Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2007 audi a6 2.l tdi nesiveda ir nesijungia prie kompo  (Skaityta 1320 kartus)

Neprisijungęs Paulenukas

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
sweiki.
 (h)

snd ryte atvaziavo audi a6. 2007 2,0l tdi kaladeles pakeiciau galines.su kompu viskas ok. po to isvaziavo vazinejo visa diena.pavakary paliko ir gryzes nebeuzvede.dega esp , abs , parking brake ....ir pakaitinimo spirale ...stetery suka,nesiveda. pajungiu prie kompo nekomunikuoja su varikliu o kai ieinu i abs taip ir raso kad nekomunkuoja su variklio kompu tada neveikia automatinis rankinio atleidimas ir pan....persasi isvada  kad neveikia kompas...ziurejau saugiklius, ir salone prie vairuoojo ir bagazinej ir palangej ir vienoj ir kitoj pusej ir nieko neradau ...tik ijungi rakteli ir rekia esp abs ir ttt.... gal kokia degimo rele ar koks saugiklis dar kur yra ...nzn nu ko pradet ....o gal iskart ant traliuko ir audi centra:)))) gal kas kokiu minciu ar susidure? buciau labai dekingas:)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Apie signalizaciją bus kokia info?

Neprisijungęs Paulenukas

• Žiūrėti profilį
signa deta ,buvo sovus mintis....kaba kvadratinis pakabukas....atveze da kita rakta ir da du tokius pakabukus atsarginius. labai tiketina kad nusprogo signa deta ir taip pasidare.aciu uz susidomejima.ryt ryte pabandysiu . (y)   :-)

Neprisijungęs Paulenukas

• Žiūrėti profilį
seip su raktu atsirakina ir uzsirakina da atidarius duris reke...kai ijungi rakteli prie stiklo dijodas sumirksi zaliai ir vel mirksi raudonai...nzn nesuprantu as tu signalu:think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dar to kvadratinio pakabuko knopkę paspausk, ar nedegs ji kartais raudonai  :-)

Neprisijungęs Paulenukas

• Žiūrėti profilį
zinok nemaciau as kad ten butu knopke kokia... tik zinau kad elementas dedasi  :)  jis kaskaip turi but masinoj ar panasiai
  :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
zinok nemaciau as kad ten butu knopke kokia... tik zinau kad elementas dedasi  :)  jis kaskaip turi but masinoj ar panasiai
  :)

Yra ir knopkė (+)paspausi ją,palauksi kol užsidegs žaliai ir toliau važiuosi :-)

Neprisijungęs Paulenukas

• Žiūrėti profilį
 :H na kad tik taip ir butu 8:8 reiks atidziau apziuret. Aciu (y)

Neprisijungęs Ugnė.

• Įrašai: 189
    • Žiūrėti profilį
man lygiai taip buvo, elementa tam pakabukyje pakeisk, gal jis ir neduoda gyventi

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Va todel ir nemegstu implantu, papildomu imobilaizeriu, nes paskui susiknisa viskas ir ieskok zmogau atsakymo.

Yra lempute toje tableteje, ji sviecis per mazyte mazyte skylute. Keisk baterijas, nes nusedus jam bus aktyvus blokavimas.

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Variantu tu tableciu yra ne vienas, tarkim nufotkinau du raktus, audi yra ir lempute ir kur paspausti ant tabletes, kaip ir sake ONLY kaip kriokia salone visokie garsai ja paspaudi ir uzsikuria, bet cia jau duoda zinia,kad reikia keisti elementa.
MB raktas su kito modelio tablete, nera nei lemputes, nei ka paspausti, nusedo ir batai, tokiu atveju geriausiai visada tureti atsargine baterija  (h)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Pas ji lempute mirksi masinoje dviem spalvom, tai sumontuotas Pulsar-12. Kai neblokuoja mirksi zalia, kai blokuoja mirksi raudona. Pakeisk baterijas pulteliuose mazuose kvadratukuose, dedasi CR2032. Jei nepades, atsijungia su pin kodu. Gamyklinis 2222, jei montuotojas nepakeite, pavyks atjungti pagal instrukcija.
Nors kai seda baterija jis pypsi po 4 kartus ir pats pereina i avarini rezima ir neblokuoja, tai gali buti pulteliu gedimas.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 18, 09:00:35 sukūrė Ramaskinas »

Neprisijungęs Paulenukas

• Žiūrėti profilį
Pakeiciau elementa :D ir audi uzsivede :bedantis:.aciu meistram! Kazin ar buciau be jusu taip greit sutvarkes!! :) respektas kad pagelbejot. 8:8