Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 99m. centrinis veikia tik nuo raktelio  (Skaityta 8814 kartus)

Neprisijungęs raimis4

• Įrašai: 162
    • Žiūrėti profilį
Parašė: Klaustukas 
Insert Quote
pasijung tiesiai ant jėginių centrinio užrakto laidų.......

tu cia kalbi apie adaptyvine signalizacija?

Neprisijungęs Airis

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
manau taip turi buti, pas mane irgi tas pats  :)

Neprisijungęs raimis4

• Žiūrėti profilį
jei sakai kad taip turi buti tai kaip tau signalizacija pajunge?
as manau kad yra kaskur  su kompu padaryta kaskur skaiciau kad kaskokiais ilgaisiais kodais galima viska sutvarkyti tik neisivaizduoju apie ka sneka eina (!?)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
Parašė: Klaustukas 
Insert Quote
pasijung tiesiai ant jėginių centrinio užrakto laidų.......

tu cia kalbi apie adaptyvine signalizacija?

nea, apie pultelinę:

Neprisijungęs raimis4

• Žiūrėti profilį
idomu reikes pabandyti,
patark kokius laidus jungti i motoriukus tai suprantu o kokius laidus reikia jungti i orginalia dezute kur nueina gal patartum?

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
idomu reikes pabandyti,
patark kokius laidus jungti i motoriukus tai suprantu o kokius laidus reikia jungti i orginalia dezute kur nueina gal patartum?

signalizacijos centrinio valdymo rėlių kontaktus NC

Neprisijungęs raimis4

• Žiūrėti profilį
pabandysiu po keletos dienu  poto duosiu zinoti ar padejo :)
P.S.
kodel atrakinus auto girdisi dar garsas kad sudirbtu centrinis?,atrado kad 2 kartus paspaustum atrakinimo knopke?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
todėl kad spynose ir sudirba 2 varikliukai,vienas užrakina,kitas jį užblokuoja,kad negalėtum mechaniškai atkelt to pypso kur išlenda salone prie stiklo

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
signalizacijos centrinio laidus NO jungi ant +12V, NC prie gamyklinio modulio, COM prie varikliukų.........

Neprisijungęs raimis4

• Žiūrėti profilį
as esu isidejes Eurosec E50 tai reiskes NA kontaktus jungiu i +12v, o NO jungesi i gamiklines signalizacijjos nukirptus laidus kur nueina i kompa o uzrakinimo ir atrakinimo laidus pajungiu i durelese esanti varikliuka. kitas klausimas gal kas zinote audi A6 99m laidu spalvas kokius reikia nukirpti ir ar reikia visa sita reikala padaryti durelese prie spynos ar galima po kojomis  tuos laidus kirpti is dureliu kur ateina.?
P.S cia kad netycia nenukirpciau kokio kito laido.
didelis aciu uz pagalba

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
...kitas klausimas gal kas zinote audi A6 99m laidu spalvas kokius reikia nukirpti ir ar reikia visa sita reikala padaryti durelese prie spynos ar galima po kojomis  tuos laidus kirpti is dureliu kur ateina.?
P.S cia kad netycia nenukirpciau kokio kito laido.
didelis aciu uz pagalba

nežinau apie kokius laidus tiksliai klausi,bet parašysiu ką tiksliai žinau šiuo klausimu,gal pagelbės:

visi mikrikai suveikus paduoda masę

visose 4 durelėse esančios spynos turi po 3 mikrikus,išskyrus vairuotojo,ten 3 standartiniai + dasideda 2 nuo rakto pasukimo veikiantys

visų 4 durelių spynų išeinantis kontaktas Nr4 fiškėje valdo lemputes,kurios užsidega atidarius duris,taigi pirmas mikrikas jau panaudotas

visose keturiose durelėse iš kitų likusių 2 mikrikų signalas eina į komfortbloką,GALINËSE durelėse tai bus kontaktai Nr3 ir Nr5,PRIEKINËSE Nr3 ir Nr7

tagi lieka nepanaudoti vieninteliai 2 mikrikai vairuotojo durelėse "prie rakto",jie minusą perduoda į komfortbloką per kontaktus Nr5(žalias-mėlynas) ir Nr6(rudas-geltonas),jų nebūtinai reikia ieškoti spynelėje,galima atsirasti ir vienoje iš durų išeinančioje fiškėje,pasitikslinti su testeriu skambinant,atrakinant-užrakinant raktu tai per vieną tai per kitą laidą turi pasiduoti minusinis signalas.

ir šiaip,visi laidai esantys duryse jungiasi per fiškes salone,nėra reikalo kažką daryti pačiose duryse jei norima tiesiog atjungti kažkurią liniją.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
signalizacijos centrinio laidus NO jungi ant +12V, NC prie gamyklinio modulio, COM prie varikliukų.........
Taip nepavyks, nes į kiekvieną centrinio užrakto varikliuką iš centrinio bloko išeina atskirai laidai.
a6.pdf - 562.1 Kb

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
vadinasi reiks paaukot po porą rėliukų kiekvienam varikliukui........

