Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A80 temperaturos davikliai, katras kam? FOTO  (Skaityta 2673 kartus)

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Pradėjo grybauti skydelyje rodoma temperatūra. Klausimas kuris iš šių daviklių yra būtent skydelio temperatūrinis daviklis?  ?!? A80 1,8 mono
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 09, 21:56:48 sukūrė Andev »

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
kujova nuotrauka,bet pagal ja turetu buti nr2.,bet jei mano nuomone svarbi,imesk ryskesne fotke.

Neprisijungęs Andev

• Žiūrėti profilį
Bliamba nieko ryškesnio neturiu dabar..

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Bliamba nieko ryškesnio neturiu dabar..
Kaip ir sakiau.

Neprisijungęs Andev

• Žiūrėti profilį
Dėkui, minai

Neprisijungęs Andev

• Žiūrėti profilį
Sveiki, nr.2 yra temperaturos daviklis i skydeli, o kaip su pirmu numeriu?  ?!? Ar nebus cia tas daviklis, kuris pagal temperatura reaguliuoja pacosa?  :V

Neprisijungęs scorpas90

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
man irgi butu idomu suzinot kam skirtas 1 daviklis nes neseniai tokia masina isigijom ir tas daviklis yra nepajungtas ir laidai nukirpti...

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, nr.2 yra temperaturos daviklis i skydeli, o kaip su pirmu numeriu?  ?!? Ar nebus cia tas daviklis, kuris pagal temperatura reaguliuoja pacosa?  :V
pas mane karbiuratorius, tai apsukas pakelia daviklis esantis po šitų abiejų apačia.

Neprisijungęs scorpas90

• Žiūrėti profilį
Tai ka iseina kas tas 1 niereikalingas ar kaip? kam jis skirtas

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
O ko tu cia rekauji?Penkios masinos ant Lietuvos tokios liko,o vaidini pasaulio bamba.Man pvz. net neidomu ieskoti kam jis skirtas.

Neprisijungęs scorpas90

• Žiūrėti profilį
O ko tu cia rekauji?Penkios masinos ant Lietuvos tokios liko,o vaidini pasaulio bamba.Man pvz. net neidomu ieskoti kam jis skirtas.

Siap tai neks cia nerekauja?, ir nereikia taip reaguot jai tu kazka ne taip supratai tai cia tavo problema as suprantu kad tokiu masinu mazai liko as ir pats vazineju su A6 B5 1998metu, bet nusipirkom zmonai kad pradetu vazinet pobiski ir tiesiog nesinori jai tos masinos atiduot kol su elektros instalacija netvarkoj dar kas suges kelyje todel ir klausiu kaip ir kiekvienas forume kazka klausia kazkom pats dalijasi taigi atsipaliduok biski "minai"

Neprisijungęs kesa696969

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
Pirmas daviklis kur yra 3 kojukes tai yra temperatura kur rodo skydelin. o kitas 2 koju melynas lyg ,tai pacoso.
ir prie to pacio noriu paklaust pas mane kai pacosas pajunktas tai apsuko aukstos nors masina ir silta o kai atjungiu tai apsukos ant 900 kaip ir turi but. tai kas gali but negerai ar daviklis knisa prota ar pacose kaskas?