Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ar tinka A6(c4) benzo prietaisu skydelis (pilnas) i dyzeline masina?  (Skaityta 5141 kartus)

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
ten tepelo temperatura, mech laikrodis ir voltmetras :) o ne spidometrai :)
pas mane tik pvz voltmetras veikia :) bet man dzin - nes reikes kopijuot arvi :D:D

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
geras pavyzdys uzkreciamas  :-]
o kiek fyskiu nepamenu...

Tuzas

• Svečias
nu tai zinai jei ta spydika su bortu kompu ysydesi ir niekas nerodis po desine tie agregatai neweiks, borto kompas grybus rodis tai irgi nekas..as pas sawe neisiaiskinu ar tiktu man jis ar ne,nes visi raso kad ten daug laisvu fyskiu isemus spidometra tur but,pas mane jos nera nei vienos..laisvos...galetu kas su foitkem ka parodyti...

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
dabar ziurek... pas tave skydelis su cheku kiek pamenu is ankstesniu tavo postu... termomentras yra/nera? ir per skydelio viduri yra pora juodu fyskuciu... viena daug maz staciakampe kita labiau pailga bet ir nesmarkiai... ir jos ten tokiom adatelem susijungia... tos turi but dvi nes pas mane yra viena, tai borto kompas rodo ciki piki, bet jauciu, kad chekas nelabai i ka reaguoja... dar nebandziau bet reiks cheka prabandyt... ir viskas... ten be automato kad viskas veiktu manau turetu but +/- ~5-6 fyskes... tiksliai nepamenu

Tuzas

• Svečias
termometras yra...hm..manau as pasiskolinsiu fotika is ko ir priseksiu prie temos..nes nzn gal ir dabartinis keistas mano skydelis nes kai isemiau jy pastebejau jog jis nustatytas ant benzo nors pas mani dyzelis...dar matosi kad atsuktas buvo..

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
o tu is kokio miesto?

Tuzas

• Svečias
as is siauliu...ten pas mane masinoj pirikups tiek visko pribures kad baisu tode neaisku kas ten kaip...duru apdailos medis kazkoks per didelis miktukai ydubve,hidromova kazkoki neorginali sake, su spydiku ir neaisku kas ten yra...matosi tik kad buvo atsuktas...taigi pasiskolinsiu fotika,nufotkinsiu ir ydesiu cia...

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Hugeman

• Įrašai: 304
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Pratesiant tema: niekaip negaliu rasti ilgo prietaisu skydelio (Pas mane trumpas). Jei pakeisciau spidometra ir tachometra nusipirkes skydeli kad ir is 2.6 ar 2.5tdi viska gerai rodytu tiek greiti, tiek ir apsukas, ar klystu? :) Ar tiktu prietaisu skydelis nieko nekeiciant is 2.0l (103 kw) ir 1.8l (92kw)?  :)
Auto audi a6(c4) 95 2.0l (85 kw)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 05, 01:45:14 sukūrė Hugeman »

Neprisijungęs Hugeman

• Žiūrėti profilį

VagSoft

• Svečias
Sveiki. Pratesiant tema: niekaip negaliu rasti ilgo prietaisu skydelio (Pas mane trumpas). Jei pakeisciau spidometra ir tachometra nusipirkes skydeli kad ir is 2.6 ar 2.5tdi viska gerai rodytu tiek greiti, tiek ir apsukas, ar klystu? :) Ar tiktu prietaisu skydelis nieko nekeiciant is 2.0l (103 kw) ir 1.8l (92kw)?  :)
Auto audi a6(c4) 95 2.0l (85 kw)

Taip sitaip galima daryti, perki belekoki ilga skydeli jei dyzelini tai reikia keist taxometra. Perkoduoji skydeli pagal savo auto ir dziaugsmas tau. :)

Neprisijungęs Hugeman

• Žiūrėti profilį
O kaip suprasti perkoduoji?  (h)

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
O kaip suprasti perkoduoji?  (h)
Cia jis biski nesamoniu parase.

Neprisijungęs Hugeman

• Žiūrėti profilį
Na Minai tai kaip cia yra?  :)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Angliskam galima myliu rida pakeist i km,o kaip pakeist apsukas kai dizelio ir benzo tachai skiriasi?

Neprisijungęs Hugeman

• Žiūrėti profilį
Aisku. Tai tachai benzo skiritingu varikliu ir nevienodi? Del to tiesiog donoras turi buti tiek pat cilindru?  :)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Tachai benzo vienodi.Turiu pilna 2,8 variklio skydeli.Ziurek parduodu,kebulas,

Neprisijungęs TDI

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Kam tos tuscios snekos, A6  skydeliai koduojasi ir aplamai jie visi vienodi tik ciferblatai skiriasi skirtingai isdestyti skaiciai. Perkodavus angliska skydeli i Km nenustebk jei sustabdys policija. Skydelis rodo mazesni greiti, todel kad skirtingai isdestytos greicio atzymos. Benzinu taxometrai visu vienodi, variklio cilindru skaicius kodinasi. Dyzelio ir benzino taxometrai skiriasi, bet velgi tik ciferblatas. Niekas negamina skirtingu varikliuku rodyklems ar kazko panasaus. Daugiau nekomentuosiu nes nera ka :)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Kam tos tuscios snekos, A6  skydeliai koduojasi ir aplamai jie visi vienodi tik ciferblatai skiriasi skirtingai isdestyti skaiciai. Perkodavus angliska skydeli i Km nenustebk jei sustabdys policija. Skydelis rodo mazesni greiti, todel kad skirtingai isdestytos greicio atzymos. Benzinu taxometrai visu vienodi, variklio cilindru skaicius kodinasi. Dyzelio ir benzino taxometrai skiriasi, bet velgi tik ciferblatas. Niekas negamina skirtingu varikliuku rodyklems ar kazko panasaus. Daugiau nekomentuosiu nes nera ka :)
Jei nesupyksite patikslinsiu.Kodinasi rida:is myliu galima padaryti km.,o greiciui ant anglisko yra ir km,kurie atitinka vokiska,tai kad mentai ne prie ko.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
jus cia tikiuosi apie a6 (c4), zodziu turiu a6 (c4) TDI noriu isidet borto kompa, kadangi sunkoka gaut pilna skydeli nuo dyzelio su bortokompu, tai v'nasi jai gerai supratau jamam benzo skydeli a betkoki su bortokompu europini ir perdedam saviskius ciferblatus ir vuolia?????? ar ne???

Neprisijungęs Tomuks

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, nekuriant naujos temos ;). Pas mane A6 98m 1,9tdi, spidometras rodo mažiau 20 km/h. Paskaicius foruma galvočiau gal ydetas skydelis nuo benzinines auto? Keiciau greicio dacika, nepadejo.  :[ Keisti skydely?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
o ratai kaip? gal del ismatavimu paklaida?

Neprisijungęs Tomuks

• Žiūrėti profilį
ratai normalus, jau tikrinau ir del ratu nebus tokia didele paklaida. Man atrodo kad bus perdaryta is angliskos ir skydelis netoks ydetas

Neprisijungęs Tomuks

• Žiūrėti profilį
gal dar kas turi kokiu pasiulymu?????  :-{

Neprisijungęs Tomuks

• Žiūrėti profilį
Tai kiek supratau is 2,5 tdi masinos isimtas skydelis, turetu tikt y 1,9tdi auto??  :V