Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A3 8l. Po nakties iškrauna akumą. Iškrovą rodo 0,00-0,01A...  (Skaityta 12030 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kolegos. Kariauju su a3 8l 2003m akumo išsikrovimu. Pakeičiau gal jau 4 akumus ir vis tas pats. Iš pradžių galvojau, kad mirę akumai, bet dabar jau nebesuprantu...
Po nakties akumas būna išsikrovęs, nebepasuka starterio visiškai. Rodo 11,5-11V. Krauna ok. Užsikūrus ir važinėjant per visą dieną jokių problemų nekyla, matyt užtenka akumui gyvybės, o po nakties jau nebeužsivedu. Matuojant imamą srovę, rodo 0,00-0,01A ir šokinėja tame tarpe.
Buvo minčių, gal kažkas "neužmiega", bet neina pamatuoti to tarpo, kai užgesini mašiną ir iki kol neatjungi akumo. Labai laukiu jūsų minčių, kame galai gali būti.  :think:

Neprisijungęs Vytciunia

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
Kaip su testeriu ir jo "perstatymu"?
Dar neteko sutikti astunkes su tik 0.01 iskrova

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kaip su testeriu ir jo "perstatymu"?
Dar neteko sutikti astunkes su tik 0.01 iskrova

Testeris profesionalus. Ryt galiu pamatuoti ant mA, bet abejoju, ar tai ką duos. A3 čia ;)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Citata
kai užgesini mašiną ir iki kol neatjungi akumo
eina pamatuot. taip ir reikėtų daryt. vieną testerio laidą jungi prie korpuso, o kitą į akumo kontakto viduriuką ir atsargiai numauni klemą. taip viskas liks užmaitinta per testerį.

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kolegos. Kariauju su a3 8l 2003m akumo išsikrovimu. Pakeičiau gal jau 4 akumus ir vis tas pats. Iš pradžių galvojau, kad mirę akumai, bet dabar jau nebesuprantu...
Po nakties akumas būna išsikrovęs, nebepasuka starterio visiškai. Rodo 11,5-11V. Krauna ok. Užsikūrus ir važinėjant per visą dieną jokių problemų nekyla, matyt užtenka akumui gyvybės, o po nakties jau nebeužsivedu. Matuojant imamą srovę, rodo 0,00-0,01A ir šokinėja tame tarpe.
Buvo minčių, gal kažkas "neužmiega", bet neina pamatuoti to tarpo, kai užgesini mašiną ir iki kol neatjungi akumo. Labai laukiu jūsų minčių, kame galai gali būti.  :think:

O užrakinęs mašiną kiek laiko stebėjai iškrovą?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
eina pamatuot. taip ir reikėtų daryt. vieną testerio laidą jungi prie korpuso, o kitą į akumo kontakto viduriuką ir atsargiai numauni klemą. taip viskas liks užmaitinta per testerį.

Panašiai ir aš galvoju, reiks pabandyti dar ryt.

O užrakinęs mašiną kiek laiko stebėjai iškrovą?

Iškrovos jokios realiai nerodo, tame ir esmė :think: Palieku mašiną garaže, nerakintą ir pan. Vieną naktį palikau užrakintą, t.y. su orginalia signalizacija priduota, bet šįryt vėl analogiška situacija.
Atjungi vakare akumą, ryte pajungi, tai užsikuria be bėdų. :think:

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Na kaip aš tikrindavau, pajungi testerį, viską uždarai, užrakini su pulteliu ir žiūri vis ką rodo, jei kokias porą valandų niekas nesikeičia tai ir nekiši nagų :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Na kaip aš tikrindavau, pajungi testerį, viską uždarai, užrakini su pulteliu ir žiūri vis ką rodo, jei kokias porą valandų niekas nesikeičia tai ir nekiši nagų :)

Esmė, kad reikia nagus kišti, nes ryte tai neužsikuriu... Mašinos net nerakinu, o kažkas vistiek akumą nusodina. Dar šito neišbandžiau, bet toks jausmas, kad atjungus ir vėl atgal pajungus akumą, sodinimo nebūna, nes tuo metu ir rodo man 0,01A

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Panašu, kad gedimas rastas... Prieš išeinant į darbą, ištraukiau mago saugiklį. Na ir ką - ryte radau 12,3V. Įdomu, ko magas blūsta. Tvarkomi tokie dalykai?

