Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 b6 rakto pririsimas  (Skaityta 4352 kartus)

Neprisijungęs instead

• Įrašai: 266
    • Žiūrėti profilį
a4 b6 rakto pririsimas
« Topic Start: 2014 Balandžio 18, 13:52:12 »
Turiu du raktus ir abu nepririšti, klausimas toks: ar imanoma pririst be vag com? Nes man nesigauna pagal rasta info.dariau taip: įjungiu degimą ir su kitų raktų spaudžiu atrakinimo knopke tada duryse raktą pasuku į kairę,po to į dešinę,bet niekas neprisiriso.teisingai dariau? Spėju bėda tame kad abu raktai nepririšti ir reiks vagcomo. :think:

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
Re: a4 b6 rakto pririsimas
« Atsakymas #1: 2014 Balandžio 18, 14:33:33 »
Turiu du raktus ir abu nepririšti, klausimas toks: ar imanoma pririst be vag com? Nes man nesigauna pagal rasta info.dariau taip: įjungiu degimą ir su kitų raktų spaudžiu atrakinimo knopke tada duryse raktą pasuku į kairę,po to į dešinę,bet niekas neprisiriso.teisingai dariau? Spėju bėda tame kad abu raktai nepririšti ir reiks vagcomo. :think:
jei kaune atvaziuok pririsiu...

Neprisijungęs Tirotas

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Balandžio 18, 15:25:22 »
Spausk knopke ant to rakto kur degima ijungi. tada rakinek

Neprisijungęs Daren

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Balandžio 18, 18:35:30 »
Nereikia jokių 2 raktų. Įkiši raktą į spynelę, įjungi degimą, tada palaikai kelias sekundes atrakinimo mygtuką (to rakto kuris yra degimo spynelėje) ir raktas prisiriša, jei ne — bandai dar kartą.

Neprisijungęs AndriusK

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Balandžio 18, 20:14:42 »
Kiek susijes klausimas. Pas mane irgi su raktelio mygtukais nesirakineja niekas. Elektriko prasiau, kad priristu rakta, bet sake automobilis visiskai nereaguoja i rakteli. Nusipirkau kita rakta, situacija analogiska. Kur slepiasi koks ju imtuvas maisnoj ir ar ten kazka patvarkyt imanoma?

Neprisijungęs instead

• Įrašai: 266
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Balandžio 18, 20:23:02 »
Dariau kaip tirotas sakė,prisirisau abu raktus,dekui chebra(h) maloniai nustebintas aš šito forumo.ką paklausi tam ir atsakymą gausi(y)

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2014 Balandžio 19, 11:07:28 »
Kiek susijes klausimas. Pas mane irgi su raktelio mygtukais nesirakineja niekas. Elektriko prasiau, kad priristu rakta, bet sake automobilis visiskai nereaguoja i rakteli. Nusipirkau kita rakta, situacija analogiska. Kur slepiasi koks ju imtuvas maisnoj ir ar ten kazka patvarkyt imanoma?
tai ka elektrikas nustate? ar kad raktas neveikia, ar kad centrinis i ji nereaguoja?

centrini uzrakta valdo "komforto blokas" kuris randasi kartu su vakuminiu siurbliuku (bagazineje)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 19, 11:09:25 sukūrė tauraginis »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Balandžio 19, 11:41:55 »

centrini uzrakta valdo "komforto blokas" kuris randasi kartu su vakuminiu siurbliuku (bagazineje)

(-)(-)(-) Randasi po vairuotojo kojomis.

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2014 Balandžio 19, 12:14:19 »
(-)(-)(-) Randasi po vairuotojo kojomis.

(n) blyn, parasiau kaip B5 :-]

Neprisijungęs AndriusK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2014 Balandžio 19, 14:25:34 »
tai ka elektrikas nustate? ar kad raktas neveikia, ar kad centrinis i ji nereaguoja?

Elektrikas tik rakta bande pririst, toliau nesigilino. I du raktelius masina nereaguoja. Per kompa nemato mygtuku paspaudimu. Pats komforto blokas kaip ir gyvas, bent jau uzrakinus masina su signalizacija langai uzsidaro.
Aisku yra tikimybe, kad abu rakteliai negyvi :)

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2014 Balandžio 19, 18:24:08 »
Elektrikas tik rakta bande pririst, toliau nesigilino. I du raktelius masina nereaguoja. Per kompa nemato mygtuku paspaudimu. Pats komforto blokas kaip ir gyvas, bent jau uzrakinus masina su signalizacija langai uzsidaro.
Aisku yra tikimybe, kad abu rakteliai negyvi :)
arba komforto blokas nusprogo..

Neprisijungęs AndriusK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2014 Balandžio 19, 20:13:28 »
arba komforto blokas nusprogo..
Pasikartosiu, langai uzrakinus masina uzsidaro automatiskai. Sita kiek suprantu komforto blokas valdo. Tai visiskai mires jis negali buti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2014 Balandžio 20, 09:04:10 »
Pasikartosiu, langai uzrakinus masina uzsidaro automatiskai. Sita kiek suprantu komforto blokas valdo. Tai visiskai mires jis negali buti.

Tai nebūtinai jis visai numiršta, gali nedaryti kažkokių funkcijų. Pasijungus kompą, pažiūrėk koks bloko kodas, gal kas amerikono įdėjo, ten dažnis rakto kitas.

