Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 sildomos sedynes  (Skaityta 9453 kartus)

Neprisijungęs shilkas

• Įrašai: 182
    • Žiūrėti profilį
A4 sildomos sedynes
« Topic Start: 2009 Spalio 01, 09:41:43 »
Sveiki. Audi A4 2002m, 1.9 tdi, sedanas :) turiu siokia tokia problemele :) isidejau i savo audi odini salona su sedyniu syldymu (anksciau sildymo nebuvo), jau darosi saltoka sest ant saltos odos, tai nusprendziau sutvarkyt suldyma :) Gal kas zinot kaip galima butu pajungti? ar galima tiesiog jungti 12 V? Ar reikia kazkokia varza? Man nereikia kad ten butu su keliom padetim sildymas, uzteks kad kaitina arba ne :)

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 sildomos sedynes
« Atsakymas #1: 2009 Spalio 01, 10:57:36 »
Sveiki. Audi A4 2002m, 1.9 tdi, sedanas :) turiu siokia tokia problemele :) isidejau i savo audi odini salona su sedyniu syldymu (anksciau sildymo nebuvo), jau darosi saltoka sest ant saltos odos, tai nusprendziau sutvarkyt suldyma :) Gal kas zinot kaip galima butu pajungti? ar galima tiesiog jungti 12 V? Ar reikia kazkokia varza? Man nereikia kad ten butu su keliom padetim sildymas, uzteks kad kaitina arba ne :)
Ka nors kvailiau sugalvok.Supleskes tenai ir baigsis sildymo sezonas.Dedasi priklausomas laidynas su mygtukais.

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Spalio 01, 12:00:40 »
koks butent laidynas? Paciam imanoma pajungti? Pas mane sedyniu sildymo mygtukai turi stoveti klimoj, reiskias visa klima reikia keist? Kur ta laydyna gaut? Paciam vesti ar savartyne imanoma nupirkti?

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Spalio 01, 20:26:39 »
su tokiom savo žiniom ir jei gaila pinigų normaliems meistrams tei geriau ant šaltų pasivažinėk....... mašina sveikesnė bus.......

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Spalio 01, 22:42:38 »
zinios mano neblogos sioje srityje, gal tik neaiskiai uzklausiau, db kitas klausimas, kokios varzos reiktu 12 V kad nesusvilint tenu ir tuo paciu kad jie siltu?

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Spalio 01, 22:48:05 »
Tu sedyniu sildymo principo nesupranti.jokiu ten varzu nebuna,tiesiog reguliuojamas itampos padavimo i tenus laikas.

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Spalio 01, 23:17:14 »
na reiskia chimijos neiseis padaryt :) reiks i srota vaziuoti laidu ir klimos kitos

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Spalio 02, 00:25:49 »
gal kas apsiimtumet pajungt? :) jai taip pasiulymai su kainom i p.m. :)

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Spalio 02, 07:40:43 »
ten turėtu buti temperaturos daviklis, ir paprastas reguliatorius.

Neprisijungęs art64

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Spalio 02, 09:21:09 »
Niekada neteko dometis kokiu principu tos sildomos sedynes veikia,bet ,jei  veikia taip,kaip cia raso forumo dalyviai,tai galima sulituoti kazkoki multivibratoriu su kintanciu darbo dazniu(gal dabar ir pagamintu tokiu parduotuvese buna),kuris valdytu rele,ar dar kazka ir tuo paciu maitintu sedyniu tenus.Pirmiausia reikia paziuret ant veikiancios masinos su oscilografu ar testeriu ...
nes sumontuoti klima i masina tikrai daugiau darbo ir pinigu

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Spalio 02, 09:39:00 »
tai vat ta ir turejau omeny, kad sulituoti reguliatoriu, man ne piknai klima ideti reikia, klima pas mane yra, tiesiog kita klima deciau vien del to kad ant pacios klimos, apacioj yra sedyniu sildymo mygtukai :) o ant kitos masinos ziurejau su multimetru nieko visiskai nerodo, dedyniu ijungimo metu soksta itampa ir nukrenta iki 0, matyt turi buti uzdara grandine, beje pas mane i sedyne ateina trys laidai...

