Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6(c4) 2,5TDI 103kw nerodo temperaturos  (Skaityta 2279 kartus)

Neprisijungęs eibis

• Įrašai: 190
    • Žiūrėti profilį
a6(c4) 2,5TDI 103kw nerodo temperaturos
« Topic Start: 2009 Vasario 17, 18:16:16 »
sweiki nezinau i ta skyriu pataikiau ar i elektros skyreli reikejo rasyt :s Taigi pas mane problema tokia kad prietaisu skydelyje temperaturos nerodo (visada nukritus iki galo) pasikeiciau ta davikli 3(4) kontaktu, kur 100lt kainuoja  vistiek nerodo (-) termostatas geras uzvedus masina po keliu min karsta ora pucia.per klimos 51 kanala temperatura pakila tik iki 9 laipsniu..taigi kur ieskot slieku toliau? :)
gali but prietaisu skydelije problema?
ar dar kita kazkoki davikli keist, nors auto parduotuveje sake anas ne i skydeli o kompui temperatura rodo (cia turiu omenyje ta 2 kontaktu davikli, kuris truputi auksciau randasi)
beje sanaudos pasirode nemazos trasoje pravaziavau 800km o kuro liko ketvirtis bako (auto 6 pavaru), gal sakau cia susije nes kompas gal galvoja kad saltas variklis ir kuro ryja daugiau, bent as taip speju..
beje prie to paties   klima pirmame kanale meta dvi klaidas 05 ir 15 ka jos reiskia neradau forume.
dekoku is anksto uz pasisakymus :)
beje masina 95m
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 17, 21:41:34 sukūrė eibis »

Neprisijungęs MAUZERIS

• Įrašai: 193
    • Žiūrėti profilį
nezinau tiksliai bet gal patikrink saugiklius[gal atskiras yra?]

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
nezinau tiksliai bet gal patikrink saugiklius[gal atskiras yra?]
Jei nezinai,tai nerasyk.Nera atskiro saugiklio kad zinotum.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
sweiki nezinau i ta skyriu pataikiau ar i elektros skyreli reikejo rasyt :s Taigi pas mane problema tokia kad prietaisu skydelyje temperaturos nerodo (visada nukritus iki galo) pasikeiciau ta davikli 3(4) kontaktu, kur 100lt kainuoja  vistiek nerodo (-) termostatas geras uzvedus masina po keliu min karsta ora pucia.per klimos 51 kanala temperatura pakila tik iki 9 laipsniu..taigi kur ieskot slieku toliau? :)
gali but prietaisu skydelije problema?
ar dar kita kazkoki davikli keist, nors auto parduotuveje sake anas ne i skydeli o kompui temperatura rodo (cia turiu omenyje ta 2 kontaktu davikli, kuris truputi auksciau randasi)
beje sanaudos pasirode nemazos trasoje pravaziavau 800km o kuro liko ketvirtis bako (auto 6 pavaru), gal sakau cia susije nes kompas gal galvoja kad saltas variklis ir kuro ryja daugiau, bent as taip speju..
beje prie to paties   klima pirmame kanale meta dvi klaidas 05 ir 15 ka jos reiskia neradau forume.
dekoku is anksto uz pasisakymus :)
beje masina 95m
Numauk fiske nuo rudo 3-4 kontaktu daviklio,nusmauk guma,pamatysi rudai geltona drata.Uztrumpink ji ant minuso,ijunk degima.Jei rodykle greitai kyla,reiskia blogas temp. daviklis,jei nekyla-problema laiduose arba skidelyje

Neprisijungęs eibis

• Žiūrėti profilį
tai kad siandien idejau nauja davikli.na pameginsiu gal kartais naujas durniuoja

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Man pokuj ka tu idejai,aiskinu tau kaip gedima rasti.Liaudyje tai vadinasi diagnostika.Aisku ne kompine,nes kompa su dratu gali kiekvienas profkinis pajungti,o taisyti ne kiekvienas sugeba.

Neprisijungęs AnKerys

• Įrašai: 847
    • Žiūrėti profilį
Man pokuj ka tu idejai,aiskinu tau kaip gedima rasti.Liaudyje tai vadinasi diagnostika.Aisku ne kompine,nes kompa su dratu gali kiekvienas profkinis pajungti,o taisyti ne kiekvienas sugeba.

nesikarsciuok cia jau tiek :)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį

nesikarsciuok cia jau tiek :)
Turejau praeita savaite bjauru gripa,bet be temperaturos.

