Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Akumuliatoriaus parinkimas tam tikram varikliui.  (Skaityta 79346 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
audi s4 92m variklis 4.2l siemet keisiu akuma, varta/bosh tinklapi siulo statyti 95-100A. Kataloge vienam buvau rades, kad 85A reikia. Kaip reikia is tikruju, ka patartumet? p.s. pinigu sioje vietoje netaupysiu

Kiek pamenu, pagal manualą nuo 92 iki 110 siūlo. Imčiau viduriuką, t.y. 100ah su rimta startine srove ;)

Neprisijungęs Meidis

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
galiu gauti nauju akumuliatoriu per pus pigiau, nera bochu ir vartu.

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
kokia firmu/kokiso kainos gal placiau gali, manau daug kam aktualu bus pries ziema pasikeisti

Neprisijungęs Lomberg

• Žiūrėti profilį
audi s4 92m variklis 4.2l siemet keisiu akuma, varta/bosh tinklapi siulo statyti 95-100A. Kataloge vienam buvau rades, kad 85A reikia. Kaip reikia is tikruju, ka patartumet? p.s. pinigu sioje vietoje netaupysiu

Kiek pamenu, pagal manualą nuo 92 iki 110 siūlo. Imčiau viduriuką, t.y. 100ah su rimta startine srove ;)
Talpa: 100Ah
Startinė srovė: 780A (EN)
Įtampa: 12V
Akumuliatoriaus tipas: Neaptarnaujamas
Gnybtų padėtis: -- +
Ilgis (mm): 354
Plotis (mm): 175
Aukštis (mm): 190
Garantija: iki 24 mėnesių

ka manai?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Matmenis pats susižiūrėk. O tau po sėdyne stovi, ar jau bagažnike? Kiti parametrai ok, trilitrį dyzelį jau su tokiu gali kurti laisvai žiemą :D

Neprisijungęs Meidis

• Žiūrėti profilį
kokia firmu/kokiso kainos gal placiau gali, manau daug kam aktualu bus pries ziema pasikeisti

Mutlu firma. kainas primeskit patys, beveik per pus pigiau nei pardose, tai jei 100ah parduotuvej 380lt tai pas mane apie 200lt.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Mutlu firma. kainas primeskit patys, beveik per pus pigiau nei pardose, tai jei 100ah parduotuvej 380lt tai pas mane apie 200lt.

Hm, geros kainos. Siunti į kitus miestus? Kaip su garantija?

Neprisijungęs Meidis

• Žiūrėti profilį
Nesiunciu i kitus miestus, veiksmas Vilniuje, garantiju neturiu,  galiu tik pasakyti kad jie nauji ir kiek esu pardaves nei vienas dar nesiskunde..

Neprisijungęs Meidis

• Žiūrėti profilį
Dar yra padangu nauju kaina taip zenkliai zemesne nei parduotuves, firmos barum arba continental. Tik reiktu uzsakyti is anksto nes db bumas ju...

Neprisijungęs Lomberg

• Žiūrėti profilį
Matmenis pats susižiūrėk. O tau po sėdyne stovi, ar jau bagažnike? Kiti parametrai ok, trilitrį dyzelį jau su tokiu gali kurti laisvai žiemą :D
po sedyne, i matmenys neziurek ten man tinkantis bus, ant pacio akumo net lipdukas yra ant kurio parasyti, dyzeliniams varikliams iki 3l benzininiams iki 5l

Neprisijungęs Lomberg

• Žiūrėti profilį
Nesiunciu i kitus miestus, veiksmas Vilniuje, garantiju neturiu,  galiu tik pasakyti kad jie nauji ir kiek esu pardaves nei vienas dar nesiskunde..
o jei pasiskus kas tada?

Neprisijungęs Meidis

• Žiūrėti profilį
nesiskus ;)  nauji akumai :)

Neprisijungęs Lomberg

• Žiūrėti profilį
nesiskus ;)  nauji akumai :)
kokiu galingumu gali pasiulyti? man idomus 100A ir galingesni, kokios ju kainos

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
kokiu galingumu gali pasiulyti? man idomus 100A ir galingesni...
Į tokį klausimą nežinau kas galėtų atsakyti...
Tokios sąvokos kaip akumo galingumas tikrai nėra. Yra akumuliatoriaus elektrinė talpa matuojama Ah, starterinė srovė matuojama A ir įtampa, lengvuose automobiliuose papastai 12 V. Dabar patikslinkite klausimą. (h)

Atsiprašau, gal jūs klausiate kokiu galingumu gali pasiūlyti, ty. ar dideliais kiekiais gali pasiūlyti tas prekes, tada kitas reikalas.   :[
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 08, 12:59:23 sukūrė antonijus »

Neprisijungęs Meidis

• Žiūrėti profilį
100Ah apie 220lt

Neprisijungęs Lomberg

• Žiūrėti profilį
100Ah apie 220lt
o kokie yra didesnio talpumo ir kokios ju kainos?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Meidis

• Žiūrėti profilį
dekui slimhady  ;)

Neprisijungęs Lomberg

• Žiūrėti profilį
dekui slimhady  ;)
as klausiu kokius tu parduodi uz puse kainos tuos barum, yra simto amperu talpiausias ar ir didesnio talpumo irgi turi? tai kokio ir kokia kaina? O linku su info apie akumus man nereikia  ;)

Neprisijungęs Meidis

• Žiūrėti profilį
Akumai ne barum, o Mutlu firma..  Yra ir daugiau ah, parasyk kokio reikia parasysiu kaina.

Neprisijungęs Aivareliss

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
Koki deti akuma i Audi a3 1999 1.9TDI 81 KW?
Ir kokia firma patartumet tuo paciu?

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Sveiki ,gal patartumet koki akuma isigyt pries ziema audi c4 2.6. Nes kaip auto nupirkau tai stovi kazkoks maziukas ir jau rytais vis sunkiau suka.kur buvot cia numete katalogus tai rodo nuo 70a iki 85a

Neprisijungęs Lomberg

• Žiūrėti profilį
Sveiki ,gal patartumet koki akuma isigyt pries ziema audi c4 2.6. Nes kaip auto nupirkau tai stovi kazkoks maziukas ir jau rytais vis sunkiau suka.kur buvot cia numete katalogus tai rodo nuo 70a iki 85a
tai ir dek viena is ju

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Supratau,o verta pirkt is aleksoto turgaus ar ne,nes ten manau akumai pigesni bus negu parduotuveje.jei kas is ten pirkote nusivylimu nebuvo?

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kokiu ismatavimu yra akumuliatorius pas audi a6 c4 2.5tdi 103kw avant, akumuliatorius po sedyne, aciu.