Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 valytuvu varikliukas, priekinio lango plastmases  (Skaityta 1064 kartus)

Neprisijungęs suf3r

• Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, ar 1998 a4 tinka bet koks varikliukas is kitos audines (a4), ar reikia ziureti i metus ?
Problema tame, kad "garsiai" dirba, viskas lyg ir sutepta, bet vistiek garsiai ir salone girdisi.

Kad nekurt naujos temos: Norint prieit prie salono filtro, reikia nuimti priekine plastmase, kuri tvirtinama 3 (gal 4) plastmasiniai "varztukais", pas mane jie isdile ir is + (reikia zvaigzdinio atsuktuvo norint atsukt) like apvalus, kas apsunkina ju nuemima... (Turejau kazkur jau isimta, bet siuo metu nerandu...) Kiek parduotuvese maciau, nusipirkti galima tik i medvarsciu tipa panasiu.

Kad suprast kur plastmase randasi, pridedu foto.

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
geriausia butu isimti varikliuka ir pasiziureti ant jo uzrasyta koda, ir pagal ta koda ieskoti.
plasmase ta bandyk numti atidares kapota ir pakisdamas ranka po ja bandydamas prasukt tuos "fiksatorius"

p.s. jei garsiai dirba, tai jau greit galas varikliukui

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
geriausia butu isimti varikliuka ir pasiziureti ant jo uzrasyta koda, ir pagal ta koda ieskoti.
plasmase ta bandyk numti atidares kapota ir pakisdamas ranka po ja bandydamas prasukt tuos "fiksatorius"

p.s. jei garsiai dirba, tai jau greit galas varikliukui

pas tave turbut bus toks: 8L0 955 711B

Neprisijungęs suf3r

• Žiūrėti profilį
Kartais cia ne galinio pateikia ? Gaila ETKA istryniau butu viskas aiskiau is karto. Kolkas mano variantas butu viska vel isimti, isvalyti ir sutepti visas imanomas vietas, jei vis tiek tas pats, pagal marke, modeli ieskosim tokios pacios masinos dalimis...

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
varikliukas tinka ir nuo 5 passato.o priezastis kad triuksmauja,jis tvirtinasi zemai ir kai uzsikemsa drenazas,jis paskesta.tada guolis surudija su varikliuko asimi ir is ten tas garsas.vokiska gaut sunku,nes eina i komplekta anglo perdarymui.turint nagus ir angliska,galima sudet is 2 viena.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
jei reikia, turiu nuo a6.

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
Kartais cia ne galinio pateikia ? Gaila ETKA istryniau butu viskas aiskiau is karto. Kolkas mano variantas butu viska vel isimti, isvalyti ir sutepti visas imanomas vietas, jei vis tiek tas pats, pagal marke, modeli ieskosim tokios pacios masinos dalimis...

Cia priekinis, pagal Etka, 98m A4.
Bandyk sutept, jei nepades vienintele iseitis pirkt kita

Neprisijungęs suf3r

• Žiūrėti profilį
varikliukas tinka ir nuo 5 passato.o priezastis kad triuksmauja,jis tvirtinasi zemai ir kai uzsikemsa drenazas,jis paskesta.tada guolis surudija su varikliuko asimi ir is ten tas garsas.vokiska gaut sunku,nes eina i komplekta anglo perdarymui.turint nagus ir angliska,galima sudet is 2 viena.

Sudominai, gal net angliska lengviau gaut ? Speju, kad tik pacius vidurius reiktu persikelti pas save ir viskas ar dar kazkas ?

Neprisijungęs ramas1

• Įrašai: 430
    • Žiūrėti profilį
jei reikia turiu audi s4/a4 2001m

Neprisijungęs Chuvas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kad nekurt naujos temo paklausiu cia, A4, 1.9tdi, 2000m problema tokia:

Uzklinijus valytuvu mechanizmui, sudege varikliukas, pakeitus varikliuka (buvo bandyti keli variantai)visuose veikia tik vienas valytuvu greitis, pats greiciausias, pasigooglines radau info kad gali but nulekus valytuvu rele, bet ja pakeitus (bandytos buvo kelios  reles) problema neisisprende. Iki tol viskas buvo ok, kur ieskot slieku?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Tikriausiai belieka tik pati rankenėlė

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
jei reiks rankeneles. kazkur turiu