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Gal dar yra mygtukas, kad centrini uzdaryti is vidus, galima bandyti pajungineti nuo jo. Bet yra kazkokia galimybe pasijungus kompa perprogramuoti, kad atsirastu valdymas minusiniais signalais is duru. Reikia paieskoti varijantu, galu gale pasiskambinti i Audi centra paklausti.
Logiskai galvojant, jei nesivaldo centrinis su duru spyna, reiskia yra gamykline signalizacija, o jei ji yra, kam tada dar viena statyti?

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
yra vidinė knopkė,autodatoj ji pažymėta kairėj virš bloko "S100" tačiau su ja tas pats kaip su rakteliu,jei atsisėdęs viduj,bet neįjungęs degimo paspaudi užrakinimą,tada užsirakina viskas ir pereina į signalizacijos budėjimo režimą,atrakinimas nebeaktyvus

jei spaudoma užkūrus variklį ar įjungus degimą,tada ir užrakina ir atrakina

problemos mano akiai šios:
1.originalus alarmas nėra patikimas,tuo labiau draudžiant kasko jo neužteks
2.belieka statyti adaptyvinę,veikiančią nuo originalaus remote rakto,tačiau nejauku turint tik vieną tokį raktą,o jei pamesi ar suges? pametimo atveju yra ir atsarginis,tačiau jis jau be remote funkcijos ir signalizacijos jis neišjungs tik leis atidaryti vairuotojo duris kaukiant sirenai

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Kodėl kasko originalios signalizacijos neužteks?Mano a4 antri metai jau draudžiama su originalia signalizacija, plius pulsar.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kodėl kasko originalios signalizacijos neužteks?Mano a4 antri metai jau draudžiama su originalia signalizacija, plius pulsar.

Man teko pulsarą ir cobra adaptyvą įmesti, kad atitiktų

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį

Į RS6?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Į RS6?

Nea, į ex a6. Rs reikalauja I lygio :E

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
Gal yra skirtumas ko reikalauja skirtingos draudimo kompanijos.Mano a4 2002m Pzu apdraudė be jokių klausimų.Na aišku a4 tai ne a6.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
a4`tai-3 lygis,šeškei,aštunkei nuo `98-antras,naujesnėms-pirmas

http://www.drauskpats.lt/files/Apsaugos-lygiai.pdf

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
yra vidinė knopkė,autodatoj ji pažymėta kairėj virš bloko "S100" tačiau su ja tas pats kaip su rakteliu,jei atsisėdęs viduj,bet neįjungęs degimo paspaudi užrakinimą,tada užsirakina viskas ir pereina į signalizacijos budėjimo režimą,atrakinimas nebeaktyvus

jei spaudoma užkūrus variklį ar įjungus degimą,tada ir užrakina ir atrakina

problemos mano akiai šios:
1.originalus alarmas nėra patikimas,tuo labiau draudžiant kasko jo neužteks
2.belieka statyti adaptyvinę,veikiančią nuo originalaus remote rakto,tačiau nejauku turint tik vieną tokį raktą,o jei pamesi ar suges? pametimo atveju yra ir atsarginis,tačiau jis jau be remote funkcijos ir signalizacijos jis neišjungs tik leis atidaryti vairuotojo duris kaukiant sirenai
Patarimas butu toks, nuvaziuok pas meistrus, kad pasakytu, kas ten per signalizacija pas tave. Gamykline su mygtuku salone nesiaktyvuoja. Gal pas tave adaptyvine pastatyta. O draudimui jos tikrai uztenka, gali reikti tik damontuoti kai ka iki 2 lygio, jei jo reikalaus. Vilniuje galeciau pagelbeti ir pazyma israsyti.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
REDAGUOTA:

sorry,truputi supainiojau :/
su vidine knopke neatsirakina tada kai būna užrakinta su rakteliu(aktyvuotas alarmas),o jei su rakteliu niekas nedaryta,tada viduj sėdint su vidine knopke veikia tiek užrakinimas,tiek atrakinimas,neaktyvuojasi originali signalizacija,kaip ir buvo teisingai pastebėta,šian kaip tik dar kartą patikrinau,buvau neteisingai parašęs

pas mane anglas perdarytas,nuo a iki ž persidariau viską pats,buvo visas salonas išardytas,jau nekalbant apie panelę,nieko instaliuoto papildomo aš ten nemačiau (-),originalus alarm blokelis yra vienoj vietoj įkištas,bet į jį einantys laidai pravesti bendroje instaliacijoje

kolkas man signalizacijos statymas dar neaktualus,bet kai pribręs reikalas žinosiu kur galiu kreiptis,dėkui
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 14, 17:27:30 sukūrė Tomashokas »

Neprisijungęs rimvydasj

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
sita audi tikrai nesikoduoja spynos,a4 nuo 2002 koduojasi. kad negaletai isjungti gamyklines signos.cia tikrai yra gedimas,pabandyk kita bloka pasijungti.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
bala nematė,tegu nesirakinėja ,kol remote raktas veikia tol problemos kaip ir nėra :-]

škias dar vienas audi bugas,nes ne pas vieną ir ne pas du taip pat viskas su tuo atrakinimu rakteliu :)