Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 1.9tdi kondicionierius  (Skaityta 4050 kartus)

Tuziukas

• Svečias
A4 1.9tdi kondicionierius
« Topic Start: 2008 Gegužės 04, 16:51:39 »
Sveiki.Susilo oras, norejau paklausti kodel kondicionierius neveikia..freono nera sistema sandari, saugikliai geri.bet nuspaudus snaige neisijungia nei antras ventiliatorius ir berods nesuveikia kondicionieriaus siurblys..na kaip isivaizduoju iki jo elektra neateina..gal kas galetu issamiai paaiskinti?nuo ko butu galima pradeti ziureti diagnostika nisan centre rode nu typo jie man pasake kad klaida meta kad freono nera..bandziau ventyliu nuspausti eina oras..tai galvoju ar negali delto siurblys nesuveikti kad nera sistemoje freono..?ir dabar nezinau nuo ko pradeti ka ziureti..siurblys panasus y egra lyg ir, auto is italijos, matosi jog neseniai pakeistas buvo kondicionieriaus dirzelis..auto 95metu.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2008 Gegužės 04, 17:00:59 »
eik i zinynu skilti,ten yra kaip diagnostika pasidaryt paciam klimos. o seip tai gal neuztenkamas slegis kad kompresorius pradetu veikt,arba seip gedima el.sistemoj.
"freono nera sistema sandari"- nesupratau ka cia norejai pasakyt. bet jei freono nera arba sistema nera sandari tai ka as zinau,nu ir neveiks:)
anksciau reikejo rupintis,kol karsciu nebuvo,dabar eiles pas meistrus bilenkokios

Tuziukas

• Svečias
« Atsakymas #2: 2008 Gegužės 04, 17:08:02 »
nu kaip as ventiliu su atsuktuvu paspaudziau ir matai oras eina pro ventiliu, bet man snaige paspaudus nesudirba ta mova ar kaip ten vadinasi, nes nei kompresorius nesisuka, neui ventiliatorius..o nisan centre pasake, kad klaida meta tik kad freono nera...

tai iskilo klausimas jei freono nera, ar gali neisijungti siurblys su ventiliatoriumi nuspaudus snaige?

Tuziukas

• Svečias
« Atsakymas #3: 2008 Gegužės 04, 17:09:53 »
beje ten zinynuose, tai ziureti climatronixc settings?man klimoje meta ten klaidas bet kad tam zinyne tokiu skaiciu nera kokiu man reikia..

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Gegužės 04, 17:14:49 »
perziurek visus,ten daug info sudeta

Tuziukas

• Svečias
« Atsakymas #5: 2008 Gegužės 04, 17:21:45 »
nu reikes meginti..gal cia dar kas atsakys..gal su testeriu kur imanoma ka pasimatuoti..

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Gegužės 04, 17:34:13 »
tau jau parase jei nera ar permazai freono tau automatiskai neijunks siurblio.kad oras eina tai nereiske kad freono yra :D pasipildik uz 80 lt ar kiek ten kainuoja ir matysi ar veikt pradejo ar ne.

Tuziukas

• Svečias
« Atsakymas #7: 2008 Gegužės 04, 19:07:31 »
nu okej, norejau pasitarti nes paskui pripildys, neveix, nuvarysiu tvarkyt sakys reik freona isleist siurbli nuimt.na bet jei ne vadinasi viskas tvarkoj :)

Tuziukas

• Svečias
« Atsakymas #8: 2008 Gegužės 04, 20:08:37 »
hm..bet galvoju ten spaudimas turetu buti sistemoje, nes nuspaudus ventyliu tai snypscia lauk..na bet gal neuztenka slegio..

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Gegužės 04, 20:43:56 »
taigi varai pas klimatininka,ne ta kur moka tik pildyt,o ta kuris supranta ir taiso ir sutvarkys

Tuziukas

• Svečias
« Atsakymas #10: 2008 Gegužės 05, 18:05:40 »
na va buvau pas kondicionieriu remontininka.viska aptikrinom ir tokios zinios. zodziu atjungeme nuo komp[resoriaus laida kur turetu pliusas ateiti, ir padaveme pliusa i kompresoriu girdisi kaip suveikia mova, taigi jis man pasake:
  Tikrink laida pliusini, nes nuspaudus snaige, neateina pliusas i kompresoriu kad pritrauktu..
p.s. slegio dacika patrumpines buvo viska..
taigi man reiketu, kad kas papasakotu nuo vairo stiprintuvo tepalo bakelio, kur tas laidas eina i vidu pro kur tiksliau??jis berods zalias su geltona juostele..

p.s. kritikos nereikia, kas suprantate ka noriu suzinoti, tas padekite.Aciu.