Neprisijungęs eibis

• Žiūrėti profilį
na meginau pajungti ta rudai geltona laida i mase tai temperatura kyla... meginau seip atjunginet ta fiske ir zet per klimatronika temperatura tai nereguoja pasyla iki 9 ir stovi..o dvieju kontaktu fiske atjungus tai niekas nesikeicia tik apsukos biski sukyla, speju kad kompas galvoja kad variklis saltas ir ijungia automatini pacosa

Neprisijungęs eibis

• Žiūrėti profilį
kazkokie x-failai man cia :( gal kas buvo su panasia situacija susidures ir zino kaip ta problema issprest???
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 19, 21:32:06 sukūrė eibis »

Neprisijungęs eibis

• Žiūrėti profilį
negi niekam nebuvo taip nutike? (-)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Nu buvo man nutike gal 100,gal 200 kartu.Visada pataisydavau.Kaip gedima nustatyt jau rasiau,nesikartosiu.Jei pats nesugebi,kreipkis i meistrus.Galiu ir as sutvarkyti.

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
Re: a6(c4) 2,5TDI 103kw nerodo temperaturos
« Atsakymas #12: 2011 Balandžio 27, 08:44:25 »
o i skydeli temperaturos dacikas ne tas pats kuris duoda i kompa. tiksliai negaliu garantuot, bet man rodos ar ne 4 kontaktu tavo tas temperaturos daviklis, ir 2 kontaktai duoda signala i kompa o kiti 2 i skydeli, jei laidai sveiki, tada bus dacikas pries mirti
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs Kestukass

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Gegužės 01, 18:05:39 »
o i skydeli temperaturos dacikas ne tas pats kuris duoda i kompa. tiksliai negaliu garantuot, bet man rodos ar ne 4 kontaktu tavo tas temperaturos daviklis, ir 2 kontaktai duoda signala i kompa o kiti 2 i skydeli, jei laidai sveiki, tada bus dacikas pries mirti
Pas mane triju kontaktu daviklis.
sveikas,keliu cilindru pas tave motoras? pas mane 5,irgi nerodo ausinimo temperaturos,kiek ziurejau,tai tokio daviklio neuzmaciau,kad 4 kontaktu butu  :(
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 01, 18:43:04 sukūrė Kestukass »

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Gegužės 01, 18:59:18 »
Pas mane triju kontaktu daviklis.
sveikas,keliu cilindru pas tave motoras? pas mane 5,irgi nerodo ausinimo temperaturos,kiek ziurejau,tai tokio daviklio neuzmaciau,kad 4 kontaktu butu  :(

anksciau buvo keturiu,dabar 4 negamina,bumna tik 3-ju kontaktu.Isvaizda ta pati.Gedimas populiarus ir brangus.naujas apie 100 lt.,pakeiti ir rodo.

Neprisijungęs Kestukass

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Gegužės 01, 19:19:36 »

[/quote]anksciau buvo keturiu,dabar 4 negamina,bumna tik 3-ju kontaktu.Isvaizda ta pati.Gedimas populiarus ir brangus.naujas apie 100 lt.,pakeiti ir rodo.
[/quote]  o kaip tas daviklis atrodo,ar isukamas,metalinis,ar kur guminej slangoj istatomas ir ziedeliu uzfiksuojamas? :V  ai pamirsau pamineti kad mano 85kw,gal del to ir davikliu formos skiriasi? :V
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 01, 19:47:44 sukūrė Kestukass »

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Gegužės 01, 22:02:15 »

anksciau buvo keturiu,dabar 4 negamina,bumna tik 3-ju kontaktu.Isvaizda ta pati.Gedimas populiarus ir brangus.naujas apie 100 lt.,pakeiti ir rodo.
[/quote]  o kaip tas daviklis atrodo,ar isukamas,metalinis,ar kur guminej slangoj istatomas ir ziedeliu uzfiksuojamas? :V  ai pamirsau pamineti kad mano 85kw,gal del to ir davikliu formos skiriasi? :V
[/quote]

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Gegužės 01, 22:40:28 »
o kaip tas daviklis atrodo,ar isukamas,metalinis,ar kur guminej slangoj istatomas ir ziedeliu uzfiksuojamas? :V  ai pamirsau pamineti kad mano 85kw,gal del to ir davikliu formos skiriasi? :V

Pas tave turetu but apvalus, triju kontaktu.. istatomas ir ziedeliu uzsifiksuojamas

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Gegužės 01, 23:12:41 »
o kaip tas daviklis atrodo,ar isukamas,metalinis,ar kur guminej slangoj istatomas ir ziedeliu uzfiksuojamas? :V  ai pamirsau pamineti kad mano 85kw,gal del to ir davikliu formos skiriasi? :V

Pas tave turetu but apvalus, triju kontaktu.. istatomas ir ziedeliu uzsifiksuojamas
nu jei i dizelius benzas pradeda list,tai ...O gal ir masina b4?