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
magas Concertas II?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
magas Concertas II?

Ne. Orginalas 2din navi pliusas.

Neprisijungęs Tomasss

• Įrašai: 836
    • Žiūrėti profilį
Su 0,01 A  iskrova akumas ir per menesi neissikraus, su signalke auto ima 0,04A tai normalu ir tai per menesi nenudus akumas. Arba kazka blogai pamatavai, gal rode 0,10 o ne 0,01 A  . esu buves per nakti maga palikes ijungta tyliai grojant kuris srebia 0,23 A ir ryte puikiausiai uzsyvede :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Su 0,01 A  iskrova akumas ir per menesi neissikraus, su signalke auto ima 0,04A tai normalu ir tai per menesi nenudus akumas. Arba kazka blogai pamatavai, gal rode 0,10 o ne 0,01 A  . esu buves per nakti maga palikes ijungta tyliai grojant kuris srebia 0,23 A ir ryte puikiausiai uzsyvede :V

Ne nu gal nepradėk. ;) Matuota ne kartą, max ką parodė, tai mano minėtus 0,01A. Aš pats puikiai suprantu, kad su tiek a akumo neiškrausi. Esmė, kad kaip minėjau, nerodo jokios iškrovos, o akumas būna po nakties negyvas. Bėda rasta, tik nedakertu, kokiu tad metu tas magas sugebėdavo akumą iškrauti, jei matuojant nieko nerodė. :think:

Neprisijungęs Tomasss

• Įrašai: 836
    • Žiūrėti profilį
Palik ilgesniam laikui testeri pajungta ir zvilktelek retsykiais

Neprisijungęs Vytciunia

• Žiūrėti profilį
Del mago. Kaip pajungti maitinimo laidai?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
o koks skirtumas? juk numatyti dauguma magų kad stby ir acc laidas galėtų būti pajungtas prie pastovaus pliuso :V Ar čia aš vienas muzikos klausausi be degimo?

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Ne, tikrai ne tu vienas (h)

Neprisijungęs Vytciunia

• Žiūrėti profilį
o koks skirtumas? juk numatyti dauguma magų kad stby ir acc laidas galėtų būti pajungtas prie pastovaus pliuso :V Ar čia aš vienas muzikos klausausi be degimo?
Ne viena atveji turejau butent del to, kad magas iskrauna.. Nors nei sveicia, nei zvimbia..

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
aš suprantu, bet tai reiškia kad ne pats pajungimas, o magas blogas. Na realiai mastant ir mango stby laidas gali pradėt siurbti srovę vidury nakties, nebūtinai acc jei jau taip :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Standartiskai. Euro fiske ikista ir tiek. Vienas pastovus pliusas, kitas nuo degimo.
Keisciau,kad jis ne pastoviai ima ta srove. Butu gerai pajungti snipa is darbo parsinesus, tada butu viskas aisku. Dabar lieka greiciausiai tik kito mago ieskotis.

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
man irgi reikia rasti problema, kuri siurbia akuma, bet kaip Evka sako, po akumo atjungimo srovė 0,01-0,03A.
reiks pabandyti, kaip minėjo viršininkas88 pabandyt ir žiūrėt kas ryja elektra.
Visko gali būti, kad atjungus klėmas kažkas atsijungia ir neberodo kai jungi testerį.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Dėl įdomumo, iki kiek V generatorius užkrauna akumą normaliomis sąlygomis? Vakare matavau, rodė 12,2V. Žiūrėsiu, ką ryte rodys. Magas kol kas atjungtas, meldžiuosi, kad ryte panašiai V ir rasiu :-{

Neprisijungęs Saulius18

• Įrašai: 427
    • Žiūrėti profilį
12,2V, tai jis jau dabar išsikroves

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
12,2V, tai jis jau dabar išsikroves

Tada jau įdomiau... Gal jos tad ir nepakrauna normaliai? Matavau krovimą, rodė be šviesų 14,2V, viskas kaip ir ok.
p.S. 12,2V sakai išsikrovęs? Kad ne pilnai pakrautas, tai sutinku, bet išsikrovusiu labiau laikyčiau, jei būtų žemiau 12V  :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 30, 20:51:04 sukūrė Evka »

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
įtampa, V      įkrova, %
12.72          100
12.54          85
12.36          70
12.18          50
12.00          40
11.76          25