Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C5 ABS daviklio beda  (Skaityta 2793 kartus)

Neprisijungęs PunTT

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
A6 C5 ABS daviklio beda
« Topic Start: 2010 Liepos 20, 21:55:39 »
Sveiki, skaitinejau kitas temas, bet nieko panasaus i savo problema neradau.

Pries savaite uzsidege abs lempute, diagnostika stai ka rodo:

VAG-COM Version: Release 409.1-US
Control Module Part Number: 8E0 614 111 C
Component and/or Version: ABS/ASR 5.3 FRONT   D00

Software Coding: 00003
           Work Shop Code: WSC 02315

1 Fault Found:
00283 - Front Left ABS Wheel Speed Sensor (G47)
            35-00 - -
---------------------------------------------------------------------------
Skaitant measuring blocks tas daviklis nerodo greicio .ty. 3davikl. rodo greiti o sis, ne.
Istrynus sia klaida ji pasikartojo. Pakeiciau davikli, ir vistiek ta pacia klaida meta. Maniau kad blogai tarpas sureguliuotas, tad siandien beveik visa diena zaidziau su tuo tarpo reguliavimu, bet rezultatas nulinis  :[ zinau kad tarpo paklaida kazkur 0.5-0.8mm tad reguliavau labai atsargiai ir neskubedamas. ff

Buvo mintis jog, gavau bloga davikli(jis naujas). Patikrinau su testeriu, prie daviklio fiskes, varza apie 1.2kom. Prie pagrindines abs fiskes tas daviklis rodo apie 1.3kom. Sukant rata vazra keiciasi(tik nzn kaip ji turi keistis, mano atveju sokinejo-tai didejo tai mazejo) sustabdzius rata varza nebesikeicia laikosi 1.3kom(kitos puses ratas lygiai taip pat elgiasi tikrinant su testeriu). Bandziau sukinet pagrindine abs fiske,su mintim kad laidai kur nuluze(bet niekas nesikeite varza rodo gerai).

Tikrinau ir zieda, dantukai neapsinese purvo nera, pats ziedas laikosi gerai-nekliba.

Patarimai ir kitos mintys yra labai laukiamos. Gal as kazka praziopsojau... :/
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 20, 21:58:15 sukūrė PunTT »

Neprisijungęs goginas

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 C5 ABS daviklio beda
« Atsakymas #1: 2010 Gruodžio 23, 15:00:59 »
gal granata pakeitei i kokia kiniska? ir pas mane tas pats ir irgi kaires puses, bet man atsirado iskart po to kai pakeiciau granata, desinej kazhkada esu keites idejau LF(zf) zodziu originala o i kaire puse imeciau is autoaibes, tipo vokiska :) , nuo to ir prasidejo, db beveik neabejoju kad ziedas ant granatos visa reikala maiso, nes irgi pakeiciau ir daviklius ir kompas buvo abs parejes, o abs lempute tai uzsidega tai vel uzgesta, kai biski atsils orai uzmesiu zieda ant granatos nuo origalios nuemes kuri jau paraejusi, td vel zeesiu, itariu tame ir bus problemele, manau zingsnis nevienodas yra. zodziu visko neisbandes ligu nepagydysi, jei eiliniu variantu neina pataisyt

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Gruodžio 23, 15:19:23 »
Atstumas nuo daviklio iki žiedo

Neprisijungęs goginas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Gruodžio 23, 15:59:51 »
siaip jei kalbant del atstumo tai ce pakanakamai viskas paprasta, ji atitrauki tiek kad pastoviai atgal pedalo nemetytu stabdant, nes td atstumas yra paprasciausiai per didelis, o prie pat ziedo gali but daviklis, svarbu nestrintu i zieda. bet va kai viska esi isbandes bet ABS lempike vistiek dega td jau reikia improvizuot ir ieskot kas dar gali but, del to ir liko kol kas ta mintis kad kitaiskas daiktas ir liks kitaisku :) nors oficialiai deklaruojamas "made in germany"

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Gruodžio 23, 16:02:42 »
o kas nors gyvus ABS parametrus ziurejo vaziuojant?

