Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 1.8t uzsiveda ir uzgesta  (Skaityta 6728 kartus)

Neprisijungęs storas

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
a6 1.8t uzsiveda ir uzgesta
« Topic Start: 2011 Gegužės 22, 13:30:46 »
sveiki, daug skaiciau kad taip gali buti del imobilaizerio, bet nedega skidelije masina su rakteliu, man tai pasidare staiga, uzkuriau, pradejo mirgeti lemputes skidelije, klimos, na visos, uzgesinau ir dabar uzvedi ir uzgesta ta pacia sekunde, radau ant variklio laida minuso atsilaisvinusi, na ten prie tu babinu, priverziau , bet vistiek tas pats, bande tikrinti su kompu, kompas neranda masinos kompo, ar galejo sudegti pagrindinis kompas ir ar ji keiciant nereikia priristi

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Re: a6 1.8t uzsiveda ir uzgesta
« Atsakymas #1: 2011 Gegužės 22, 13:34:51 »
keciant reikai priristi.
bet jei neranda diagnostika, tai reiskia kompas taippat neturi rysio su skydeliu (arba immoboxu), t.y. negali patikrinti rakto. Todel killina motoroa.

Pradeciau nuo rysio ieskojimo

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Gegužės 22, 13:43:46 »
sveiki, daug skaiciau kad taip gali buti del imobilaizerio, bet nedega skidelije masina su rakteliu, man tai pasidare staiga, uzkuriau, pradejo mirgeti lemputes skidelije, klimos, na visos, uzgesinau ir dabar uzvedi ir uzgesta ta pacia sekunde, radau ant variklio laida minuso atsilaisvinusi, na ten prie tu babinu, priverziau , bet vistiek tas pats, bande tikrinti su kompu, kompas neranda masinos kompo, ar galejo sudegti pagrindinis kompas ir ar ji keiciant nereikia priristi
kai klema laisva,visai masinos elektronikai blogai,nes atsiranda kibirksciavimas,itampoo suoliai ir kompai lekia saibom.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Gegužės 22, 15:05:17 »
Pradek nuo klemu ir visu mases kontaktu, paskui pasitikrink saugus, netaip jau greitai tie kompai dega, kad tik kazkas nesukontaktavo ir uzlinksta.

Neprisijungęs storas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Gegužės 22, 21:48:43 »
o tai del ko diagnostika su juo nesusijungia

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Gegužės 22, 22:02:42 »
arba kompas neuzmaitintas arba imo blokuoja

Neprisijungęs storas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Gegužės 22, 23:42:56 »
bet viskas buvo ok, kol tas laidas neatsijunge, fiskes testeriu tikrino, uzmaitintas, o del imo tai skideli raktas degtu , nezinau cia norgej i serviza nenuvaziuosi taip pigiai, pazistami aplink tris turi a6 1.8t ir pas visas kitokios smegenis , kazi kaip as cia rasiu, o lietuvoj imanoma rasti?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Gegužės 22, 23:59:30 »
bet viskas buvo ok, kol tas laidas neatsijunge, fiskes testeriu tikrino, uzmaitintas, o del imo tai skideli raktas degtu , nezinau cia norgej i serviza nenuvaziuosi taip pigiai, pazistami aplink tris turi a6 1.8t ir pas visas kitokios smegenis , kazi kaip as cia rasiu, o lietuvoj imanoma rasti?

Dar karta sakau, pradedi nuo paprasciausio, patikrini visus kontaktus, paskui saugiklius tik tada jei viskas gerai , puoli i panika ir ieskai pacio pigiausio serviso Norvegijoje.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Gegužės 23, 00:31:24 »
keista uzdirbt nori kaip Norge, o taisyt kaip Lietuvoj.Sako ten ir maistas ir alus ir cizos velniskai brangus.Kaip jus ten vargsai verciates dirzus suverze.

Neprisijungęs storas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Gegužės 23, 07:18:06 »
cia jau ziu ne i tema chebra rasom, dirzu tai mes nesitempem, bet pinigu ir i bala nereikia metyt, matos kad toto uzsienyje nera buves

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Gegužės 23, 08:12:09 »
cia jau ziu ne i tema chebra rasom, dirzu tai mes nesitempem, bet pinigu ir i bala nereikia metyt, matos kad toto uzsienyje nera buves

Tu nesinervuok  (h), geriau parasyk, ijungus degima ar viskas funkcionuoja, skydelis, klima, langai, ar yra kas neveikia? Kurioje fiskeje su testeriu ziurejote maitinima, buvote atsidare variklio kompo deze kur prie valytuvu, ten maitinima ir saugus tikrinot ?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Gegužės 23, 10:31:49 »
immo neblokuoja variklinio iki tiek, kad net diagnostika jo nepasiektu.

