funkcijos tikrai nesudėtingos ir reikalingos, sau, šeimai, draugams, audiklubui, kaimyno triperiams
tai bent išmatuos tuos 800a, vistiek žinosi kad akumas geras.Volume, aš to prietaiso dar negavau, kai gausiu pranešiu
Audi A4 B6 2.4 125kW benzinas.Karta per diagnostika (~20 min) akumuliatorius visiskai nusedo, taciau per dabartinius salcius kuriasi gan neblogai, nors siryt prie -17 gerokai ilgiau ir nervingiau starteri suko. Kadangi zmonai greitai gimdyti (staigmenu lemiamu momentu nesinori), o automobiliu kasdien nera naudojamasi, galvoju ar verta su juo toliau terliotis ir pameginti atgaivinti (distiliuotas vanduo, buitinis ikrovimas), ar geriau imti nauja gera neaptarnaujama ir nesukti galvos.Kaip patikrinti elektrolito lygi nezinau (pirma masina), ikroviklius gal ir gauciau. Pagal nuotrauka raso, kad yra kazkur indikatoriai, bet nezinau, kur tiksliai.
Sveiki, gal kas gali pasakyt kiek AH akumuliatorius turi buti audi a4 b6 2.5tdi 120kw? ar koks orginaliai turi buti?dekingas
Nekantriai lauksim. Manau daugeliui bus idomu prasitestuot, o tau kaip pazengusiam sioje srityje, paanalizavus parametrus juos pakomentuot
cca ir vidinę varžą parodo, tas good bad yra testerio interpretacija.
... vidinę varžą rodo su precentine israiska salia.
Procentinę išraišką tai suprantu ir ji duoda pakankamą info apie akumo amžių ar jo sugebėjimus. Vidinė varža "slaptas" dalykas. Paprastai akumo charakteristikose ji nenurodoma. Žinau tiek, kad kuo ji mažesnė tuo geriau ir jam senstant ji neišvengiamai didėja, akumo starterinė srovė mažėja.
...esu kazkur viena ausim girdejes kad jei varza daugiau nei 5mohm akuma galima mest, nezinau kiek tame tiesos, bet kiek esu mataves, visi geri buna 3-4mohm. saviski va 2m senumo pasimatavau, is 800A rodo 690A su varza 4,4mohm, turint omeny kad jis stipriai atsales tai kolkas ramu
originliai koks turi buti tai turbut niekas nepasakys nes priklauso kokiai rinkai auto buvo skirtas, dek 95-100ah bus pats tas.
Dekui uz atsakyma, dabar pas mane 74ah tai sunkiai bepasuka, reiks pirkt 100ah.
Pradėjo dainiulis Elektros skyrius
Pradėjo adrian « 1 2 3 » Kėbulo ir salono skyrius
Pradėjo darius6 « 1 2 3 4 » Audi C4