Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 borto kompiuterio keitimas  (Skaityta 2087 kartus)

Neprisijungęs Remixas

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
A8 borto kompiuterio keitimas
« Topic Start: 2009 Gruodžio 20, 16:12:49 »
Sveiki, norėčiau sužinoti ar įmanoma pakeist borto kompiuterį, ar jis galės paskui valdyt viską mašinoj, ir kiek jis kainuotų dėvėtas A8 97 metų? O gal čia kompas ir nekaltas, bet pakeitus 2,5 tdi kuro siurblį kompas įmetį klaidą ir daugiau jos neištrina, siurblį testavo, su senu irgi taspats, tai ir nežinau kas lieka.

Neprisijungęs schwarzmanek

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 borto kompiuterio keitimas
« Atsakymas #1: 2009 Gruodžio 20, 16:18:35 »
Kokia klaida? Orfografine? Stilistine?

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Gruodžio 20, 16:19:37 »
Sveiki, norėčiau sužinoti ar įmanoma pakeist borto kompiuterį, ar jis galės paskui valdyt viską mašinoj, ir kiek jis kainuotų dėvėtas A8 97 metų? O gal čia kompas ir nekaltas, bet pakeitus 2,5 tdi kuro siurblį kompas įmetį klaidą ir daugiau jos neištrina, siurblį testavo, su senu irgi taspats, tai ir nežinau kas lieka.
visu pirma. Borto kompiuteris - tai ir yra borto kompiuteris kuris rodo kuro sanaudas, kokios durys atidarytos ir .t.t jis visai nesusijes su tavo siurbliu. Masinos kompiuteris [ecu] susijes su tavo siurbliu! visu pirma jeigu nori gauti kazkokios pagalbos idek kas per klaida kuri neisitryna, visu antra klaida tikriausiai neisitryna dėl to, kad siurblio jus nepririsot prie [ecu] nes dedant nauja siurbly reikia priristi jie prie Masinos kompiuterio [ecu]

Neprisijungęs Remixas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Gruodžio 20, 17:42:34 »
"01318-Control Module for Injection Pump"
Klaida tokia toliau nežinau, tik tiek persirašiau. O dėl pririšimo, tai ir aš taip maniau, o dyzeliu servisas kažkodėl neužkuria.
"dedant nauja siurbly reikia priristi jie prie Masinos kompiuterio [ecu]" o kodėl dabar ir seno neprijima?

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Gruodžio 20, 17:52:18 »
"01318-Control Module for Injection Pump"
Klaida tokia toliau nežinau, tik tiek persirašiau. O dėl pririšimo, tai ir aš taip maniau, o dyzeliu servisas kažkodėl neužkuria.
"dedant nauja siurbly reikia priristi jie prie Masinos kompiuterio [ecu]" o kodėl dabar ir seno neprijima?

o po klaidos "01318-Control Module for Injection Pump" daugiau nieko nerase? No Communications arba No Elaboration Available ??

Neprisijungęs Remixas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Gruodžio 20, 18:02:07 »
raše faulty ar panašiai kažkaip, ir koda skliaustuose, bet aš pamaniau, kad klaidos kodo užteks, o dabar mašina Vilniuj servise
tiesa keitinėjant, gal iš 10 bandymų, kartą buvo pavykę su senu siurbliu ištrint, bet paskui vel nepavyko

Neprisijungęs Remixas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Gruodžio 20, 18:11:27 »
Buvo daromas variklio kapitalinis remontas, gal dvi savaites ji stovėjo, išsikrovusiu akumuliatorium, dyzel servise "Oro srautas" nupirktas naujas siurblys, jie sakė, "dedi ir važiuoji", įdėjom, - nevažiuoja, dabar jau tris dienas pas juos važiuot nepradeda :(

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Gruodžio 20, 18:19:20 »
raše faulty ar panašiai kažkaip, ir koda skliaustuose, bet aš pamaniau, kad klaidos kodo užteks, o dabar mašina Vilniuj servise
tiesa keitinėjant, gal iš 10 bandymų, kartą buvo pavykę su senu siurbliu ištrint, bet paskui vel nepavyko

automobilio markė, pagaminimo metai, kw skaičius?

Neprisijungęs Remixas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Gruodžio 20, 18:21:02 »
Audi A8 97 metai 2,5 TDI 110 KW

Neprisijungęs Remixas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Gruodžio 20, 18:25:39 »
Ant seno siurblio buvo tokie skaičiai

34624    080682
047050600

BT 600
059 130 106A
       766

Neprisijungęs Remixas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Gruodžio 21, 10:54:40 »
visu pirma. Borto kompiuteris - tai ir yra borto kompiuteris kuris rodo kuro sanaudas, kokios durys atidarytos ir .t.t jis visai nesusijes su tavo siurbliu. Masinos kompiuteris [ecu] susijes su tavo siurbliu! visu pirma jeigu nori gauti kazkokios pagalbos idek kas per klaida kuri neisitryna, visu antra klaida tikriausiai neisitryna dėl to, kad siurblio jus nepririsot prie [ecu] nes dedant nauja siurbly reikia priristi jie prie Masinos kompiuterio [ecu]
[/quote]

O kas galėtų tai padaryt, nes dyzel servisas to nedaro, jie nutarė kad reikia imt ir programint naują galvą

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Gruodžio 22, 21:20:32 »

O kas galėtų tai padaryt, nes dyzel servisas to nedaro, jie nutarė kad reikia imt ir programint naują galvą
[/quote]
kreipkis http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?action=profile;u=3823 kontaktai profilyje

Neprisijungęs Remixas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Gruodžio 23, 13:07:40 »
Labai dėkui, bet mes vakar seną elektroniką ant naujo siurblio pastatėm, ir klaida vistik išsitrynė, nors ankščiau niekaip nepavykdavo, dabar dirba :V

Neprisijungęs Remixas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Sausio 05, 14:40:20 »
Skambinau aš nurodytam meistrui, tai sakė, kad 97 metų mašinai pririšt nieko negalima, programuojasi tik naujesnės, čia šeip

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Sausio 05, 15:15:52 »
Skambinau aš nurodytam meistrui, tai sakė, kad 97 metų mašinai pririšt nieko negalima, programuojasi tik naujesnės, čia šeip

Gal norėjai pasakyti, kad NEREIKIA pririšinėti skydelio, kadangi ten immo nėra?

Neprisijungęs Remixas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Sausio 05, 19:11:05 »
Ne, mano sena elektronika beveik nedirba, variklis kuriasi ir dirba tragiškai, aš klausiau ar galima mano turimą naują elektroninę dalį pririšt, man atsakė, kad 97 metų auto ten nieks nesiprogramuoja.