Kadangi esu naujokas (iš žinučių skaičiaus matosi), ir galvoju, kad gal ši tema ir tinka mano problemai, kad nekurt naujų temų, jei ne - nukreipkit.
Kaip minėjau Audi A6 2009.11 men sedanas, 2.0T. Susiduriu su tokiomis problemomis. Žiema su pulteliu neatsirakina priekinės durys, kitaip sakant durniuoja, būna atsirakina būna ne. Būna abejos, buna vienos kurios nors iš dviejų. Tokiu atveju atsirakinu su raktu, o keleivio iš vidaus atidarau. Pastebėjau tai kartojasi praktiškai, tik šlapiuoju arba šaltuoju metu. Per buvusią sausrą susitvarkė. Palijo vėl keleivio tik neatsidaro su vairuotojo vasarai prasidėjus viskas gerai. Įtariu elektros bėdas, tačiau nuo kur ieškoti.
Antra bėda parkingas galo, tai veikia tai neveikia, vėlgi nuo nuotaikos mašinai. Pagal klausą (daviklių klaksėjimą) atsekiau, jog šoninis kairys, tai veikia tai neveikia, ko pasekoje visa sistema neveikia. Visi kiti visada pastoviai veikiantys.
Kažkur forumuose esu skaitęs, kad dėl užsikišusių vandens latakų, gali patekt vanduo į saloną, taip užpildamas komforto bloką, dėl ko gaunasi durniavimas,tačiau ten kreivom akim matyt, nuskaičiau jog po kojom jis turėjo būti. Bet jeigu po vairu, manau toje vietoje užpilti nu neturėtų būti įmanoma ? Tad atkrenta ši mano mintis.
Čia esu skaitęs, jog užrakto mechnizmas (varikliukai ir pan) susidevėje gali būti, bet prie ko čia tuomet drėgmės pasirodymas atmosferoje žaidžia ?
Gal kas padės užvest ant kelio, dėl šių dviejų problemų, nuo ko pradėti ?
Ar galo parkingo daviklis, tiesiog durniuoja ir jį keisti nauju ?