Neprisijungęs goginas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Gruodžio 23, 16:15:11 »
ant socolografo ar kaip jis ten vadinasi prachekinom, galima aisku dar kokiu autobosu prachekint, bet kam pinigus i bala metyt, tas socolografas parode kad daviklis gyvas. beje tai isbandyta su dviem skirtingais davikliais ir kartu zmogus ta dare, kuris duona is to valgo. zodziu abs dega nors tu ka, nepastoviai bet uzsidega, pakeisiu zieda ant granatos td zeesim ar bebus tas pats. dalykas nedegantis ir db ne vasara, bet siaip biski uzknisantis-per ilgai tesiasi. O ir viskas prasidejo po granatos keitimo i china gamybos...
yra begale zmoniu kuriems tas genda, bet kai pats zhiuri, tai lendi vis giliau ir giliau

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Gruodžio 23, 16:20:12 »
talentai...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Gruodžio 23, 16:30:04 »
Jetau... isijungi vag-com, eini i ABS, isijungi gyvus parametrus, matai visus 4 ratus ka rodo, pavaziuoji keliolika metru ir matai ar vienodai ABS greiti rodo...

Susimasto kazkokiu sudetingu zaidimu per kurios aiskiai net nematote nieko.

Neprisijungęs PunTT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Gruodžio 23, 20:19:51 »
Bajorai, pas mane G47 nerodo greicio vaziuojant visi kiti davilkiai rodo. Man tai atsitiko savaime, nieko nekeiciant ir nekrapstant. Visus savo veiksmus esu isvardines pirmam poste. Beje kartais viskas pradeda veikt, bet tik keliom minutem. Tad as neikiek neabejoju kad Mano ABS kompas grybauja. Susitvarkyciau tik nezinau katra siula lituot  ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Gruodžio 24, 11:52:02 »
O laidus "praskambinai" iki kompo? (Priekinis kairys ABS)

Neprisijungęs salo

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Gruodžio 24, 15:15:05 »
nemanai, kad jei signalus su scopu ziuri tai laidai iki kompo senai praskambinti...nerasytu zmogus visko elementariausio neisbandes.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Gruodžio 24, 15:20:03 »
Pabuvęs šiame forume daugiau, paskaitęs šimtus temų - kiek kitaip pradėsi ir pats rašyti. Aš jo nepažystu, meistro taipogi, o nesusikalbėjimu būna daug, o vienam tai savaime suprantamas dalykas - laidų praskambinimas - o kitas net nepagalvoja...

Tad ne logika remiantis daugelis rašo - o tik remiasi konkrečiai parašytu tekstu.

Neprisijungęs PunTT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Gruodžio 25, 13:24:07 »
Laidai pirmoj eilej buvo praskambinti. Kiek intere ieskojau tai zmones skundziasi keliais pabegusiais davikliais.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 25, 13:26:16 sukūrė PunTT »

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Gruodžio 25, 15:32:27 »
negali buti dantukai,tiksliau tarpai ant ziedo uzsinese?

Neprisijungęs Xplode

• Įrašai: 254
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Gruodžio 27, 11:58:15 »
Kiek matau standartinis ABS bloko gedimas  (h)

Galiu padet, daugiau info i PM....

Neprisijungęs arunas1218

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Gegužės 04, 10:47:32 »
sveiki o kaip manai kas pas mane gali buti a6 99m buvo taip pakeite man stabdziu suporta priekini nes strigo cilindriukas ir matomai meistrai nedapyle stabdziu skyscio nes po kurio laiko uzsidege didelis simbolis skydelyje raudonas ratas su sauktuku viduryje supratau kad skyscio mazai dapyliau uzgese buvo bet kita diena uzsidege vel tas simbolis per viduri ir plius dar geltonas abs skrituliukas desiniam sone kartais viskas uzgesdavo bet jau dabar dega pastoviai laukiu nuomoniu