Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 2000m prietaisu skydelis.  (Skaityta 5396 kartus)

Neprisijungęs Jovisiokas

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a6 2000m prietaisu skydelis.
« Atsakymas #25: 2011 Spalio 18, 19:09:20 »
Gal kas gali atsviest/surasyt saugikliu reiksmes ir amperaza? (v) Buciau labai dekingas  :)

Neprisijungęs wooxeriux

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2011 Spalio 18, 20:57:25 »
Oho cia pas tave kokios bedos :) man idomu kodel pvz pas vienas audi,kad ir 98m kai atidarai duris rodo pvz kurios durys atidarytos o pas mane kai atidarau duris rodo visas keturias atidarytas,niekur daugiau nemciau pas ka kita,kad taip rodytu..

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2011 Spalio 18, 21:47:51 »
Oho cia pas tave kokios bedos :) man idomu kodel pvz pas vienas audi,kad ir 98m kai atidarai duris rodo pvz kurios durys atidarytos o pas mane kai atidarau duris rodo visas keturias atidarytas,niekur daugiau nemciau pas ka kita,kad taip rodytu..

Arba komfortas grybauja, arba codingas blogas.

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2011 Spalio 19, 23:18:41 »

Arba komfortas grybauja, arba codingas blogas.

:D arba kazkas signalizacija statydamas, visas duris sujunge i kruva

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2011 Spalio 19, 23:54:15 »
Arba buves anglas ir paskui blogai codinga suvede...
O jei dar taip... tai niekas nepades :D :D :D
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,25368.msg1109355.html#msg1109355

Neprisijungęs Jovisiokas

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2011 Lapkričio 01, 00:56:55 »
Problema gana didele. Sudeges vienas komfort bloko takelis. Manau, kad kazkur yra trumpinimas. Bet... Idedant saugikli, uzdarius duris, salone sviesos tolygiai pulsuoja, tada pradeda saugiklis svilt...(Nezinau ar nuo tada pradejo pulsuot ir ar tas pulsavimo sturejo takelio sudegimui) Ir seip vaziuojant be saugiklio, karts nuo karto uzsidega ant kompo, kad visos durys atidarytos, bet salono sviesa nereaguoja. Buvo vienose durelese laidu izoliacija paluzus, bet problemos su pulsavimu nepradingo nei juos izoliuojant, nei isvis atjungus tas dureles.  :-{ Gal kas zino kur galeciau vilniui kreiptis? Bet pas tikrai gerus meistrus... Aciu uz atsakymus :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2011 Lapkričio 01, 01:01:26 »
Problema gana didele. Sudeges vienas komfort bloko takelis. Manau, kad kazkur yra trumpinimas. Bet... Idedant saugikli, uzdarius duris, salone sviesos tolygiai pulsuoja, tada pradeda saugiklis svilt...(Nezinau ar nuo tada pradejo pulsuot ir ar tas pulsavimo sturejo takelio sudegimui) Ir seip vaziuojant be saugiklio, karts nuo karto uzsidega ant kompo, kad visos durys atidarytos, bet salono sviesa nereaguoja. Buvo vienose durelese laidu izoliacija paluzus, bet problemos su pulsavimu nepradingo nei juos izoliuojant, nei isvis atjungus tas dureles.  :-{ Gal kas zino kur galeciau vilniui kreiptis? Bet pas tikrai gerus meistrus... Aciu uz atsakymus :)

Pasikeisk komforto bloka ir  pamirsi problemas. Ka pas meistrus vazinesi, tik pinigus isleisi ir vis tiek pacio bloko niekas nesutaisys.