Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ar tinka i C4 2,8 spidometro skydelis is S4? ir ar buna tokie bajeriai.....?  (Skaityta 1219 kartus)

Neprisijungęs 738/ERNE

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
Turiu viliojanti pasiulyma pasikeiti paneles tablo i balta is S4 su visais dacikais. Pas mane pilna panele su borto kompu ir autocheku.Idomu ar is S4 tiks viskas pajungt kad veiktu visi dacikai ir t.t. Gal kas daret? Pas mane be klimos, o ten su lauko temp. daciku.Pasidalinkit elektrikai patirtim  (h) ?!?

P.S. Siandien issiardziau vairuotojo puses dureles, ogi ziuriu, ant spynos 3 laidu fiske jungiasi. Bene cia i centrini kokia elektra atvesta. O gal yra toks navarotas, kad uzrakinus duris, paliktas praviras langas uzsidaro automatiskai?  ?!? ?!? ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Liepos 26, 19:36:00 sukūrė 738/ERNE »

flex

• Svečias
Turiu viliojanti pasiulyma pasikeiti paneles tablo i balta is S4 su visais dacikais. Pas mane pilna panele su borto kompu ir autocheku.Idomu ar is S4 tiks viskas pajungt kad veiktu visi dacikai ir t.t. Gal kas daret? Pas mane be klimos, o ten su lauko temp. daciku.Pasidalinkit elektrikai patirtim  (h) ?!?

turėtų pasijungti lengvai. O kas liečia temperatūros daviklį, tai gausi nusipirkti ir įsisukti į bamperį ir pravesti laidą iki skydelio :)

Neprisijungęs 738/ERNE

• Žiūrėti profilį
o jei man nereikia jo ne biskio, tai galima ir nejungt....

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
nu tai zinoma nejunk ir neveiks

Evaldas

• Svečias
O tu nenori tą viliojančią galimybę man perleisti? :)

Neprisijungęs 738/ERNE

• Žiūrėti profilį
O tu nenori tą viliojančią galimybę man perleisti? :)

nu nea, desiuos sau...  (+)