veikianti kabeli ,as cia nerasyciau.As privaziavau su senute A41996m.,ant jos veike ir dabar veikia,o cia neseniai prireike prie Fabios 2002m. prisijungti ir neveikia,nors mano senukas KL311.2 veikia su ja puikiai.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Sausio 08, 16:41:59 »
O ko norėt iš neoriginalaus kabelio? Būna kad neprisijungia...

Neprisijungęs art64

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Sausio 08, 18:46:45 »
O ka tu vadini nelievu?Pas tave koks?nelievas Rosh tech'o ar kinietiskas bet viska imantis?
Reiskia mano KL 311.2 nelievas ir kainuojantis 4 k. pigiau.Siai dienai pilnas intikas skelbimu,
kurie veikia gerai uz tuos pinigus,kuriuos jam sumokejau.
Jei reikia parasyk,duosiu tel.Gaila,kad pats per velai pradejau dometis.
Man tai piesiasi toks piesinys:sis kabelis buvo kazkada sudegintas,ar sugadinta programa
(gal prisijungiant prie interneto ar kaip kitaip),o po to jis pats ikrove programa,nukopijuodamas
nuo gero kabelio.
Zodziu,kreivai nulauze.Pats ir prisipazino zinuteje(tik ne man),kad "veike shudinai"
Zinoma,reikia ir tai sugebet,bet as tokio tikrai nebuciau pirkes.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Sausio 08, 18:54:46 »
Jei manęs klausi tai aš pats naudoju lievą už ~20 dolerių, kolkas problemų neturėjau, bet visiškai nenustebsiu jei jų turėsiu. O prieš keldamas teismą reikėjo pabandyt susitarti, na bet manau jis čia pats greitai parašys

Neprisijungęs art64

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Sausio 08, 19:37:30 »
Susitarti,zinoma,galima,bet reikia ,kad zmogus su tavim sneketu.
Apie tai jau rasiau:kazkur dingo,nors iki tol visada budavo prisijunges.
Prisijungia trumpam ir i zinutes neatsako.Siaip,as jau mintyse nurasiau tuos pinigus.
Tikrai buvo ir didesnem sumom susimauta(nama kazkada staciau,tai ne ant tiek isdurdavo).
Tik manau,kad su tokiais reikia kovot,ne visada deti i krumus :)Ir ju bus maziau

Neprisijungęs xoom

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Sausio 08, 22:53:40 »
is foto atrdo kaip ir visi china klonai :) gal tiesiog neturejo gero dump.:)  o del pretenziju aisku galetu taip ir nesislept :) as irgi kartais padarau zmonem tu aparaciuku :) made in lithuania  :)  bet supportinu kiek galiu :) jei sugenda visada galu paimt paziuret :) betkokiu atveju manau neverta gaist laiko jei zmogus pabego :) o pretenzijas galima reikts kokiam ross-tech nusipirkus orginala.. sumokejus priklausomus pinigus:) na bet cia tik mano nuomone :) nepalaikau nei vieno is jusu :) del sito ginco :) vienas blogai kad pabego.. kitas blogai kad nori gaut orginala su visu supprotu uz klono kaina :)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Sausio 08, 23:23:46 »
Is tikro niekur as nesislepiu. Gyvenu naktimis, o forumas pastebejau kaiptik nakti nedirbo?

Beje tokie pasisakymai nepraeina salin.

Pardavinejat as rasiau, jog naudotas jis buvo tyrinejimo tikslais. Konkreciai bandziau pirkau laida nuskaityti dump. Programavimo jungtis nera numatyta. Lituota prie koju. Mikrovaldiklis yra uzrakintas. Nieko nenusiskaite. Tuo ir baigesi.
Stabilizatorius nebuvo keistas. Man kiniska pajke pasirode pataupyta ant lydmetalio, uzdejau naujo.

Na neturejau nieko po ranka nuvalyti kanifojijai - kaltas.

Dabar del to firmware update yra mintis. T.y. paimu 1.79versija, ir prijungiu 805eeproma.
Sunku aisku susitikti, kai gyvename skirtinguose miestuose.

