Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C6 dega ESP ECP ir neleidzia perjungti begiu  (Skaityta 2081 kartus)

Neprisijungęs sarzzzlt

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,zodziu turiu problema pas mane audi keistas vairas is anglo i europietiska ,apie metus pravazinejau nupirkus nebuvo jokiu problemu,bet va pradejo kiek ilgiau pavaziavus mesti ESP foult ir Parking Brake Malfunction klaidas ir pradeda persigazuoti,zodziu kaip laisvas butu,it taip uzgribauja ir poto vel atsiranda ant skidelio raides tuomet vel vaziuoja ir taip buna ivairiai teko ir 10min vietoj prastoveti kol pajudejau o buna kad tik truputi pagrybauja ir nustoja,buvau keliose servisuose diagnostikai,ten sako nezino kol saibom neiseis nieko nepadarys nuvariau i vilniu audi centra ten sako jog problema laiduose ir jie daryti neapsims taigi nieko nepeses gryzau ir va vakar kieme uzkurus auto nebereguoja begiai uzsidege EPC,nuspaudi stabdi bet neduoda permesti begiu,net N negali imesti ant skydelio rodo visas raides bet nera to balto fono aplink begi kad metant rodo skydelyje koki meti,bandziau ir palaukti ir akumuliatoriu buvau atjunges bet nieko,taigi dabar isvis nebezinau ka daryti? kaip man jai bent begi imesti? ar cia tikrai yra problema su laidais ir tureciau ieskoti kas man atkels panele ir pertikrins laidus? ar negali buti jog cia kokia sankaba ar pavaru deze nes sakau gal islgiau pavaziavus pakaista ir pradeda buksuoti todel rodo antipraslidimus,nes jei laidai tj jau kaip ir pastoviai turetu buti o cia kaip uzeidavo,trasoi praktiskai nieko,kokiu pasiulimu turite? dekui.