Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ar tinka 91m audi 80 priekiniai žibintai 94m  (Skaityta 2930 kartus)

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, speju uzpykdysiu visus kad sukuriau nauja tema , nes itariu ju buvo labai daug,(dar jaunas esu tai pasitaisysiu :V) kadangi greitaja paieska nieko neradau tai klausimas: Ar tinka priekiniai žibintai mano B4 94metų , nuo 91m audi 80  bulkos . ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 11, 01:55:29 sukūrė mindziux »

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
viskas tinka, tik jie per ilgi ir pasislepia po a80 b4 kapoto priekiu. geriau dek kokie priklauso ir bus  (y)

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
o tai labai akivaizdziai matosi tas neatitikimas  (!?)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
Neturiu salia jokios foto. bet paskui vaziuosiu iki garazo, galesiu uzmest ant beskes faros bulkos fara ir matosi skirtumas (nufotkysiu) , plius TA nepraeisi su tokiom lempom. o kodel nenori susideti normaliu b4 lempu?

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
tai pasikeisiu as jas i savo normalias kai TA reikes beto ji dar lb toli, noriu deti zenonus bet neplikyti kitiems akiu ir radau lesines papigei tik be ausyciu keliu ir nuo bulkos tai tokios tokeles. :)

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
Jau kaipir viskas aisku, bet Benito butu smalsu pamatyti kaip tos bulkos faros atrodo ant beskes ? :V

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Neužtenka, kad urodnas taiwanio lempas žadi dėti, bet dar ir ne pagal matmenis??? :D

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
nzn urodnas ar ne bet ne vienas tokias susideje ir vazineja ir dar kiek matau ne vienas nori det... ir geriau jau tokios negu visokios led juosteles :)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
tu juk apie sitas? :)

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
manau kad taip, o kas ?

• Žiūrėti profilį
tai tu jas jau nusipirkes? :)

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
jo katik pasiemiau o kas ? ko as nezinau apie jas ? :V

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
Jau kaipir viskas aisku, bet Benito butu smalsu pamatyti kaip tos bulkos faros atrodo ant beskes ? :V

neturejau galimybes nufotografuoti su tel, nes buvau velai vakare garaze :( bet kai jau turi nusipirkes tai viena persidek ir uzdaryk kapota ir matysi kiek uzdengia ir kaip vaizdas ;)

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
dar laikikiliai nulauzyti tai pirma juos reikes gaut ir uzsidet, bet seip viskas tvarkinga, tas bicas sake lituot juos , bet as manau kad nlb laikys, ka gali pasiulyt ? :V

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
issiardyti, pasidaryt laikiklius, pritvirtinti varztukais laikiklius ir bus ciki. jei gerai suklijuotu tai laikytu. seip ziurek kaip ten geriau. as senas lempas (stock), kai laikikliai luze buvo, tai tiesiai su samariezais prisukai, nes kelis men teko vazinetis :D

• Žiūrėti profilį
jo katik pasiemiau o kas ? ko as nezinau apie jas ? :V
papuolei ;)
paliksi tokius kokie jie yra ar kazka dar jiems darysi (apart tvirtinimu)?

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
o ka manai i sitas lempas uztektu xeonu ar reiketu bixeonu ? :V

• Žiūrėti profilį
man atrodo cia atskirai ilgosios ir trumposios ;) kokios lemputes dedasi?
Jeigu H4, tai ikistum ir Bi. O pvz H1 H3 man atrodo nebuna Bixenon ;)
Bet kita vertus, kreivai atrodys ant tavo beskes sie zibintai :) b3 kapota dek ?!?

kad isivaizduotum kiek truksta, stai, audi b3 su b4 zintintai (atvirkstinis variantas tavajam)

chebryte, o b3 groteles vienodos buna tiek su vientisais tiek su nevientisais zibintais?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 15, 01:08:07 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
vienodos, skiriasi tik audi 90 groteles nuo eiliniu bulku tankumu. Tavo pateiktoj foto nuo 90, jei islauztum kas antra vertikalu plastmasiuka, gautusi 80 bulkos grotos :D

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
jai tokie tarpai gaunasi tai isviz nebezinau ar juos desiu  :V seip tai nuimsiu stikliuka ir desiu angel eyes ziedus aplink lesius benjau tokie planai buvo... ten dvi dedasi lemputes kiek supratau ir sake tas kuris pardave kad ten visos tinka tai geriausia manau butu h4 bixenonai :V tik sako kad tos lemputes daug greiciau perdega tai galvoju db isidet H1 i trumpasias, nes daug kas sako kad uztenka. ;)

Neprisijungęs reivis

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
prasau nedek tokiu dalyku :DD

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
Noreciau daugiau argumentu, o netik kad neimk  :)

• Žiūrėti profilį
Noreciau daugiau argumentu, o netik kad neimk  :)
jie baisūs :)

• Žiūrėti profilį
jai tokie tarpai gaunasi tai isviz nebezinau ar juos desiu  :V seip tai nuimsiu stikliuka ir desiu angel eyes ziedus aplink lesius benjau tokie planai buvo... ten dvi dedasi lemputes kiek supratau ir sake tas kuris pardave kad ten visos tinka tai geriausia manau butu h4 bixenonai :V tik sako kad tos lemputes daug greiciau perdega tai galvoju db isidet H1 i trumpasias, nes daug kas sako kad uztenka. ;)
Nejau ten universalus lizdas? (!?)
Rasei anksciau: "...jau geriau nei led juosteles..." :) Manai angel eyes geriau? baiiiiiiiiiiik :D

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
o kas tavo manymu grazu kai melynais gabaritais vazineja ar kai i paprastas matines faras zenonus isimeta ? as jas pasiemiau tdl kad jos su lešiais, o ne tam kad butu jau "Tiuningas" nes daug tenka naktimis važinet o maniskem reflektorius isdeges tai kaip su saules akiniais jaučiuosi...