Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ar gerai uzdariau el. langa ?  (Skaityta 1363 kartus)

Neprisijungęs herounique

• Įrašai: 732
    • Žiūrėti profilį
Ar gerai uzdariau el. langa ?
« Topic Start: 2010 Gruodžio 08, 16:00:48 »
Zodziu pas mane nera apsifkiu, nes jos dviem savaitem isvestos remontui. Ir sian netycia palikau rakta duryse pasukta ir atsidare 10cm lango, sukinejau rakta i kita puse ir vel i ta pacia, bet jis jau nebejudejo.. grizes namo susiradau atsuktuva atsukau varykliuka, nuemiau , su rankom uzdariau langa, ir vel prisukau varykliuka. Tai norejau paklausti ar gerai cia padariau ? ar to lango dantratukus reikia atitaikyti pagal varykliuka? jei dabar netycia prades uzsidaryneti langas man varykliukas nesudegs ? ar jis pajaucia , kad viskas ir pats nustoja dirbti ?

Neprisijungęs boostersas

• Įrašai: 189
    • Žiūrėti profilį
Re: Ar gerai uzdariau el. langa ?
« Atsakymas #1: 2010 Gruodžio 08, 16:36:53 »
o pasukęs raktą iki galo palaikyt nebandei? o dėl galutinės padėties tai man rodos ten nuo apkrovos sustoja, jei klystu pataisykit...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 08, 16:38:26 sukūrė boostersas »

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Gruodžio 08, 17:05:27 »
tai tame ir esme kad neveikia pasukus rakta , nes pas mane kazkas pradejo valgyti akuma , kazkas trumpina tikriausiai  ff pamatavau su testeriu , su signalizacija ima 0.80 Ampero tai cia daug  (z) ir nzn kas tai galetu buti.

Neprisijungęs Artas

• Įrašai: 246
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Gruodžio 08, 17:43:57 »
pas mane ir panasiai valge bet buvo magas kaltas...

Neprisijungęs boostersas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Gruodžio 08, 18:54:24 »
tai tame ir esme kad neveikia pasukus rakta , nes pas mane kazkas pradejo valgyti akuma , kazkas trumpina tikriausiai  ff pamatavau su testeriu , su signalizacija ima 0.80 Ampero tai cia daug  (z) ir nzn kas tai galetu buti.

tai pabandyk atjungti nuo durų fyškes ir pamatysi ar langai valgo amperus...

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Gruodžio 08, 22:53:34 »

o kas magui buvo ? pas mane pastebejau , kad mago saugiklis kazko isilydes bet siaip veikia, nepramustas

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Gruodžio 08, 23:44:35 »
Zodziu pas mane nera apsifkiu, nes jos dviem savaitem isvestos remontui. Ir sian netycia palikau rakta duryse pasukta ir atsidare 10cm lango, sukinejau rakta i kita puse ir vel i ta pacia, bet jis jau nebejudejo.. grizes namo susiradau atsuktuva atsukau varykliuka, nuemiau , su rankom uzdariau langa, ir vel prisukau varykliuka. Tai norejau paklausti ar gerai cia padariau ? ar to lango dantratukus reikia atitaikyti pagal varykliuka? jei dabar netycia prades uzsidaryneti langas man varykliukas nesudegs ? ar jis pajaucia , kad viskas ir pats nustoja dirbti ?

Gali buti ramus, viska padarei teisingai, nieko nesugadinsi.

Neprisijungęs boostersas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Gruodžio 09, 08:13:54 »

tai bandyk magą atjungti visisškai nuo maitinimo, ir žiūrėk ką tada sakys testeris.
o kas magui buvo ? pas mane pastebejau , kad mago saugiklis kazko isilydes bet siaip veikia, nepramustas