Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 99. 2,5 110 kw saugos dirzu lempute  (Skaityta 832 kartus)

Neprisijungęs Wygandas

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
a6 99. 2,5 110 kw saugos dirzu lempute
« Topic Start: 2013 Sausio 29, 20:32:44 »
Pas draugeli tokioj pacioj audinej dega lempute kai neuzsisegi dirzu, o pas mane lempute yra, bet uzvedus ji neuzsidega. Kame gali buti saknys? Ar gali but ka buves seimininkas atjunge kanors? Gasl kas esat susidure su tuom?

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
teko girdeti, kad eina su vagcom aktyvuoti, ;) zinoma jei buves savininkas jos neatjunge grubiais metodais.

Neprisijungęs Wygandas

• Žiūrėti profilį
 :think: aisku reiks bandyt tada ant kompo statyt, nors ir uzknisanti lempute, bet norisi ka viskas veiktu kaip priklauso  :)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
isijungia ir issijungia su VAGCOM. bet reikia kad butu jutikliai kedese, kai uzsiseges.

Neprisijungęs Wygandas

• Žiūrėti profilį
Del jutikliu nezinau ar yra pas mane jie, bet buvau cia akumuliatoriu isemes pries ziema pakraut ir vietoj senojo istaciau nepagalvojes 72ah ir pirminiu sukimu 600 a tai starteris sukdavo, bet automobilio neuzkurdavo, tada ir uzsidegdavo ta saugos dirzu lempute  :) O kaip sako jei lempute istatyta tai reiskias kaskada veikdavo (H-)

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
O kaip sako jei lempute istatyta tai reiskias kaskada veikdavo (H-)
ne butinai! tiesiog skydeli kai gamino, tai sudejo visas lemputes, nes skydeliai vienodi o komplektacija ne. kaip ir sake ACC butinai turi buti sedynese jutikliai.
pas mane a4 taip pat yra ta lempute, bet irgi neuzsidega, o kai per codinga aktyvavau ja, tai ijungus degima ji uzsidega ir uzgesta po kokiu 4sek, nors ir neuzsisegu dirzu, nera sedynese tu jutikliu.
tas pats pas mane ir su esp. skydelije yra lempute,bet daugiau nieko.