Neprisijungęs aliux

• Įrašai: 298
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2014 Rugpjūčio 21, 02:21:13 »
negaliu ir as niekaip pririst rakto.kai pirkau auto jau buvo problema,ar gali but kad pultelis nuo kitos audes? beje atrakinant auto raktu atsirakina tik vairutojo duris ir po keliu sekundziu isijungia signalizacija,ijungus degima ji issijungia ir atsirakina visos durys.duryse esanciais mygtukais galiu uzrakint ir atrakint.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2014 Rugpjūčio 21, 08:27:00 »
negaliu ir as niekaip pririst rakto.kai pirkau auto jau buvo problema,ar gali but kad pultelis nuo kitos audes? beje atrakinant auto raktu atsirakina tik vairutojo duris ir po keliu sekundziu isijungia signalizacija,ijungus degima ji issijungia ir atsirakina visos durys.duryse esanciais mygtukais galiu uzrakint ir atrakint.

O kai atidarai duris skydelyje ar apšvietimas sureguoja? Nuo kitos mašinos centrinis prisiriša taip pat paprastai. Geriausiai su kompu pažiūrėti ar mato patį raktą, šiems modeliams būdingas dalykas siustuvo mirimas, signalą išduoda, dažnis atitinka, bet prie auto neprisiriša. Kame šaknys, kol kas neaišku.Bet jeigu tavo neatrakina visų durų, yra dar kažkas.

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2014 Rugpjūčio 21, 17:20:15 »
Kai duris atidarau auto mato bet nemato keleivio duru.o galima su vcds paziuret ar gaudo signala?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2014 Rugpjūčio 21, 18:44:07 »
Kai duris atidarau auto mato bet nemato keleivio duru.o galima su vcds paziuret ar gaudo signala?

per adaptaciją, atrodo 21 kanalas.

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2014 Rugpjūčio 23, 12:39:07 »
pajungus VCDS meta klaida 01371 - Alarm triggered by Door Contact Switch; Driver's Side. bet auto mato kai uzdarai ar atidarai duris.bandyt keist visa uzrakto mechanizma?

Neprisijungęs Vytciokaz

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2014 Rugpjūčio 25, 12:20:49 »
Čia gali būti blogai su spynele, (pas mane irgi tas pats). jei su raktu užrakini, visa mašina užsirakina, atrakinus turėtų mašina irgi visa atsirakinti. Tačiau kaip tu rašei kad tik vairuotojo. Taip kad nemato centrinis kad tu atrakini vairuotojo duris. Įlipus vidun, signalizacija suveikia nes (neatjungus signalizacijos gamyklinės) pamato kad durys atidarytos, todėl ir kaukia. Man šita problema atsirado žiemos metu, tada išvis neatsirakindavo durys su centriniu, reikėdavo kišti raktą ir atsirakinti duris. Internete skaičiau kad čia kaip ir durų mechanizmo gedimas. O gal tik spynelės kontaktų. Nes užrakinant reaguoja, atrakinant nereaguoja...

O tau raktas neprisiriša, nes nemato kompas kad tu raktelį pasuki spynelėj, todėl ir neina pririšti...

P.S. Jei išspręsi bėdą parašyk sprendimą :)

Neprisijungęs mantuxster

• Įrašai: 364
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2014 Rugpjūčio 25, 16:20:55 »
pas mane tai raktelis nuo amerikono , tai irgi neveikia mygtukai originalus, su signalizacija darineju ir gerai  :)  domejausi situ reikalu, tai 200lt ir padaro nauja rakta ir pririsa ji  ;)

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2014 Rugpjūčio 26, 01:05:01 »
as su VCDS ir Delphi DS150 bandziau pririst bet neprisirisa tai spynele butu kaip ir ne prieko.

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2014 Rugsėjo 05, 15:20:57 »
Susitvarkiau :smoke: kai pirkau auto centrinis jau neveike,visu pirma pakeiciau baterija ir net nepastebejau kad pultelio dangtelis visai nuo kito rakto ir kontaktai baterijos netinka :D pajungus kontaktus prisiriso be jokiu problemu (+)

Neprisijungęs LinasWest

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2014 Rugsėjo 10, 20:46:41 »
o man nutiko kai kas keisto. prisirises viena rakta, bandziau kita, pririsdamas kita-pirmasis vel atsiriso :/

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2014 Rugsėjo 11, 09:36:31 »
Taip sukoduota. Kad žulikas prasukes spyna neisjungtu signallkes. Paprastai rakinama su pultu, avariniu atveju gali atrakinti su raktu, tada duoda kazkiek laiko ijungti degima, kad nuskaicius immo atsijungtu signalizacija ir atsirakintu kitos durys.

Neprisijungęs Nesako

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2015 Rugpjūčio 26, 19:11:01 »
Gal kas užves ant kelio.. nupirkau Audi A4 B6, buvo du rakteliai, bet vienas ne nuo tos auto. Pirmasis veikia puikiai, rakinasi nuo pultelio ir pan. Bet antro niekaip negaliu pririšti.. nei, kad centrinį su mygtukais valdytų nei immo, tiesiog nemato mašina šito rakto visai. Su pirmu raktu jokių problemų - išprogramuoju immo, atjungiu nuo mygtukų ir tada atgal - veikia, nu o tas antras niekaip.. nupirkau kitą raktą - irgi tas pats. Ką blogai darau? Negi du raktai iš eilės neveikiantys - tiek immo tiek mygtukai?

Išsiardžiau gerąjį raktą ir tuos mano du vargenas, tie du vienodi, o geras skirtingas:

Tai dėl to turbūt ir nesiriša, nes vidus skirtingas. Ar vis dėlto yra koks būdas pririšti?
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugpjūčio 26, 20:33:20 sukūrė Nesako »