Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Akumo iskrovimas  (Skaityta 4036 kartus)

Neprisijungęs essential

• Įrašai: 151
    • Žiūrėti profilį
Akumo iskrovimas
« Topic Start: 2009 Gruodžio 05, 13:02:46 »
Sveiki, turiu tokia beda, tiesa cia ne audi, bet registruotis i kitus forumus del to nera noro, bet gal labai nesupyksit, cia mamos Seat toledo, zodziu jau gan ilgai kankina akumo iskrovimas, pradziai galvojau kad akume beda, bet poto sukeitinejau su tikrai geru savo akumu ir iskraudavo, dbr idejau labai gera Baner akuma, kuri man gaila taip kankint.
Tai va uzvakar paziurejau iskrovima su testeriu parode 0.15, sakyciau daugoka per nakti tai yra per kokias 10-12valandu akumas nuo 12.6v nukrenta iki 11v. nakciai numetus klema lieka visi 12.6v.
Bandziau istraukt visus kiek tik radau saugiklius ir reles, tai isemus 1 saugikli kuris nuo mago ir prikurkes, iskrova nukrenta iki 0.11, (magas ne prie ko) Tada pabandziau atjunt signa, tai iskrova nuo 0.11 krito iki 0.09, bet vistiek daugoka, kai leistina norma yra 0.03-0.07.
Gal turit minciu kaip isprest sita beda (nevezant pas elektrikus)? Kaip issiaiskint kas dar iskrauna akuma..
Aciu.

Neprisijungęs Giedriuzzz

• Įrašai: 528
    • Žiūrėti profilį
Re: Akumo iskrovimas
« Atsakymas #1: 2009 Gruodžio 05, 14:36:16 »
pas mane a3 tokia beda, per 2d iskrauna nauja akuma, o pasirodo ventiliatoriaus rele neuzmiega :-{

Neprisijungęs essential

• Įrašai: 151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Gruodžio 05, 22:00:57 »
Tai gerai kad beda zinai, o as va net nezinau ar pas ta triperiuka kazkas aplamai turi miegot... :D

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Gruodžio 07, 00:42:34 »
galima surast..... pm........

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Gruodžio 07, 17:10:05 »
Buvo su toledo man cirkas, po galine sedyne komforto blokas siurbe srove. Perjungiau kad veiktu tik degima ijungus ir baigesi bedos. Gali patikrinti, is saugikliu bloko ateina storas pastovus pliusas.

Neprisijungęs giedrasas.t

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Gruodžio 07, 19:50:25 »
turejau tokia pat beda su bmw 730.nu ten elektros buvo laabai daug.tai irgi issikrovinedavo vaziavau mas meistrus tikrino , matavo ir nieko.galu gale nusipirkau kita akuma , nauja, ir dingo beda .beveik du metus atvazinejau nebuvo issikroves nekart.

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Gruodžio 07, 22:26:31 »
turejau tokia pat beda su bmw 730.nu ten elektros buvo laabai daug.tai irgi issikrovinedavo vaziavau mas meistrus tikrino , matavo ir nieko.galu gale nusipirkau kita akuma , nauja, ir dingo beda .beveik du metus atvazinejau nebuvo issikroves nekart.
tai pas tave akumas padveses buvo...o tu dar ir po servizus tampeisi   (z)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Gruodžio 07, 23:32:35 »
0,15A iskrova gal ir virs normos, taciau tikrai nera baisi jei akumas gyvas, krovimas normalius ir masina eksplotuojama.
Nezinau tavo akumo talpos, taciau 1 Ah norint iskrauti reikia 7-8 valandu, 10Ah iskrauti jau reiks ~3 dienu ir t.t. Per savaite iskraus 25Ah...

Seip uzvesdamas masina paziurek kiek V lieka akume, jei zemiau 9V kris, tai ir nera gerai ir nebeatitinka normos. Tad pasikrauk pilnai akuma, gal jis pats nepalaiko talpos..

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Gruodžio 08, 09:25:56 »
paemi 50 lt , nusiperki sroves matavimo znyples ir per 15 min patikrini nuo saugikliu bloko visus laidus ir matysi pagala laida kas valgo srove, 1.5 a yra , daug noprma neturi virsyti 0.4a

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Gruodžio 08, 10:05:40 »
0,15 o ne 1,5A ;)
Ar as kazka praskaiciau? :)

Neprisijungęs poska

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Gruodžio 10, 19:35:43 »
man buvo su seat toledo 1.8l mono ipurskimas tokia pati problema kovojau su tuo pusantru metu atsibodau visiem meistran o buvo taip paemiau testery nes maciau kaip meistrai matuoja ir visus saugiklius ir reles po viena traukiau ir matavau paskutine rele kai istaukiau alektra pradejo kilti atidariau ir radau atpysusy kontakto gabala pasistojiusy ir prikibusy tai buvo pado sildytuvo rele kur keliauja y isiurbimo kolektoriu

