Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ar imanoma pataisyt centrinio uzr. varikliuka ? :)  (Skaityta 625 kartus)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Audi B4... , kazhkaip daug problemu smulkiu islindo su mano auto pastaruoju metu...

50/50 % pradejo neuzsidarineti duris to varikliuko pagalba... atsidaro tai gerai...
pakeiciau ta varikliuka (paskolinau) , tai viskas gerai pradejo veikt... - ka daryt ? :) tas varykliukas buvo skendes , bet isdziovinau ir normaliai veike keleta menesiu...

Neprisijungęs asprey

• Įrašai: 610
    • Žiūrėti profilį
toks variantas buvo ant vienos a3, tik ten buvo jis apipelyjes del neaiskiu priezasciu, ko gero is kazkur gavo dregmes
sutvarkytas buvo kazkokiam garaziuke pas meistreli, rusisku stilium buvo prilipdyta microschemoj kazkokia detale, beabejo pries tai ji
nusausinus ir nuvalius

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
nu gal konkreciau ? :)

signalizacija neimanoma beveik ijunkt :) ir nei viena spina neveikia... - tipo pries vagis padaryta + pelevele...

nu nepatogu labai uzrakinet auto... - nei viena spina neveikia (tipo pries vagis + plevele, nors as ir kaip ne vagis per ~30 min be raktu atidarau...)

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Taigi nuperki kita, idedi ir viskas. Taigi ne karve kainuoja. O cia dabar del keliu litu knisies, ardysi 10 kartu... Daugiau vargo nei naudos...

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
Turiu beskei varikliuka....

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
siaip tiksliai nzn, kas jai yra - gal kas su signalizacija blogai :) ,  poryt pas elektrika vaziuosiu, kad patvarkitu visas smulkmenas... ir paklausiu...., tiesiog auto rekt pradeda nei is to nei is sio...

viskas prasidejo, kai 7-as gabaritu saugiklis issilidijo tiesiog..., tai dabar nesamones prasidejo...