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2008 Gegužės 05, 20:22:10 »
na va buvau pas kondicionieriu remontininka.viska aptikrinom ir tokios zinios. zodziu atjungeme nuo komp[resoriaus laida kur turetu pliusas ateiti, ir padaveme pliusa i kompresoriu girdisi kaip suveikia mova, taigi jis man pasake:
  Tikrink laida pliusini, nes nuspaudus snaige, neateina pliusas i kompresoriu kad pritrauktu..
p.s. slegio dacika patrumpines buvo viska..
taigi man reiketu, kad kas papasakotu nuo vairo stiprintuvo tepalo bakelio, kur tas laidas eina i vidu pro kur tiksliau??jis berods zalias su geltona juostele..

p.s. kritikos nereikia, kas suprantate ka noriu suzinoti, tas padekite.Aciu.
paprasciausias budas ardyti ir nuosekliai ziureti paciam ar laidas kur kaltas ar rimciau kas nors, nes vistiek jei kas ka ir pasakys tai reikes ardyti

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2008 Gegužės 05, 20:47:19 »
o daugiau viskas veikia?sakau gal koks saugiklis :V

stepas

• Svečias
« Atsakymas #13: 2008 Gegužės 05, 20:53:38 »
sveiki.gal zinate kas gali butt ,turiu audine pasiekus 100km per val kazkur laikai vienodai ir pradeda stabditi po kokiu 5s vel trauke normalei,kas gali but?

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2008 Gegužės 05, 20:55:59 »
sveiki.gal zinate kas gali butt ,turiu audine pasiekus 100km per val kazkur laikai vienodai ir pradeda stabditi po kokiu 5s vel trauke normalei,kas gali but?
filtras gal uzsikises

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2008 Gegužės 05, 21:11:56 »
stepai,koks modelis ,variklis, pagaminimo metai ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gegužės 05, 21:15:03 sukūrė ricardo »

Tuziukas

• Svečias
« Atsakymas #16: 2008 Gegužės 05, 21:24:30 »
o saugiklis butent kelintas kondicionieriaus yra??na suprantu kad reikes ardyti, na bet nzn nuo ko pradeti..tas laidas palenda po sparnu na o toliau nebeaisku kur jis nueina, ar y salona tiesiai ar kur..

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2008 Gegužės 05, 21:26:17 »
variklis,metai,modelis?
tfu,to paties uzklausiau;)

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2008 Gegužės 05, 21:35:41 »
o saugiklis butent kelintas kondicionieriaus yra??na suprantu kad reikes ardyti, na bet nzn nuo ko pradeti..tas laidas palenda po sparnu na o toliau nebeaisku kur jis nueina, ar y salona tiesiai ar kur..
bandyk po vairu plasmase nusiimt ir ten jieskot tos pacios spalvos laido ir kur jis nueina,as taip jieskojau viena kart laido tai radau,opoto ir problema radau;) gal i kmoke rele nueina tas laidas ar tiesiai i klima kantrybes uzsispirimo ir rasi,aisku laiko gali uzimt.

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2008 Gegužės 05, 21:43:45 »
siaip dar turetu buti fiske prie kompresoriaus ant to laido, ten ziurejai, gal fiske kalta. pradek tikrinti nuo kompresoriaus laida atkarpom ijunges kondiske ir ziurek kur atsiras srove :) o del to oro is ventilio, tai siaip sistemoj turetu buti 15.5 atmosferu jei neklystu, tai jei bus gerokai maziau, bent jau pas mane kai buvo taip, tai kondiske isijungia ir iskart isjungia mova, nes be freono ir tepalo, kuris pasisalint gali su freonu kompresorius butu chana (z)

stepas

• Svečias
« Atsakymas #20: 2008 Gegužės 05, 21:57:04 »
kaip sakote kas gali buti per gedimas, uzknisa kaip stabdo reike zureti kas ira,as nusipirkau pavazinejau ir islindo ta liga vazuoji ir stabdo pagaminta 1995-4

stepas

• Svečias
« Atsakymas #21: 2008 Gegužės 05, 22:07:11 »
o jei filtrai knisa prota,o kokie benzino? nu as ju  kaip pirkau nekeicau gal nezinau,ka galit patart?

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2008 Gegužės 05, 22:15:41 »
o jei filtrai knisa prota,o kokie benzino? nu as ju  kaip pirkau nekeicau gal nezinau,ka galit patart?
o tai cia tau kaip netraukia daugiau kaip simta ar tik 100 vaziuojant pradeda letet ir greiteja? papasakok placiau jei nori kad kas nors padetu, ir koks variklis?

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2008 Gegužės 05, 22:22:37 »
ar tik man cia vienam atrodo kad stepas ne toje diskusijoje teiraujasi?  (!?)

stepas

• Svečias
« Atsakymas #24: 2008 Gegužės 05, 22:32:22 »
mano audine audi a4 1995-o4 variklio turis 1,8 ,ira taip vazuoju ane, pasiekiu 100 ar 110 km per valanda vazuoju nedidinu greicio ir ji po kiek laiko pradeda stabdit,grinai kaip nebetrauktu netrauke nors ir gaza spaudi iki galu paskuj po kokiu 5sekundziu vel trauke normalei ,ir buvo atvejis kaip nuvariau pas pana uzgesinau masina reike vazuoti negaliu uzkurt, variklis uzsikure ir uzgesta.gal uzkuriau taip is 10 karto.bet taip buvo tik karto ,o kad stabdo tai daznai.negaliu normalei vazuoti arba reike varit smarkei arba vazuoti kaip uzmigusem uzknisa,kaip manote kas gali but?