Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Variklio kompensatoriu keitimas: A4 1,9TDI AFN  (Skaityta 5933 kartus)

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
Atejo laikas mano audi keisti visus dirzus. Su salyga kad ir taip gana nemazai reikia nusiardyti, pagalvojau ar nebutu verta pasikeisti ir variklio kompensatorius. Uzvedus salta varikli jie kokias 2s pabarska. Klausimas ar juos pakeitus sumazetu silto variklio garsas? Nera kad pas mane motoriukas klaksetu nesveikai, bet teko paklausyti kaip dirba toks motoras su pakeistais kompensatoriais ir pries tai, skirtumas akivaizdus.
Gal kazkas keite, kokius dejo ir ar gavo koki nors rezultata? :)
P.S. as deciau INA kompensatorius (is swag dezutes :) )

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
Pries pora savaiciu keiciau visus dirzus, itempeja, parazitini guoli, vandens pompa,voztuvu gumytes ir kompensatorius. Kompensatorius dek tik INA apie 160lt. Pakeitus kompensatorius padejo, nes 5 is 8 jau pirstu laisvai ispaust ejo. Variklis 1.9 tdi AFN, tik auto AUDI A6. Pasitikrink ar generatoriaus ditzo itempejo ritinelis dar geras, jei ka tai jis apie 50lt, nusema atsukus varzta priesingu sriegiu, nuimant veleneli pasikeisk rieboksli apie 12lt. Sekmes

Neprisijungęs inferno

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
Ir butinai pasiziurek ar generatoriaus sankabele tvarkoj, man per ja uzlinko itempejas kuris tikrai nepigus

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
apie dirzu keitima as viska numanau, nebe pirma karta juos keiciu sitai audi :) o keisiu viska kas priklauso :)
kompensatoriai man gausis uz 128lt visi, tik nzn ar verta juos keisti ar ne?
ABC - tyliau motoras dirba? :)

Neprisijungęs gataz

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Jei plaka tik 2s tikrai nekeisciau, nuvaryk i 4.2 seervisa, ten yra marmalo pirkt kur pravalo juos, kainuoja virs 20lt ;) Pas mane tai plaka jie pora minuciu, as irgi meginsiu ta marmala i alyva, sako padeda.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
man tai visi tie marmalai :f :f
juolab kad zinau pavyzdi kai pakeitus kompensatorius tokiam motorui, patylejo variklio darbas vos ne per puse :) nors pries tai jis dirbo panasiai kaip ir pas mane.
dabar noriu susitvarkyti masina vel kokiem 60000km 80000km, kad galeciau vel ramiai vaziuoti :) tai vat ir keisiu dirzu visa komplekta, vaziuokle prieky ir visus amortikus.
o del kompensatoriu truputi abejoju, uz tai ir klausiu :)

Neprisijungęs abc

• Žiūrėti profilį
Na del silto motoro darbo tai sunku pasakyt ar jis ten tyliau dirba, visdelto dyzelis, seip salta tai tikrai tyliau dirba, na bet as keiciau, nes buvau nusprendes pakeisti gumytes, tai isemus kompensatorius paziurejau, kad labai lengvai spaudosi tai ir pasikeiciau. O seip tai keiciau ir mortikus ir pakaba ir turba su isiurbimo kolektorium prasivaliau ir vakumines slangeles ir t.t. na zodziu kapitaliai pasitvarkiau  :)

Neprisijungęs gataz

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
man tai visi tie marmalai :f :f
juolab kad zinau pavyzdi kai pakeitus kompensatorius tokiam motorui, patylejo variklio darbas vos ne per puse :) nors pries tai jis dirbo panasiai kaip ir pas mane.
dabar noriu susitvarkyti masina vel kokiem 60000km 80000km, kad galeciau vel ramiai vaziuoti :) tai vat ir keisiu dirzu visa komplekta, vaziuokle prieky ir visus amortikus.
o del kompensatoriu truputi abejoju, uz tai ir klausiu :)
Kas bande sako, kad padeda, barskejimo beveik nelieka ;) Ypac tavo atveju kaip sakai tik 2s barska tai tikrai butu verta pamegint, tuo labiau kad produktas ne fuflekas, o liquid moly
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
nusistates as pries tuos visus priedus, mano manymu arba pakeist arba palikt taip kaip yra.
Dabar palnuoju irgi kapitaliai susitvarkyt, tai prie bendros sumos, tie 150 uz kompensatorius, tarpine ir salnyka nieko nesudaro :)
ABC - tu pats keiteisi? ar servise palikai? man butu idomi ir pati keitimo procedura :)

Neprisijungęs abc

• Žiūrėti profilį
VISADA VISKA DARAU PATS  ;) Kas konkreciai domina, gali rasyt ir klaust i pm, kad neterstume forumo
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 18, 19:16:28 sukūrė abc »

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
ABC pm ;)

Neprisijungęs Intras

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,kad nekurt naujos temos,atkapsciau sia,gal kas galit smulkiau papasakoti,darbo eiga apie kompensatoriu keitima? Masina Audi a6 99m 2.5 tdi quattro

Neprisijungęs gameover

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
nera sudetinga juos pakeist pirmiausia neuzmirsk siurbli uzsifiksuot pasistaryt degimus alkuninio ir velenelio medkas susiziurek geriausia pasiryskink kad gerai matytum kur kaip stovejo.
tada nusijimi dirza imi virsutinius dangtelius nusisuki veleneli ir issitraukioji konpensatorius jie ten niekur nesifiksuoja nei ka tada atgaline tvarka viska surenki svarbiausias reikalas yra degimo nepaleist ir siurblio. tiek trunpai.