Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C6 dega ESP ECP ir neleidzia perjungti begiu  (Skaityta 2087 kartus)

Neprisijungęs sarzzzlt

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,zodziu turiu problema pas mane audi keistas vairas is anglo i europietiska ,apie metus pravazinejau nupirkus nebuvo jokiu problemu,bet va pradejo kiek ilgiau pavaziavus mesti ESP foult ir Parking Brake Malfunction klaidas ir pradeda persigazuoti,zodziu kaip laisvas butu,it taip uzgribauja ir poto vel atsiranda ant skidelio raides tuomet vel vaziuoja ir taip buna ivairiai teko ir 10min vietoj prastoveti kol pajudejau o buna kad tik truputi pagrybauja ir nustoja,buvau keliose servisuose diagnostikai,ten sako nezino kol saibom neiseis nieko nepadarys nuvariau i vilniu audi centra ten sako jog problema laiduose ir jie daryti neapsims taigi nieko nepeses gryzau ir va vakar kieme uzkurus auto nebereguoja begiai uzsidege EPC,nuspaudi stabdi bet neduoda permesti begiu,net N negali imesti ant skydelio rodo visas raides bet nera to balto fono aplink begi kad metant rodo skydelyje koki meti,bandziau ir palaukti ir akumuliatoriu buvau atjunges bet nieko,taigi dabar isvis nebezinau ka daryti? kaip man jai bent begi imesti? ar cia tikrai yra problema su laidais ir tureciau ieskoti kas man atkels panele ir pertikrins laidus? ar negali buti jog cia kokia sankaba ar pavaru deze nes sakau gal islgiau pavaziavus pakaista ir pradeda buksuoti todel rodo antipraslidimus,nes jei laidai tj jau kaip ir pastoviai turetu buti o cia kaip uzeidavo,trasoi praktiskai nieko,kokiu pasiulimu turite? dekui.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
O akuma atjunginejai tikedamas, kad kaip kokiai bulkai issitrins klaidos? :goodboy:

Klaidas bent atmesk visos masinos, paziuresime kas cia pas tave per zagininis nutiko

Neprisijungęs sarzzzlt

• Žiūrėti profilį
nesupratau kokias klaidas tau atmest??

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kad diagnostikos tau nei reikejo, jei dare - beveik kaip ir aisku, taciau kad junge kompa ir klaidas nuskaite tavo masinos - beveik ir faktas.
Kalbame vistik ne apie ubage, kur 15 laidu visoje masinoje, tad dek i eteri bent klaidu nuorasa, bandysime perzvelgti ir kazka is tos isdiagnozuoti, nes dabar tai kad ir kiek berasysi - padeti tau nera kuom....

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
ar sita c6 ant tiek protinga, kad autoamatas rades  pirmo prioriteto klaida variklyje ar abs isimeta sau 18265 ir atsisako visai dirbt?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
nu tai tada nuorasa i studija

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kaip ir rankinis stabdis, atrodo blokas visai su juo nesusijes , o jis atsijungia. Temos autoriui tik vienas patarimas, ieskai meistriuko, lupi lauk kilimus, panele ir darai viska tvarkingai, cia tik pradzia visu bedu. Neseniai visai tvarkiau degesi, pradzia irgi buvo visai nekalta, tik neilgai trukus pasipyle dumai is po paneles.

Neprisijungęs sarzzzlt

• Žiūrėti profilį
va ka man ir dauguma rekomendavo bet dabar kur rasti ta rimta meistriuka kuris zino ka daro ir daro tvakingai??

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
va ka man ir dauguma rekomendavo bet dabar kur rasti ta rimta meistriuka kuris zino ka daro ir daro tvakingai??

