Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 b5 skydelis  (Skaityta 5417 kartus)

Neprisijungęs Zapaske

• Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
a4 b5 skydelis
« Topic Start: 2013 Rugsėjo 19, 11:56:13 »
sveiki. taip,temu jau buvo,bet ne atsakymo neradau,todel ir nauja pakuriau. pats nesugalvoju ir nerandu info normalios,tai sugalvojau paklaust meistru. yra tokia beda,ardziau skydeli,nulakste rodykles,sudejau atgal neberodo apsuku. nulauziau ir fiksatorius rodykliu kuro ir temperaturos,tai dabar rodykles nukrenta zemyn,bet cia dar nieko. kebliausia padetis yra su tachometru. per klima apsukas rodo,tai gedimas grynai rodykles. pastebejau kad nuemus nugarele yra po 4 varstus ant kiekvienos rodykles. atsukus juos,tachometras issiema kartu su temperaturos rodykle. skydeliu visur ieskojau,galvojau perdesiu ta dali ir viskas,bet niekur nerandu tokio,visur kur ziurejau,tai tiesiogiai ten prilituota. skydelio keist nenoriu del immo. taigi noreciau jusu patarimo,o gal kas turi toki skydeli. Audi a4 b5 1998 1.9tdi 81kw

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Re: a4 b5 skydelis
« Atsakymas #1: 2013 Rugsėjo 19, 12:12:59 »
gal jau keisk skydeli ir pririsk immo. Gali taip ieskoti skydelio visus metus.
is tavo pasiaiskinimu nelabai zgrabnas, viska nulauzei

ps. neteko man matyti prisukumanu varztais motoru

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Rugsėjo 19, 13:19:17 »
nu neviska sulauziau. greiti,temperatura ir kura rodo,tik kad kuro ir temp ant paciu rodykliu tokie plasmasiukai atsikise buna,o ant skydelio ispjova tokia,kad butent per ja isistato ir negali zemiau arba auksciau nukrist,laikosi skales ribose,tai cia ne beda. kokie dar motoriukai? viskas veikia kintamos sroves,kuri sukuria magnetini lauka ir taip ta rodykle arba pakelia arba greit nuleidzia,jokiu motoriuku nera. 4 kontaktai ir apvijos ir rodykle,kurios virsuneje (grybe) yra metaliukas. i apvijas paduoda srove,susidaro magnetinis laukas,kuris nuo apsuku stipreja,silneja ar persimeta ant kitu apviju. na bet ne tame esme kad kokiu principu veikia. esme tame kad isvis neveikia. ir todel klausiu gal kas turi ardoma toki arba zino kaip sutaisyt. pas mane panasus i a6 skydeli,tik kad ner lcd,vietoj jo 6 lemputes ir nera krovimo ir dar vienos rodykles. speciau kad antros kartos skydelis kuris nuo 98 iki 99 galo ejo. nes ne lemputes,o diodai stovi,tik kad rodykles su visu mechanizmu tvirtinasi varsteliais

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Rugsėjo 19, 13:45:21 »
va kokie varsteliai. cia apsuku ir spydometro,dar virsui po 4 atsisuka. (skydelis ne mano,bet principas tas pats)
 http://img812.imageshack.us/img812/4836/z112.png

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 19, 13:49:03 sukūrė Zapaske »

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Rugsėjo 19, 15:32:34 »
tokiu neteko ardyti, tai negaliu padet

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Rugsėjo 19, 15:35:22 »
jei toki rastum tai visa eeprom atminti perkelti ir immo ir km bus tvarkoj

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Rugsėjo 19, 15:43:47 »
toki radus nieko daryt nereiktu,as tik rodykles persimetu ir viskas,nes visa plata liktu mano. aisku jei rasciau toki,bet benzino,tada jau nekazka,nes tektu ciferblata keist,o jei keist tai rodykles nuiminet ir wel taspats butu kaip dabar

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Rugsėjo 19, 15:47:43 »
o tarkim nezinai kiek kainuotu immo ant naujo skydelio pririsimas? o gal eina isvis ta immo atjunkt? ar tada veiktu signalke ir centrinis?

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Rugsėjo 19, 15:48:21 »
Grįžęs namo žvilktersiu kokie skydeliai pas mane. Bet jau net nesuprantu ko tau tiksliai reikia :/ Dalių kažkokių ar viso skydelio? Šeštadieni yra planuose būt kaune, galėčiau atvežt ir pririšt immo.

Šitoks iš mano auto dyzelinis, europinis, viskas veikė kuo puikiausiai

Šitoks daugiau dalim, nes būriau testavau su eepromais, nepamenu, gal smegenis europinio dyzelio įrašiau ir neveikia ekranėlis.

