Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 borto kompas rodo tepalo zenkliuka ir parasyta sensor.  (Skaityta 2550 kartus)

Neprisijungęs efkute19

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
a6 2.5 tdi 110kw 1999m borto kompas rodo tepalo zenkliuka ir parasyta sensor. kai atidarai kapota ir uzdarai , kompas klaidos neberodo. uzgesini motora vel vedi vel tas pats . klausimas butu ar cia beda tepalo daviklyje ar spidometre, nes spidometras nerodo tepalo temperaturos, kiek bevaziuotum. tepalo lygis norma.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Po karteriu paziurek tepalo lygio davikli, ar nebus laidai nutruke, ar siaip pazeistas.

Neprisijungęs efkute19

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
jei keisciau davikli ji atsukus, ar kaip jis ten issiim ,neisbeks tepalas pro ta vieta ? :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
jei keisciau davikli ji atsukus, ar kaip jis ten issiim ,neisbeks tepalas pro ta vieta ? :)

Isbegs. Jis retai sugenda, dazniausiai pazeidzia jo pajungima.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
a6 2.5 tdi 110kw 1999m borto kompas rodo tepalo zenkliuka ir parasyta sensor. kai atidarai kapota ir uzdarai , kompas klaidos neberodo. uzgesini motora vel vedi vel tas pats . klausimas butu ar cia beda tepalo daviklyje ar spidometre, nes spidometras nerodo tepalo temperaturos, kiek bevaziuotum. tepalo lygis norma.
Neprisimenu kas cia per gedimas, bet jau kazkam buvo is klijentu. Ir ne vienam.  Butent susije su kapoto atidarymu - uzdarymu.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Čia susiję su davikliu, kuris tepalo lygį matuoja. Kapotas tik prie to, kad kai tu atidarai jį, kompas mano, jog pasitikrinai ir tepalo lygį, todėl kažkiek laiko nebemeta to įspėjimo.

Neprisijungęs rickaf1

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Kažkada, kai važinėjau su garantiniu passat b6 buvo toks pat atvejis. VW servise pasakė tą patį ką čia kažkas jau ir minėjo - tais perspėjimas  kad tepalo lygis artėja prie žemutinės ribos. Kuomet atidarai kapotą, kompas tai priima kaip atidarymą tikslu pripilti tepalo, ir net jei to nepadarai, jis maždaug 80 kilometrų nurimsta. Jeigu tepalo nepripili - tai kartojasi.

Neprisijungęs martix

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, noreciau paklausti, kas zinot. Reikalas toks, turiu audi a6 1997 TDI yra autopilotas bet nera borto kompo. Noriu paklausti gal kas zinot kur ji man galetu idet? Suprantu kad pats tureciau nusipirt spidometra su rankenele, bet kiek skaiciau ten nepasijungus prie masinos kompo pats nesureguliuosi.

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
nenoriu kurt naujos temos tai klausiu cia kiek radau forumuose del to daviklio problemos tai ju yra nemazai variantu kaip supratau nevisi tinka mano auto a6 2.5 2002m  tinka tik kazkoks HELLOS ir kaina jo apie 260lt kiek ten tiesos?ir kokia itaka turi variklio veikimui tas daviklis tik,kad rodo ar pakankamai yra tepalo ir jo temperatura ar dar kazka? nes radau toki pasisakima,kad pakeitus davikli lig kazkoki pigu idejus dingo masinos trauka :think: nelabai supratau prie ko cia tas daviklis o del jungties tai kaip ta fiske galima pazeisti jei ji po plasmasine apsauga nebent po pievas miskus ir akmenis lakstit :-) ir ar galima kazkaip imituot to daviklio veikima pvz uztumpinus ji?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 14, 15:53:17 sukūrė Norbertas »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Gali tu jį kad ir užtrumpinti - nieko jis daugiau neįtakoja, apart tepalo lygio fiksavimo...

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Gali tu jį kad ir užtrumpinti - nieko jis daugiau neįtakoja, apart tepalo lygio fiksavimo...
nu,tai pasakok kaip ji trumpinsi.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
O tai gal geriau papasakok, kokiu principu jis dirba?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
O tai gal geriau papasakok, kokiu principu jis dirba?
tu visada i klausima klausimu atsakai?

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
bandziau as ji vakar ten ir pavalit kontaktus ir nieko gero trumpint tai nebandziau nes dar ka ne taip uztrumpinciau tai dar remoto prisidetu siaip ta fiske nuemus net ne iskarto uzsidega tas sensor,bet kai adgal uzmauni tai iskart gesta paskui bandizu vel atjungti tai visai tas sensor neuzsidege,(cia viskas buvo daroma ant uzvestos masinos) taip ir palikau sendien ryte vel uzsidege po kokiu 5min vaziavimo kaip visada uzgeso tas netrugdo,bet biski nervina kai kazkas negerai :P reiks kada nepagailet tu 260lt ir pasikeist ta davikli prie to pacio su tepalu keitimu ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 17, 12:38:31 sukūrė Norbertas »

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Uztrumpint jo neina,apgauti irgi ne.Be to jie gan daznai pagenda.Savo zadu A3 keisti jau.Ten yra trys funkc.tepalo lygis,temperatura ir kokybes daviklis.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Uztrumpint jo neina,apgauti irgi ne.Be to jie gan daznai pagenda.Savo zadu A3 keisti jau.Ten yra trys funkc.tepalo lygis,temperatura ir kokybes daviklis.

Del tepalo kokybes suabejociau.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
kokybe nustato pagal karsto tepalo pratekejimo greiti

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Eina ;) Yra net tam skirti "moduliatoriai" ebay, jei pasidaryti neina pačiam ;)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Eina ;) Yra net tam skirti "moduliatoriai" ebay, jei pasidaryti neina pačiam ;)
nepaprasciau pakeist davikli?aisku kainuoja,bet...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
yra tu davikliu 2,5 tdi motorui. uz simbolini admin mokesti atiduociau.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
nepaprasciau pakeist davikli?aisku kainuoja,bet...

Nu matai, man būtų paprasčiau, bet yra žmonių, kuriam svarbu nešviestų turguje tas indikatorius ir tiek žinių.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
yra tu davikliu 2,5 tdi motorui. uz simbolini admin mokesti atiduociau.
koks tas simvolinis daviklio mokesti?ir nesirosiu savo audi parduot kaip cia sakoma i turgu

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Ir man idomu,kiek kainuotu tas sensorius.

Neprisijungęs g_gedas

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Spėju pas mane panaši problema - tepalo temperatūros rodyklė guli nejudėdama, ekrane dega geltona tepalo lemputė su užrašu "sensor". Kartais ji pakyla ir perspėjimas užgęsta, bet dažniausiai ji mėgsta tiesiog gulėti. Kokia jūsų patirtis?
a) sugedęs tepalo temperatūros daviklis apačioje, paslėptas po stačiakampe plokštele, spėju :)
b) ar nesklandumai laiduose.
kur logiškiau tikėtis rasti gedimą šiuo atveju?

A6, '00, 110kw, 2.5 tdi