Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Akumuliatoriaus parinkimas tam tikram varikliui.  (Skaityta 80280 kartus)

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
Funkcijos kaip ir tokiospat. Tik kaina 2x mazesne, manau bus ok (y)

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2440
    • Žiūrėti profilį
Aptikau ir jo naudojimo instrukciją.
Tik mano supratimu vargu ar eiliniam mėgėjui toks prietaisas reikalingas jeigu jį teks panaudoti kas 2 - 4 metai.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
funkcijos tikrai nesudėtingos ir reikalingos, sau, šeimai, draugams, audiklubui, kaimyno triperiams

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
Domai, gal jau si ketvirtadieni matuosimes ? (H-)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs dalyviz

• Žiūrėti profilį
funkcijos tikrai nesudėtingos ir reikalingos, sau, šeimai, draugams, audiklubui, kaimyno triperiams
biski prastai kad tik iki 800a matuoja, 2,5tdi jau gali nebetikti :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai bent išmatuos tuos 800a, vistiek žinosi kad akumas geras.

Volume, aš to prietaiso dar negavau, kai gausiu pranešiu

Neprisijungęs dalyviz

• Žiūrėti profilį
tai bent išmatuos tuos 800a, vistiek žinosi kad akumas geras.

Volume, aš to prietaiso dar negavau, kai gausiu pranešiu
gali but kad galingesniu isvis nematuos, ai ka cia burt - gausi paziuresim :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
jo, reiks žiūrėt.

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Audi A4 B6 2.4 125kW benzinas.
Karta per diagnostika (~20 min) akumuliatorius visiskai nusedo, taciau per dabartinius salcius kuriasi gan neblogai, nors siryt prie -17 gerokai ilgiau ir nervingiau starteri suko. Kadangi zmonai greitai gimdyti (staigmenu lemiamu momentu nesinori), o automobiliu kasdien nera naudojamasi, galvoju ar verta su juo toliau terliotis ir pameginti atgaivinti (distiliuotas vanduo, buitinis ikrovimas), ar geriau imti nauja gera neaptarnaujama ir nesukti galvos.
Kaip patikrinti elektrolito lygi nezinau (pirma masina), ikroviklius gal ir gauciau. Pagal nuotrauka raso, kad yra kazkur indikatoriai, bet nezinau, kur tiksliai.
pradžiai turi nustatyti ar jau akūmas gatavas ir tik trūksta pakrovimo, tai pradžiai gali su pakrovėju pasikrauti, nes jei nevažinėjama didesniais atstumai tai savaime su mašina jo visvien nepakrauni iki galo, tada reiktų laikas nuo laiko su pakrovėju pakrauti, jei jau gatavas akūmas tai gali krauti kiek nori jis visvien savaime jau bestovėdamas išsikrauja, kad tvarkyti seną kažką jam daryti tai jau nebe tarybiniai laikai, kad terliotis

Neprisijungęs Nori alaus?

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
Dekui. 6dieni vaziuosiu ji ir generatoriu pasitikrinti. Tada ir zinosiu, kokia situacija su juo.

Neprisijungęs Povilas1988

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas gali pasakyt kiek AH akumuliatorius turi buti audi a4 b6 2.5tdi 120kw? ar koks orginaliai turi buti?dekingas

Neprisijungęs dalyviz

• Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas gali pasakyt kiek AH akumuliatorius turi buti audi a4 b6 2.5tdi 120kw? ar koks orginaliai turi buti?dekingas
originliai koks turi buti tai turbut niekas nepasakys nes priklauso kokiai rinkai auto buvo skirtas, dek 95-100ah bus pats tas.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Sausio 06, 08:41:32 sukūrė dalyviz »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
pagal vin kodą galima patikrinti koks buvo ;) bet teisingai sakai, nuo rinkos/temp priklauso. Tai jei auto pvz iš Italijos, tai ten jis bus mažesnis nei būtų lt

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
Nekantriai lauksim. Manau daugeliui bus idomu prasitestuot, o tau kaip pazengusiam sioje srityje, paanalizavus parametrus juos pakomentuot (y)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs dalyviz

• Žiūrėti profilį
Nekantriai lauksim. Manau daugeliui bus idomu prasitestuot, o tau kaip pazengusiam sioje srityje, paanalizavus parametrus juos pakomentuot (y)
ten net nelabai yra ka analizuot situose aparatuose, parodo tau iskart "OK" "Recharge" "BAD" kad visiem aisku butu :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
cca ir vidinę varžą parodo, tas good bad yra testerio interpretacija.

Neprisijungęs dalyviz

• Žiūrėti profilį
cca ir vidinę varžą parodo, tas good bad yra testerio interpretacija.
bet vistiek cca ir vidine varza rodo su precentine israiska salia.

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
... vidinę varžą rodo su precentine israiska salia.
Procentinę išraišką tai suprantu ir ji duoda pakankamą info apie akumo amžių ar jo sugebėjimus.

Vidinė varža "slaptas" dalykas. Paprastai akumo charakteristikose ji nenurodoma. Žinau tiek, kad kuo ji mažesnė tuo geriau ir jam senstant ji neišvengiamai didėja, akumo  starterinė srovė mažėja. :)

Neprisijungęs dalyviz

• Žiūrėti profilį
Procentinę išraišką tai suprantu ir ji duoda pakankamą info apie akumo amžių ar jo sugebėjimus.

Vidinė varža "slaptas" dalykas. Paprastai akumo charakteristikose ji nenurodoma. Žinau tiek, kad kuo ji mažesnė tuo geriau ir jam senstant ji neišvengiamai didėja, akumo  starterinė srovė mažėja. :)
susiveliau berasydamas, turejau omeny SOC ir SOH procentine israiska ir varza papildomai rodo.
esu kazkur viena ausim girdejes kad jei varza daugiau nei 5mohm akuma galima mest, nezinau kiek tame tiesos, bet kiek esu mataves, visi geri buna 3-4mohm. saviski va 2m senumo pasimatavau, is 800A rodo 690A su varza 4,4mohm, turint omeny kad jis stipriai atsales tai kolkas ramu ff
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Sausio 06, 12:21:44 sukūrė dalyviz »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
(y) gerai žinot tuos dalykus iš anksto

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
...esu kazkur viena ausim girdejes kad jei varza daugiau nei 5mohm akuma galima mest, nezinau kiek tame tiesos, bet kiek esu mataves, visi geri buna 3-4mohm. saviski va 2m senumo pasimatavau, is 800A rodo 690A su varza 4,4mohm, turint omeny kad jis stipriai atsales tai kolkas ramu ff
Čia jau ir man diedui darosi baisiai įdomu.  (aa)
Galiu tik pridurt, kad ir visiškai naujų akumų vidinė varža priklausomai nuo jų talpos (Ah, A) tikrai skirsis, - mažesnių vid. varža bus didesnė, didesnių mažesnė jau nekalbant apie temperatūrų skirtumus.

Neprisijungęs Povilas1988

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
originliai koks turi buti tai turbut niekas nepasakys nes priklauso kokiai rinkai auto buvo skirtas, dek 95-100ah bus pats tas.

Dekui uz atsakyma, dabar pas mane 74ah tai sunkiai bepasuka, reiks pirkt 100ah.

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
Dekui uz atsakyma, dabar pas mane 74ah tai sunkiai bepasuka, reiks pirkt 100ah.
tas nieko nekeicia, cia kalbi apie talpa kuri neturi itakos sukimo jegai.