Yra vienas BET siame reikale, atstatyti blogai padaryta, zymiai sunkiau, negu naujai daryti, nenustebk, kad ir kaina bus solidesne ir laiko uzims. Parasyk Siauliu temoje, jeigu ten ir gyveni, gal kas ir rekomenduos.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 30, 00:04:32 sukūrė only AUDI »

Neprisijungęs sarzzzlt

• Žiūrėti profilį
o kaip rekomenduotumet man ta greiciu deze atrakint? nes dabar net i servisa neisivaizduoju kaip nugabent reiktu

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
yra traliukai mokantys ir gebantys pasikrauti tokia masina, pakisant savo lize po tavo masina.

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,zodziu turiu problema pas mane audi keistas vairas is anglo i europietiska ,apie metus pravazinejau nupirkus nebuvo jokiu problemu,bet va pradejo kiek ilgiau pavaziavus mesti ESP foult ir Parking Brake Malfunction klaidas ir pradeda persigazuoti,zodziu kaip laisvas butu,it taip uzgribauja ir poto vel atsiranda ant skidelio raides tuomet vel vaziuoja ir taip buna ivairiai teko ir 10min vietoj prastoveti kol pajudejau o buna kad tik truputi pagrybauja ir nustoja,buvau keliose servisuose diagnostikai,ten sako nezino kol saibom neiseis nieko nepadarys nuvariau i vilniu audi centra ten sako jog problema laiduose ir jie daryti neapsims taigi nieko nepeses gryzau ir va vakar kieme uzkurus auto nebereguoja begiai uzsidege EPC,nuspaudi stabdi bet neduoda permesti begiu,net N negali imesti ant skydelio rodo visas raides bet nera to balto fono aplink begi kad metant rodo skydelyje koki meti,bandziau ir palaukti ir akumuliatoriu buvau atjunges bet nieko,taigi dabar isvis nebezinau ka daryti? kaip man jai bent begi imesti? ar cia tikrai yra problema su laidais ir tureciau ieskoti kas man atkels panele ir pertikrins laidus? ar negali buti jog cia kokia sankaba ar pavaru deze nes sakau gal islgiau pavaziavus pakaista ir pradeda buksuoti todel rodo antipraslidimus,nes jei laidai tj jau kaip ir pastoviai turetu buti o cia kaip uzeidavo,trasoi praktiskai nieko,kokiu pasiulimu turite? dekui.
Tai dabar kai jau negali nieko įjungt, kvieti žmogų su kompu ir žiūri kame bėda, gal stabdžių pedalo daviklis ar koks s... Kaip supratau bėgių perjungimo svirtis anė krust?

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
w220 merse tai itempi rankena ir kali su kuloku is viraus - atsirakina (+) gal ir audi koks bajeris yra

Neprisijungęs sarzzzlt

• Žiūrėti profilį
nu su kuloku nelabai norisi man ten dauzyti :-]

Neprisijungęs sarzzzlt

• Žiūrėti profilį
o kaip del meistriuko? gal galetumete ka rekomemduoti? geriau arciau siauliu,bet tiks ir kiti miestai svarbu kad butu patikimi zmones jog padarytu tvarkingai. Nes skelbimu internete nemazai bet tai zinok dabar kas kaip daro..

Neprisijungęs sarzzzlt

• Žiūrėti profilį
Tai dabar kai jau negali nieko įjungt, kvieti žmogų su kompu ir žiūri kame bėda, gal stabdžių pedalo daviklis ar koks s... Kaip supratau bėgių perjungimo svirtis anė krust?
jo ne krust

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
pelenine pries ryciaga istruk ir rasi arba toki kabli (<2005) arba dezute su skyle(2005>),tai va spaudi ten ir su kita ranka ryciaga trauki is P,cia varinis atfiksavimas.

Neprisijungęs sarzzzlt

• Žiūrėti profilį
pelenine pries ryciaga istruk ir rasi arba toki kabli (<2005) arba dezute su skyle(2005>),tai va spaudi ten ir su kita ranka ryciaga trauki is P,cia varinis atfiksavimas.
ta kazkur skaiciau bet buvau isemes tj ten nieko nebuvo,nu varztai keli tj nebent juos atsukus ten kazko ieskoti