Neprisijungęs xoom

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Gruodžio 10, 20:24:07 »
man taip buvo kad priekabos fiske pripuvo ir saugiklius degino :) baparitu :) tai atjungiau vienos puses gabaritus pasitaise :) bet db jei 2-3 dienas nekuriu irgi nebesikuria :) bet nesu ziurejes del ko :) kazi ar signalke galetu tiek sroves suest :) bet atjungiant ir jungiant klema is naujo tai kibirksciuoj gan neblogai  :) bet gal del kondiko :) nej ji pakraut irgi yra ka veikt :D prie progos reikes pavaiksciot su testeriu :)

Neprisijungęs Duch

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Gruodžio 11, 17:54:45 »
Galima matuot srovės nutekėjimą paprasčiau : pajungi prie akumo ampermetrą, ir išiminėji saugiklius po vieną, o po to žiūri kas prie tos grandinės prijungta. Man tai buvo taip, kad srovę siurbė mago Alpine stiprintuvas, nors magas buvo išjungtas. Dabar padarė taip kad išjungus degimą mago įjungt neeina.

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Gruodžio 11, 19:29:24 »
Galima matuot srovės nutekėjimą paprasčiau : pajungi prie akumo ampermetrą, ir išiminėji saugiklius po vieną, o po to žiūri kas prie tos grandinės prijungta. Man tai buvo taip, kad srovę siurbė mago Alpine stiprintuvas, nors magas buvo išjungtas. Dabar padarė taip kad išjungus degimą mago įjungt neeina.

pas mane taip pat Alpinke vogdavo elektra, taip kad Alpinistai geriau jau ir nuo spyneles + pasijunkit :)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Gruodžio 12, 10:07:39 »

pas mane taip pat Alpinke vogdavo elektra, taip kad Alpinistai geriau jau ir nuo spyneles + pasijunkit :)
Ir "Becker'istai" irgi  :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Gruodžio 12, 15:37:40 »

Ir "Becker'istai" irgi  :-]
Aha, teko ir man su ikrova pazaisti, kol daejo kad viena + reikia nuo spyneles jungti ir ne kitaip :D

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Gruodžio 12, 22:35:22 »
ne nuo firmos priklauso o nuo stiprintuvo klases pas jus turbut buvo A klases kaip ir pas dauguma :) kiti dar junktukus deda, bet aisku nuo spyneles protingiau  (+)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Gruodžio 13, 01:10:20 »
mes apie magus kalbame, o ne apie stiprintuvus ;)

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Gruodžio 13, 22:02:30 »
o tai ce ne apie stiprintuvus kalbama ? :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Gruodžio 13, 22:08:00 »
Patys magai siurba, bent jau su beker, tad labiau linkes manyti kad cia magas iskrove. Aisku klausimas ar tik stiprintuva atjunginejo, ar ir tik grotuva...

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Gruodžio 13, 22:49:07 »
tai kas ten pas juos tiek gali srebt kad net akuma iskrautu laikrodis, budejimo lempute ar kas  :V  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Gruodžio 13, 22:53:58 »
Pas mne bluetooth aktyvus visada budavo, tad matomai gal ir daugiau sistemu aktyviu... gal ir stripintuvus palieka aktyvius... iskrova turejau 0,50A
Tas yra su kone daugeliu Beckeriu jei du pliusai pajungti nuo bendro pliuso. Teisingai yra kai vienas eina nuo spyneles. Su Alpina pasirodo ta pati istorija, tad manau situacija ir ta pati bus.

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2009 Gruodžio 13, 23:00:50 »
Tai ce tos firmos kaip brokas skaitosi, nes realiai tai tokie dalykai neturetu but :V

Neprisijungęs skandinavas

• Įrašai: 149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2009 Gruodžio 13, 23:03:45 »
Man elektroninis laikrodis iskraudavo akuma, tiksliau iskrove per 2 metus laiko. Akumas buvo naujas idetas, priziurimas, vaziuodavau dazniausiai tik ilgus atstumus, zodziu turejo laikyt dar tiek. Bet viena ryta po -20 nebeuzkuriau. Ziuriu kame reples, vaiksciojau su testeriu, kol dasilo, mano laikrodukas iskraudineja  :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2009 Gruodžio 13, 23:10:47 »
Tai ce tos firmos kaip brokas skaitosi, nes realiai tai tokie dalykai neturetu but :V
Jo.... Kone visi bekeriai yra brokas :D O gal pajungti privaloma pagal taisykles, o ne kaip iprasta nuo caro laiku du pliusus i kruva susuka ir i pliusa paduoda ;) Ne seip yra numatyta spynelej dingstantis pliusas kai raktelis isimamas ;)