Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 pultelis nebeveikia  (Skaityta 7310 kartus)

Neprisijungęs Petrovich666

• Įrašai: 114
    • Žiūrėti profilį
A6 pultelis nebeveikia
« Topic Start: 2011 Kovo 22, 16:32:27 »
sveiki.reik pagalbos,isemiau batarkes is pultelio A6 2001m.ir idejau atgal,dabar nebereaguoja nei uzrakina nei atrakina,antro rakto neturiu. :[ ka patartum?ar eina be audi centro sutvarkyt sita reikala?o kiek audi centre kainuoja jei jau taip? 8:8
raktelis ne sitas,tik panasus ,mano su bagazines atidarymo f-cija.3 knopkes

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 pultelis nebeveikia
« Atsakymas #1: 2011 Kovo 22, 16:48:44 »
gali. belieka susirasti apmokymo procedura. Kuri yra siame forume ir kuriai reikia dvieju raktu.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs aliux

• Įrašai: 298
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Kovo 24, 20:06:03 »
o a4 b5 suveiktu toks rakto pririsimas? esme tame,bededant signalizacija pasirodo suveikia ir originali  :O apie kuria net nebuvo minties.pakeiciau uzvedimo spynele su raktu kaip ir parodyta temos pradzioje,tai sakau gal eitu surist rakta su originalia signa?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Kovo 24, 22:33:09 »
Tai jei idejote signalizacija, tai ji ir turi valdyti kartu ir gamykline. Gamykline isijungia kartu su centrinio uzrakinimu.

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Kovo 25, 00:40:41 »
suveikt tai suveikia,tik turiu rakta su originalios sign valdymu,ir dar mano idetos sign pultelis,tai jei imanoma butu pririst rakta butu super

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Kovo 25, 07:57:30 »
Tai kam tau risti, jei idetos signalizacijos pultas valdo abi signalizacijas? Jei ir pririsi, galesi valdyti tik gamykline, o ideta turesi isjungineti su papildomu pultu.

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Kovo 25, 13:19:18 »
tai man valdo gi tik centrini mano ideta signalizacija,o ideta signalizacija isimciau,tik ja dedamas suzinojau kad ira originali signalizazija.kai pradejo kaukt tada tik suzinojau  :-]

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Kovo 30, 00:21:01 »
dekingas uz info,bet nepavyko priprogramuot rakto  :-{ o gal pas mane originali sign tik raktu rakinant suveikia,o pulteliu nevaldoma  (!?)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Kovo 30, 00:25:20 »
O tavo raktas prie masinos bent kazkada buvo priristas? Ar cia rakta is interneto kur nupirkes
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 30, 00:29:55 sukūrė acc »

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Kovo 30, 00:30:40 »
baterijos buvo patikrintos su kitu pulteliu,veikia.nu gali but dar varijantas.kadangi pas mane tik vienas raktas,tai degima ijungiau be rakto,tada faktas kad imobilaizeris neissijunge,gal del to nenori prisirist.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Kovo 30, 00:34:02 »
as junginejau degima su laidu, bet raktas risosi.

Galbut tavo raktas neveikia. kaiptik viena a6c5 rakteli toki turejau.

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Kovo 30, 00:37:11 »
as ir su laidu degima jungiau,nu dar reiks pabandyt.

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Kovo 30, 14:34:01 »
O rakinant su raktu užsirakina ir atsirakina visos durys?Jei ne tai tada rakto nepririši, čia tuo atveju jei kokie ignoravimai daryti statant signalizaciją.

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Kovo 30, 15:33:55 »
atjungus duris nuo mano idetos sign uzsirakina atsirakina visos.

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Kovo 30, 20:14:11 »
atjungus duris nuo mano idetos sign uzsirakina atsirakina visos.
Kažkaip nesupratau kaip atjungus duris?Aš sakau ar su raktu mechaniškai visos durys atsirakina ir užsirakina?Ir išvis ką tu nori padaryti?Kaip suprantu raktą pririšt kad valdytų centr užraktą ir tuo pačiu tikiesi kad valdys originalią signalizaciją?Jei taip tai tada dabar ta kuri įdėta papildomai šiuo atveju nesvarbi yra jei ji yra su papildomu pultu.

