Turėjau aš akumuliatorių su kalciu dengtom celėm, tai tas ir 13,2V yra rodęs, ir po krovimo praėjus pusdieniui ir dar trumpą nedidelę apkrovą gavęs. Vienas toks atlaikė metus tada garantinis naują davė, nsujasis du metus atlaikė su savo tokiom įtampom... šiaip būtų įdomu pamatuoti tikrai negyvą akumuliatorių, aišku ne tokį kur kokia celė nutrūkusi, bet kur gyvybės vienam užkurimui nebelabai užtenka ![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
teko matyti ir testuoti, darbe gavau užduotį pakeisti akumą Golf 4, tai pratestavau senajį, varža buvo 11mOhm ;DD
ten 2,0 benzas net nekūrė jo praktiškai, kiek sakė sąvininkas, o pagal įtampą, užtrumpintų sekcijų nebuvo.
aš viena akūma turiu kur pakrautas ir pastovėjes šaltyje rodė 12,9v jau galvojau kad 12,8v jau čia max yra

dar amperai gaunasi ir nuo apkrovimo varžos kuo žaesnė varža tuo didesnė srovė gausis kol kas nors neužsidegs ar ne perdegs 
hm, o jis rūgštinis ar visgi ten tas kitoks, agm vlca ar kokie ten, sausas?
kiek teko susidurti per 2 val visi nusistovi iki 12.6 :?
Beje mano testeris amperus ne varžos principu skaičiuoja, t.y. jis tikai 900amp neduos apkrovos, jis ją išskaičiuoja kitaip
c6 akumas turbūt audi gamykloj dėtas, o ne iš pardės, skirtas trečiosiom šalim
tas tai taip, viskas aišku, BET, jis originalus DEVYNIŲ metų senumo

Gal į c6 eina agm akumai? tingiu c6 temą skaityt
beje šio testerio testuojama varža yra vienos sekcijos kaip suprantu, nes kitur rašo kad rūgštinio akumo varža yra 2-4omh arba kitur rašo 10-20~~, tai čia spėju sekcijai visam (x6) atitinkamai