Na ką atėjo laikas keisti akumuliatoriu nauju
ta is padariau, bet tuo aciu noriu pasidomėti ir apie jo ikrovimą (kazkada visvien reikes) o juolabiau kai kieme 4 auto tai jis labai reikalingas. Ištikruju tai aš turiu senovini rusiska pakroveja, dideli toki,buvo pakepes truputi tai nuveziau seneliukui tokiam tai padare naujai viska, sake galiu jungti ji ir kurti iskart masina, o perkelus pliusini laida ant kitos jungties krauti matant kiek A naudojama. Pradejau ieskoti info apie akumuliatoriu krovima, radau kad reikia krauti tarkim 85ah akuma, 8,5A na ten jis yra 5 padeciu tai daugmaz sugaudau tuos A kiek reikia kad nebutu per daug, cia pastacius ne padetys kad butu o ratuku patogiau reguliuojama reostata (lyg taip jis vadinasi) butu dar geriau, taciau suzinojau jog krauti reikia 14,5V ne daugiau, na ten jo uzrasyta kad yra 14V ir yra Voltmetras jis rodo daugiau, as del visa pikta pasimatavau su multmetru kraunama akuma, rodo 15,6 V kai ampermetras rodo 4A, taciau padidinus iki 8A jau rodo 16,1V... man tas neppatinka, pasak rastos info cia yra labai didelis akumuliatoriaus zalojimas.. Gal jus labiau suprantantys galit patarti kazka? Mest man ta pakrovėją i kampa ir pirkti ta maza zaislini automatini ar naudotis šiuo tarybiniu šedevru patobulintu tarybiniu laiku elektriko?
(sorry del lietuvisku raidziu trukumo)