Labai gailiuosi kad taip susikloste.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 09, 14:01:57 sukūrė acc »

Neprisijungęs xoom

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Sausio 08, 23:38:50 »
as kai tvarkau tuos aparatus visada perlituoju itartinus kontaktus .. tiesiog sazine neledizia taip palikt .. usb laida tai tik atidarius nutraukiu.. nes jis vos ant keliu gislu laikosi .. 

@art64

man atrodo biski puolei i panika :) nera ko cia panikuot :) ten dar ne tokiu sudu yra padaryta :) bet bi tik veikia tsakant :D

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Sausio 08, 23:51:11 »
"Turejau viena 805 realiai krakinta versija, ir ji veike sudinai. Taigi tuo neuzsiima niekas. Lengviau nuklonuot shnioora."
Tai taip supratau,cia tas pats kabelis.

Negerai supratote. Programa kompiuterio puseje, veike su visais laidais, deja veike blogai. Ir tai yra priezastis, kodel Niekas neuzsiima programos lauzymu, tesiog nukopijuoja interfeisa.

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Sausio 09, 01:25:16 »
:) todel, kad tai tik laiko gaisimas lausti softa, jami daigta,klonuoji, ir turi veikianti :) ir lauzti nieko nereikia:)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Sausio 09, 12:19:45 »
O ka tu vadini nelievu?Pas tave koks?nelievas Rosh tech'o ar kinietiskas bet viska imantis?

Nelievu vadinu originalu Ross-tech'o adapteri, kuri pirkau oficialiai is Ross-tech'o
atstovu Lietuvoje. Esu prisiregistruotas Ross-tech'o klientas ir gaunu pilna technini
palaikyma ir konsultacijas. Ir nebijau kad kitas programos atnaujinimas man
"sudegins" adapteri ar programa pakibs ir pan.

Neprisijungęs xoom

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Sausio 09, 13:07:53 »
Bet va admino pasisakymas man nelabai patiko.. kazkaip isvis nesaugei galim pasijust cia.. nes tuoj duomenis gali duot tretiems asmenims..

nepaskaiciau Agreemento... bet ten turetu but parasyta man atrodo kad duomenis nebus suteikiami tretiems asmenims
 :)

Neprisijungęs anufri

• Įrašai: 54
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Sausio 09, 13:48:38 »
atsigaukit gal ka? ...tretiems asmenims..vmi...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Sausio 09, 13:56:21 »
Bet va admino pasisakymas man nelabai patiko.. kazkaip isvis nesaugei galim pasijust cia.. nes tuoj duomenis gali duot tretiems asmenims..

nepaskaiciau Agreemento... bet ten turetu but parasyta man atrodo kad duomenis nebus suteikiami tretiems asmenims
 :)
Siūlyciau su įstatymais susipažinti, tuomet nekils klausimų dėl duomenų suteikimo tretiems asmenims, plius sužinosi kas gali būti tie treti asmenys ;)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Sausio 09, 13:58:50 »
Na cia jau nuplaukia tema. Neatsiranda autorius, kuriam jau pasiuliau sprendimus.

Neprisijungęs xoom

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Sausio 09, 14:01:26 »
kad cia nereik nieko skaityt :) yra dvi salys.. zmogus ir forumas.. trecias asmuo gali buti betkas.. Bajoras zadi uzsiimt "megztuko" darbais ? :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Sausio 09, 14:08:37 »
Xoom > Tai jei neskaitai bei nežinai, tai nesiklaidink nei pats, nei kitus klaidink. Yra numatyta įstatymų tvarka kurio keliu mes kaip asociacija privalėtume suteikti informaciją tokiu atveju jei pareikalautų tarkmime VMI ar šeip FNTT.

Nežinau kas tie tavo megztukai...

Neprisijungęs art64

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Sausio 09, 15:20:17 »
Noriu,kad tema butu sustabdyta arba ,bent jau laikinai sustabdyta,kadangi zmogus su manim jau bendrauja.
Toliau bandysim ginca isspresti per PM,jis pasiule sprendimus,tikiuosi neapgaus.
Jei jis pasirodys saziningas,galiu ir viesoje erdveje atsiprasyti