Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: airbag tvarkymas  (Skaityta 8682 kartus)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Re: airbag tvarkymas
« Atsakymas #50: 2011 Vasario 23, 12:45:46 »
paprasta: reikia ant y airbaga ateinanciu 2 laidu uzdeti varza. nezinau kokia bet kiek teko matyti maza gal 2 mm ilgio , rudos spalvos. is kompo per remontine fyske reikia istrinti klaidas.
:-] :-] :-] O jeigu truputi ilgesne?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2011 Vasario 23, 12:59:27 »
Štai dar vienas į nesamonių muziejų :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2011 Vasario 23, 15:06:42 »
o gal zinot kur traukia ir kiek mazdaug kainuoja...

Sakiuose geriausiai daro, kaina paneles 500 lt, vairas +100 lt, cia aisku tik sutvarkymas paneles ir vairo, be paciu air bag.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2011 Kovo 02, 00:02:32 »
pasidrė įdomu dėl klaidos 01025:
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,3693.msg413906.html#msg413906
ar tik ji nerodo kad AirBag lemputės nėra ? neturėtų juk ši klaida išsitrinti ..?

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2011 Kovo 02, 00:18:42 »
turetu jei lempute veikia. taip pat gali jos nebuti tol kol nereikia lemputei uzsidegti

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2011 Kovo 02, 00:31:47 »
man atrodo kalbam apie tą patį bet per aplinkui: jei lemputė būtų veikianti, tai tokios klaidos nebūtų; tuo labiau AirBag lemputė turi užsidegti įjungus degimą, o užvedus užgesti po kažkelių sekundžių

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2011 Kovo 02, 13:03:33 »
dėl perdegusios airbag lemputės skydelyje SRS kompas tikrai pasigauna klaidą ir turėtų uždegt lemputę...perdegusią :)

buvo man toks variantas,važinėdamas vienu momentu pastebėjau,kad įjungus degimą nebedega airbag lemputė,išėmiau skydelį,lemputė buvo perdegus,pakeičiau ir tada jau degė ji visą laiką,prijungus prie kompo buvo klaida būtent,kad buvo perdegus SRS skydelio lemputė.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2011 Kovo 02, 20:32:41 »
na šiuo atveju aš kalbu apie '94 metų auto, kurioje nėra SRS ...

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2011 Kovo 02, 20:49:07 »
tipo SRS ne į temą ar kaip?

o kas tada yra SRS jei kalba eina apie "airbagus"? :)

SRS-pasyvios saugos sistema,kitaip tariant pagalvė-tik elementas,o SRS tai visa sistema su visom patalynėm,davikliais,kompais...

lemputė skydelyje ir yra SRS sistemos klaida,o ne konkrečios pagalvės,jei dega,jungiam kompą ir žiūrim kuris iš elementų streikuoja.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 02, 20:50:55 sukūrė Tomashokas »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2011 Kovo 02, 21:37:29 »
gerai, tada man paaiškink nuo pradžių ką čia prirašiai:

dėl perdegusios airbag lemputės skydelyje SRS kompas tikrai pasigauna klaidą ir turėtų uždegt lemputę...perdegusią :)
uždegt perdegusią lemputę ?? tu čia geriau pasakyk kad padarei rašybos klaidą, nes kitaip toliau šnekėt beprasmiška  :) :)

buvo man toks variantas,važinėdamas vienu momentu pastebėjau,kad įjungus degimą nebedega airbag lemputė,išėmiau skydelį,lemputė buvo perdegus,pakeičiau ir tada jau degė ji visą laiką,prijungus prie kompo buvo klaida būtent,kad buvo perdegus SRS skydelio lemputė.
tai ką, pas tave pasijungus su kompu rašo ne Address 15: Airbags  o SRS ?? ??
toliau, klaidą tą nutrynei ? ir lemputė (Airbag'o  !! ) nebedegė pastoviai, o tik įjungus degimą ? ar kaip čia buvo (yra) ?

tipo SRS ne į temą ar kaip? o kas tada yra SRS jei kalba eina apie "airbagus"? :)
kalba eina apie 15-tą modulį pavadinimu Airbags vadinkim viską savo vardais, be mandrumų, bus paprasčiau  ;)

SRS-pasyvios saugos sistema,kitaip tariant pagalvė-tik elementas, o
SRS tai visa sistema su visom patalynėm,davikliais,kompais...
labai painiai išdėstei mintį, bet aš supratau. Tik deja tų metų mašinų manualuose a nė žodžiu neužsiminta apie SRS. Yra Airbags ir psio. (jau rašiau apie mandrumus  ;) )

lemputė skydelyje ir yra SRS sistemos klaida,o ne konkrečios pagalvės,jei dega,jungiam kompą ir žiūrim kuris iš elementų streikuoja.
dar sykį apie tą patį:
kalba eina apie tai ką parodė diagnostika, o ji parodė:
Address 15: Airbags        Labels: None
   Part No: 4A0 959 655     Component: AIRBAG II  ÏP«PŸÿ…
01025 - Trigger for On Board Diagnostic Lamp; Malfunction                 31-10 - Open or Short to Ground - Intermittent

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2011 Kovo 02, 22:04:48 »
buvo paklausimas ar dėl perdegusios lemputės skydelyje (kuri rodo SRS sistemos gedimą),tau gal geriau suprast jei parašysiu [AIRBAG gedimą] gali rodyt klaidą,tai atsakymas TAIP,daugiau tingiu aiškint,nes matau kad iš nieko tiek malkų priskaldai,tai jei pradėsiu aiškint išvis išsiplėsim į begalybę...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2011 Kovo 02, 23:35:14 »
ne nu .....ką dar užvelsi? žinok privėliai pakankamai; o su tokiu aiškinimu tikrai išsiplėtimas į begalybę čia pat ... be to man ir nereikia aiškinti kuom skiriasi Airbag nuo SRS, manualus skaityt ir google naudotis aš moku, galiu pasiūlyt ir tau pabandyt, pvz:  ;)
http://img828.imageshack.us/i/airbagold.jpg/
http://www.brockandbecca.com/files/fj/technical%20service%20bulletins/srs_airbags.pdf

o šiuo atveju aš tik norėjau pasiaiškinti ką reiškia viena vienintelė klaida, nes pasirodo patarimai seniau buvo duoti klaidingi.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2011 Kovo 03, 11:26:19 »
na vieni viską kas su tuo susiję vadina airbag ir viskas,kas ten bebūtų,viskas vienu žodžiu-airbag,aš kai diskutuoju tai vadinu savais vardais...sory jei suklaidinau.