Neprisijungęs art64

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Spalio 02, 10:15:41 »
Reiskia ziureti reikia su oscilografu ir prie apkrovos t.y. prijungus tenus.Gal trys laidai gal delto ,kad du tenai:vienas atlosui,kitas po uzpakaliu.... Manau,jei surasi kas tau padarys tai uz kokius 200-300Lt mielai sutik,nes....na ,vien issiaiskinti ko tam dalykui reikia ,kartais puse dienos uztrunka,o kur dar darbas..dar lituoti,prijungti reikia(ne ant "snargliu"),pagaliau atradai pinigu sedynem,reikia ir meistram ju tureti

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Spalio 02, 10:46:39 »
jau atradau meistra :) reikia tik klima kita nupirkti kad butu su sedyniu sildymu ir tiesiog bus papildomai trys laidai, juos pagal spalvas pajungti prie sedyniu ir viskas :) dar gal po saugikli idesiu :)

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Spalio 02, 22:38:20 »
na va nupirkau klima kur yra sedyniu sildymo valdymas. Zodziu situacija tokia ten tiesiog yra papildomai trys kontaktai kurie tiesiogiai laidais susijungia su sedyniu tenais. Klausimas butu toks, gal kas galite pagal spalva pasakyti kokios spalvos laidas prie kurio kontakto jungiasi? Ten yra kontaktai sunumeruoti nuo 1 iki 5, du is ju uzimti, tai vat man reikia spalvu 3,4 ir 5 kontaktu. Is anksto dekuj uz pagalba :)

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Spalio 03, 13:08:49 »
gal kas bent schema duotu sedyniu sildymo?

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Spalio 03, 14:02:19 »
na va nupirkau klima kur yra sedyniu sildymo valdymas. Zodziu situacija tokia ten tiesiog yra papildomai trys kontaktai kurie tiesiogiai laidais susijungia su sedyniu tenais. Klausimas butu toks, gal kas galite pagal spalva pasakyti kokios spalvos laidas prie kurio kontakto jungiasi? Ten yra kontaktai sunumeruoti nuo 1 iki 5, du is ju uzimti, tai vat man reikia spalvu 3,4 ir 5 kontaktu. Is anksto dekuj uz pagalba :)
Taigi rasei,kad meistra turi,tai kam tau schemos?Jei tu man ant padeklo viska sunesi ir dar parodysi kur ka jungti,tai kam tas meistras reikalingas?

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Spalio 03, 14:35:49 »
meistra turiu, bet kam moketi meistrui pinigus jai paciam galima padaryti, be to uztenka offtopic, jai nezinote atsakymo i klausima prasau savo mintis pasilaikyti sau (!?)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Spalio 03, 14:56:45 »
imk, darykis............  ff

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Spalio 03, 15:01:15 »
keisti jus zmones, ko paklausi to negausi... as prasau atsakymo i klausima o ne, meistra turi, padarys, imk darykis ir t.t

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Spalio 03, 15:05:20 »
nu kuo toliau, tuo graziau.. apsispresk pats pirmiau.. prisivapaliojai kad turi mestra ir tau viska padarys.. po to uzsimanai daryti pats ir prasai schemu.. dave tau schema, kas dabar blogai? Daryk pats kaip ir norejai .Ar  nori kad ir per foruma tau dar viska sujungtu?  (!?)

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Spalio 03, 15:07:31 »
aciu uz schema zinoma, tiesiog napatinka tokie kurie nezinodami paisalioja nesamones :) meistra taip turiu, bet jis pasake kad nesudetingai galiu ir pats pasidaryti, kam moketi pinigus, jai nepavyks tada meistrui nuvarysiu...

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Spalio 03, 15:11:10 »
jei tiks schema, veši man butelį........  ff ff

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2009 Spalio 03, 15:13:33 »
sutarta :)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2009 Spalio 03, 16:23:54 »
aciu uz schema zinoma, tiesiog napatinka tokie kurie nezinodami paisalioja nesamones :) meistra taip turiu, bet jis pasake kad nesudetingai galiu ir pats pasidaryti, kam moketi pinigus, jai nepavyks tada meistrui nuvarysiu...
O m an nepatinka nasarnikai.jam paaiskini,o jis oudega kelia,oi jus durniai nieko nesuprantat,tik duok man ta,duok ana...

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2009 Spalio 04, 01:26:05 »
kurioj vietoj  buvo man paaiskinta kai as uodega pakeliau? ir kur buvo pasakyta tai ta tai ana?