Autoriau, jei ir pakeisto kompo nemato - vadinai laidynu problemos, arba antras is eiles kompas uzlinkes :D
Tiesa, kokiu nors ale slapuku neturi? Ka blokuoja tavo signalizacija? Cia kartais ir su laiku meistru broku prilenda.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Gegužės 23, 11:40:19 »
Man tokia bėda buvo. Buvo trys fiškės atsijungusios po pagrindiniu kompu. Labai sunkiai jos ten matomos. O starteris suka normaliai?

Neprisijungęs storas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Gegužės 23, 19:13:46 »
man ne tik suka , bet ir uzsiveda , bet iskarto uzgesta, nauju smegenu dar nedejau, ir nesinervoju as ;), bus matyt, kai suzinosiu ka parasysiu kas buvo, trciadieni i serviza varau

Neprisijungęs storas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Gegužės 23, 19:18:30 »

Tu nesinervuok  (h), geriau parasyk, ijungus degima ar viskas funkcionuoja, skydelis, klima, langai, ar yra kas neveikia? Kurioje fiskeje su testeriu ziurejote maitinima, buvote atsidare variklio kompo deze kur prie valytuvu, ten maitinima ir saugus tikrinot ?
jo buvom atidare, tose fiskese , pas mane jos tik dvi tera, pareina uzmaitinimas, o ijungus degima viskas veikia kaip ir anksciau veikdavo

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Gegužės 24, 12:27:36 »
man ne tik suka , bet ir uzsiveda , bet iskarto uzgesta, nauju smegenu dar nedejau, ir nesinervoju as ;), bus matyt, kai suzinosiu ka parasysiu kas buvo, trciadieni i serviza varau
Jei reikes kokiu daliu, kita savaite vaziuoju i norvegija tai galvok!

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Gegužės 24, 16:48:54 »
immo neblokuoja variklinio iki tiek, kad net diagnostika jo nepasiektu.

blokuoja, priklausomai no immo kartos ;)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Gegužės 25, 09:57:26 »
Citata iš: Ramzis3
blokuoja, priklausomai no immo kartos ;)

tai kuri cia karta jau taip daro

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Gegužės 25, 16:31:50 »
asmeniskai su  pirma buvau susidures. kai immo valdymas ne skyde, o atskirame bloke po panele stovejo. sugedes immo blokavo priejima prie kompo. tarp kitko ten dar garsus isgirst galima  ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Gegužės 25, 16:36:20 »
Na man neteko, tik buvo atvejis kuomet žmogus eilę kartų bandė užvedinėti mašiną (blokuojamą) tai paskui atsirišo kam kompai ir jei neklystų užsiblokavo, tačiau prisijungti problemų neturėjau.
Bet vėlgi... galima kitu kampu pateikti šią teoriją ir vėl visos išvados pasikeis :D

Neprisijungęs storas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Gegužės 25, 22:40:42 »
nu va issiaiskinom kas blogai, ne kompas o imobilaizeris, nesvarbu kad raktas tas nedega, servize ir siandien nerado kompo diagnostika, tik jie gudriai is pasato kaskoki spida ikiso ir tada jau leido susiristi su kompu, tai dabar reikia spido, nes imo spide ir paskiau dar priristi

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Gegužės 26, 10:30:02 »
o tiksliau - kurio kompo tau neranda? "Masinos" - netinka, nes ju ten apie desimt....
Cia variklinio kompo nemate?

Neprisijungęs storas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2011 Gegužės 26, 19:01:35 »
jo variklio kompo nemate, nes immo blokavo ir neleido susijungti darant diagnostika, ir uzkurus gesindavo, immo pas mane skidelije

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2011 Gegužės 26, 21:22:52 »
Na man neteko, tik buvo atvejis kuomet žmogus eilę kartų bandė užvedinėti mašiną (blokuojamą) tai paskui atsirišo kam kompai ir jei neklystų užsiblokavo, tačiau prisijungti problemų neturėjau.
Bet vėlgi... galima kitu kampu pateikti šią teoriją ir vėl visos išvados pasikeis :D

bet tu prisijungiai prie variklinio, o musu atvejais nepavyko. bet to, mano atveju buvo dar atlikti keli testai, kuriu pasekoje nustatyta, kad immo nusproges o ne atsirises

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2011 Gegužės 26, 21:31:37 »
isiterpsiu,o pas sita varikli turetu buti vestgeitas?,nes pas mane ant c3 ta pati beda..
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 27, 09:00:53 sukūrė audi quatro »