Foto iš interneto, pirmas 1 prie 1 mano, antras cia lygtais amerika, pas mane anglo ciferblatai

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Rugsėjo 19, 16:02:20 »
na paaiskinsiu paprasciau. man ne wiso skydelio,o tam tikru jo daliu reik. tik tame esme kad pas retam skydeli taip kaip pas mane jis ishsiardo (ishsiema visas tas "motoriukas")

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2013 Rugsėjo 19, 16:04:34 »
pirmas skydelis kaip mano priekis,neaisku kokia nugarele. negaletum galine plasmase nuimt,nufotkint ir ikelt,o antras benzinas,netinka
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 19, 16:23:47 sukūrė Zapaske »

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2013 Rugsėjo 19, 16:54:19 »
Sakau grišiu namo, galėsiu žvilktert kas ten kaip viduje. Pagal viską manau turėtų būt toks pats skydelis, metai tie patys, kaip sakant antros kartos skydelis, led apšvietimas, stambus ciferblatas ir 6 lemputės indikacinės

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2013 Rugsėjo 19, 17:16:59 »
o kiek imi uz immo pririsima?

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2013 Rugsėjo 19, 17:59:51 »
Aš tik savo skydeli galiu pririšt, nes neveikia viena programa pririšimams reikalinga, manau dėl kainos tikrai susitartume. O kam tu išvis ardei skydelį?

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2013 Rugsėjo 19, 18:14:56 »
ai neklausk. as megejes kist rankas kur nereikia. zodziu pas mane tos kur 6 lemputes 2 is ju nedega degima ijungus,norejau pazet kas yra. pasirodo ju ir neturi but pas mane (ten kaladeles kada sudyla 1,o kita kad bagazine atidaryta,tada sumasciau pazet kas po ciferblata kokios ispejamosiios lemputes turi but,prieit negalejau,tai galvoju biski palenksiu ta ciferblata,perdaug palenkiau ir nulakste rodykles :/    o kiek mazdaug eina kainos immo pririmo arba visiskai jo atjungimo?

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2013 Rugsėjo 19, 18:39:45 »
Atsiųsk grynai savo skydelio foto, pagal tą foto kur tu įmetęs net jungtys skiriasi, pas tave gal pirmos kartos skydelis :/

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2013 Rugsėjo 19, 18:51:10 »
zalia ir melyna jungtys,poto eina juoda maza bet ji i temperaturos skydeli jungiasi. isvaizda kaip pirmo skydelio kur tu rodei. nugarele balta ir jungtys ne statmenai,o pasvirusiai stovi. dabar nelabai iseis,nes masina kitam mieste nei as. beto eina pakeist tik ilgu sviesu kontrolines lempute ir dar dvi angos tuscios,vienoje matosi sauktukas geltonas (variklio gedimas) o kitoje kaip ir posukiai nupiesti,tik per vidusi rodykliu vienetas

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2013 Rugsėjo 19, 19:01:34 »
na jei yra galimybe ir kai galesi nufotkink nugarele,poto nuimk ta nugareles plasmase ir wel nufotkink ir as pasakysiu as toks kaip mano. jei toks tai nupirkciau :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 20, 14:07:11 sukūrė Zapaske »

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2013 Rugsėjo 19, 20:02:20 »
turiu tookiu varikliuku ant varztu,kuriu reikia?

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2013 Rugsėjo 19, 20:37:52 »
pagrinde apsuku. bet jis kartu su temperaturos turi issiimt. dyzelio? kiek nori? is kur busi?

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2013 Rugsėjo 27, 10:07:19 »
sugalvojau,kad turbut beardydamas palenkiau pacia asele. arba visa mechanizma ten vidui,todel ta rodykle dabar pas mane ir uzstrigus. niekur daugiau info nerandu,forumieciai irgi nenori dalintis mintim. taigi gal kas panasu turi skydeli,bandyciau is dvieju viena surinkt :/

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2013 Rugsėjo 27, 22:08:45 »
tiesiog sito modelio prietaisu negalima ardyt,gaunasi ragai.kaip minejau turiu,bet fotkiu siust nesiruosiu

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2013 Rugsėjo 28, 07:50:17 »
sakai kad problematiski skydeliai su ardymu,o rodykles turi. tai irgi ardes ir nera man jokios garantijos kad ten veikiantis pas tave tas mechanizmas

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2013 Rugsėjo 28, 14:16:08 »
as rodykliu nenuiminejau,tad nereikia lia lia.

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2013 Spalio 01, 06:03:45 »
nenuiminejai,bet turi.. mistika.. nesvarbu,kiek nori uz jas?