Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 TDI saugiklis...  (Skaityta 1747 kartus)

lokys

• Svečias
A6 TDI saugiklis...
« Topic Start: 2007 Rugpjūčio 07, 20:08:18 »
A695metu zvakiu pakaitinimo lempute mirksi zvakes geros pakeiciau naujas...ka dar?sako saugiklis gali but sudeges bet niekas nepasako kur jo ieskot tai gal kas zinot?

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
A6 TDI saugiklis...
« Atsakymas #1: 2007 Rugpjūčio 07, 21:26:43 »
saugiklis (juostinis) gyveno motorinio kompo dėžutėje po bardačioku - reik pjaut kilimą per perforavimo vietą jei ten nieks ankščiau nelandžiojo...........

lokys

• Svečias
A6 TDI saugiklis...
« Atsakymas #2: 2007 Rugpjūčio 07, 23:11:31 »
 reiks ryt uzsiimt tuo reikalu.... dar ten niekas nedraskyta ...busiu pirmas :-]

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
A6 TDI saugiklis...
« Atsakymas #3: 2007 Rugpjūčio 08, 02:29:28 »
reiks ryt uzsiimt tuo reikalu.... dar ten niekas nedraskyta ...busiu pirmas :-]

siaip jei mirksi pakaitinimo zvakiu lempute - reiskias yra gedimas,pajunk kompa pradziai,matysi ka jis rodo...man mirksejo kai stabdziu daviklys buvo nuejes,kompas mate pastoviai nuspausta pedala...

lokys

• Svečias
A6 TDI saugiklis...
« Atsakymas #4: 2007 Rugpjūčio 08, 14:16:39 »
siaip jei mirksi pakaitinimo zvakiu lempute - reiskias yra gedimas,pajunk kompa pradziai,matysi ka jis rodo...man mirksejo kai stabdziu daviklys buvo nuejes,kompas mate pastoviai nuspausta pedala...
[/quote]

hmmmmm sendien jau nemirksi....
dar vienas klausimas....as suprantu kad vasara ir zvakiu pakaitinimas nereijalingas ir taip toliau.....bet degima ijungus ta lempute sekundei uzsidega tai mano supratimu turetu y zvakes kad ir trumpam bet srove turi ateiti o pas mane nieko ramu tai manau kad gali ten kokia rele durniuoti...ar as klystu ?

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
A6 TDI saugiklis...
« Atsakymas #5: 2007 Rugpjūčio 09, 21:56:01 »

dar vienas klausimas....as suprantu kad vasara ir zvakiu pakaitinimas nereijalingas ir taip toliau.....bet degima ijungus ta lempute sekundei uzsidega tai mano supratimu turetu y zvakes kad ir trumpam bet srove turi ateiti o pas mane nieko ramu tai manau kad gali ten kokia rele durniuoti...ar as klystu ?
[/quote]

nejungia rele pakaitinimo, kai temperatura yra didesne nei +5 C...

lokys

• Svečias
A6 TDI saugiklis...
« Atsakymas #6: 2007 Rugpjūčio 09, 22:27:25 »

nejungia rele pakaitinimo, kai temperatura yra didesne nei +5 C...

aisku tada rele nekalta....ieskosim toliau kas cia yra....
[/quote]

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
A6 TDI saugiklis...
« Atsakymas #7: 2008 Liepos 29, 17:47:05 »
kad nekurt naujos temos
a4 1,9 tdi,stovint uzkurtai pradeda mirgset zvakiu pakaitinimas,nuspaudus stabdi uzgesta,vaziuojant pastoviu greiciu apie 100km/val.irgi pradeda mirgset,uztenka priliest stabdziu pedala,uzgesta.po kiek laiko vel mirgsi.kame beda gali but?

Neprisijungęs donazzz

• Įrašai: 78
    • Žiūrėti profilį
A6 TDI saugiklis...
« Atsakymas #8: 2008 Liepos 30, 09:44:26 »
kiek esu girdejes taj kazkoks dacikas iseina is rikiuotes, ar rele.daznai buna audinems kai uzgesta pakaitinimo zvakiu lempute gerai neuzkaitus pakaitinimo zvakems,, cia taspac ir tau turetu buti.. veliau jei nepamirsiu parasysiu, paklausiu vieno  (h)