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Kovo 30, 20:49:55 »
nu atjungus mano deta sign nuo dureliu tada rakinasi visos,o noriu padaryt kad valdyciau tik orig sign su rakte esanciu pulteliu.aiskiau  8:8

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Kovo 30, 22:27:44 »
nu atjungus mano deta sign nuo dureliu tada rakinasi visos,o noriu padaryt kad valdyciau tik orig sign su rakte esanciu pulteliu.aiskiau  8:8
Tai nori pasakyt kad įdėjus signalizaciją nebesivaldo iš vairuotojo durelių spynelės centrinis?Taip negali būti, nukarpyta kažkas?Nebesivaldyti centras turi tuo atveju kai dedamas adaptyvas, kad prasukus spyną neatsijungtų signalizacija.Aišku tik tuo atveju kai signalizacijos valdymui impulsai imami nuo centro o ne nuo posukių.Dar klausimas ar ten originali signalizacija, nebus ankščiau kažkieno montuotas pvz adaptyvas?Ar yra ant stoikės ar ant durelių posvyrio ar tūrių atjungimo mygtukas?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 30, 22:29:27 sukūrė mariuskm »

Neprisijungęs Fau880

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Kovo 30, 22:46:51 »
Norejau pasidomet ar eitu padaryt,kad nuo pultelio bagazine atsidarytu? nes pas mane toks mygtukas yra,bet nereguoja,visai noreciau tokio navaroto

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Kovo 30, 23:31:22 »
idejus mano sign raktu rakinasi tik vairuotojo dureles,atjungus mano sing nuo dureliu raktu valdosi visos.kokia orig sign nelabai zinau,bet pypsas girdisi is bagazines ( dar neieskojau kas ten ir kaip ) todel ir sprendziu kad originali.o gali but kad originali sign nesivaldo pulteliu,tik raktu,nes raktas originalus tik su pasvietimu,jis neturejo atrakinimo uzrakinimo funkcijos? kas dar keista kad isijungus originaliai sign as galiu isjungt su mano detos pulteliu,nors savaja jungiau tik prie vairuotojo dureliu,avarinio migtuko,stabdziu daviklio ir spyneles,jokio kontakto su originalia signa.

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2011 Kovo 31, 08:43:42 »
Tai jei raktas nebuvo su valdymu tai nelabai manau kad jį ir pririši.O su pulteliu išsijungia nes originali valdosi nuo centrinio, t.y. pradeda kaukt ir paspaudus pultelį per centrinio valdymą ją išjungia.Šiaip tokiu atveju iš tos originalios tiek ir naudos bus, prasukus spynelę ji atsijungs.Nebent ji kaip papildoma apsauga prie jau sumontuotos gali būti.Bet visgi jei įdėjus sinalizaciją nebesivaldo su raktu centrinis tai nėra gerai.Įtariu kad centrinio valdymas pajungtas nuo vairuotojo durelių užrakinimo-atrakinimo mygtuko.

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2011 Kovo 31, 09:05:21 »

Norejau pasidomet ar eitu padaryt,kad nuo pultelio bagazine atsidarytu? nes pas mane toks mygtukas yra,bet nereguoja,visai noreciau tokio navaroto

jei ant pultelio yra, vadinasi turetu veikti, tik kaip tu bandei, kad neatsidaro? neuztenka tik paspausti taip kaip atrakinant masina, o reikia bent kelias (3 ar 5 nepamenu tiksliai)s palaikyt paspaudus ir tada turi atsidaryt bagazine, zinoma jei pas tave dar nesusideveja tie amortikai kurie laiko pakelta bagazines dangti. pas mane kai jie jau nebelaiko tai tik girdisi kaip atkabina bagazines uzrakta ir nekyla dangtis i virsu. pasikeitus tuos amortikus manau viskas susitvarkytu :)
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2011 Kovo 31, 11:40:15 »
Tai jei raktas nebuvo su valdymu tai nelabai manau kad jį ir pririši.O su pulteliu išsijungia nes originali valdosi nuo centrinio, t.y. pradeda kaukt ir paspaudus pultelį per centrinio valdymą ją išjungia.Šiaip tokiu atveju iš tos originalios tiek ir naudos bus, prasukus spynelę ji atsijungs.Nebent ji kaip papildoma apsauga prie jau sumontuotos gali būti.Bet visgi jei įdėjus sinalizaciją nebesivaldo su raktu centrinis tai nėra gerai.Įtariu kad centrinio valdymas pajungtas nuo vairuotojo durelių užrakinimo-atrakinimo mygtuko.

kad man sign beveik ir reikalinga tik del centrinio valdymo,o kad su rantu nevaldo irgi nebeda,juk tam pultelis yra.