Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Valve for Pump-Jet: Cylinder 1 (N240): Electrical Malfunction  (Skaityta 3705 kartus)

Neprisijungęs agnius

• Įrašai: 379
    • Žiūrėti profilį
Turiu problemele arba problema :/ Auto Audi A4 B5 1.9 PD 2001, kartais pradeda purtytis variklis ir uzsidega stop zenklas skydelyje, kompas uzfiksavo:
18074 - Valve for Pump-Jet: Cylinder 1 (N240): Electrical Malfunction
        P1666 - 35-00 - -
16685 - Cylinder 1 Misfire Detected
        P0301 - 35-00 - -

Isvalius klaida, paskui uzfiksavo tik:
18074 - Valve for Pump-Jet: Cylinder 1 (N240): Electrical Malfunction

As is Klaipedos gryzau i Vilniu, Klaipedoje prasidejo sita problema, jeigu purkstukas grybautu ar jis tai veiktu tai neveiktu? Man sia vasara keleta kartu buvo, kad neissio nei is to sutrukciodavo, taciau kompas to neuzfiksavo.
Gal kas esat tureje panasia beda ir issprende?

Neprisijungęs Hugeman

• Įrašai: 304
    • Žiūrėti profilį
Kiek panarses nete susidariau nuomone kad problema laidyne. problema pranyksta pakeitus "injector loom" , lietuviskai lyg ir purkstuku laidynas. Kad ji pakeisti teks nuimti variklio dangteli.. :) pvz.

http://forums.lr4x4.com/index.php?showtopic=42788

Ne is patirties.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 09, 23:46:32 sukūrė Hugeman »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
18072 - Control Circuit for PD Injectors: Electrical Malfunction
        P1664 - 35-10 -  -  - Intermittent

Turejau tokia beda, tai nekontaktavo jungtis ant galvos kur i purkstukus laidai eina. Nusipirkau nauja ,bet dar neprisiruosiau pakeisti, dangteli reikia nuimti,o paskui lengvai issitraukia jungtis nuo purkstuku ir viskas.

Neprisijungęs andzeika

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
cia laidai kalti arba purkstuko voztuvas. buvo pas zmogu tas pats tai keiciau purkstuka. bet pirmiausia pratikrint visus sujungimus.

Neprisijungęs agnius

• Žiūrėti profilį
gera proga issivalyti EGR... :) Man irgi i laidu problema panasu, nes jeigu purkstukas sugestu, turbut jis nebutu tai veikia, tai neveikia

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
gera proga issivalyti EGR... :) Man irgi i laidu problema panasu, nes jeigu purkstukas sugestu, turbut jis nebutu tai veikia, tai neveikia

Ne brangus reikalas tuos laidus pakeisti, uz visa jungti galvoje sumokejau 50 lt ir dangteli atsukti.

Neprisijungęs agnius

• Žiūrėti profilį
O pirkti kur gavai? Cia dauguma parduotuviu turi? Ar deficitine preke?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O pirkti kur gavai? Cia dauguma parduotuviu turi? Ar deficitine preke?

Na parduotuveje kazin ar gausi, arba bus labai brangu, pirkau srote, nueme tiesiai nuo variklio.

Neprisijungęs pasinagrinekim

• Įrašai: 269
    • Žiūrėti profilį
atlikinejau praktika vw koncepte keisdami purkstuka keicia ir purkstuku laidus. juos gausi vw salone.

Neprisijungęs agnius

• Žiūrėti profilį
Patikrinau laidus ar prie akumo viskas gerai pajungta, istraukia fiske (raudonas konturas), vel ikisau, uzkuriau ir rezultato geresnio nepamaciau. Tada nuemiau variklio dangteli ir paklibinau visus kontaktus ir laidus kur i forsunkes eina. Kai surinkau viska, problema dingo, kolkas variklis dirbe be sutrikimu. 100% kad laidai po dangteliu nekontaktavo. Jeigu vel islystu problema ir sugalvociau keisti laidus tai kaip man juos istraukti reiketu is galvos? Nes fiske yra tame gale kur langas ir uz koki 10-20cm kebulas, o tie laidai yra apie 50cm ilgio..
Ta plastikini vemzduka su laidais reiktu sukisti per raudonai pazymeta skyle:
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 12, 18:51:22 sukūrė agnius »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tas plastikinis lovelis ardosi ir laisvai isimsi tuos laidus. Nuimi interkulerio slanga ir visai normaliai ten prieini.

Neprisijungęs agnius

• Žiūrėti profilį
Kolkas vazuoja be problemu, tikuosi nereiks keisti :)

Neprisijungęs agnius

• Žiūrėti profilį
Kelias dienas vaziavau be problemu, dabar vel pradeda durniuoti... Ta pravodke nera paprasta gauti, labai neieskojau, bet nei svalkei, nei parduotuveje neturejo... Gal kas galite pasakyti, kokia yra cilindru numeracija sitam motore (AJM), nes kompas fiksuoja 1 cilindre problema, patikrinciau atidziau tuos laidus

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kelias dienas vaziavau be problemu, dabar vel pradeda durniuoti... Ta pravodke nera paprasta gauti, labai neieskojau, bet nei svalkei, nei parduotuveje neturejo... Gal kas galite pasakyti, kokia yra cilindru numeracija sitam motore (AJM), nes kompas fiksuoja 1 cilindre problema, patikrinciau atidziau tuos laidus

Kazin ar pades, patvarkysi pirma cilindra, bet jei laidai pradejo luzineti, tai tuoj kitas prades durnioti.Paskambink i autospaslauga, idomu kiek pas juos kainuoja, paziurejau pagal etka tai pasirodo visai nebrangiai.

Neprisijungęs agnius

• Žiūrėti profilį
gal gali detales koda parasyti? nes as neradau etkoi

Neprisijungęs agnius

• Žiūrėti profilį
turi tiek audi tiek wv centras, pas abudu 216lt

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
buna kad issimala jungtys prie purkstuku, jas uzspaust reikia, bet jei jau nuimtas dangtelis su testeriu jungtis prie didziosios apvalios jungties galvos gale ir prie jungties ties purkstuku, tada judinti laidus ir ziureti ar kontaktas neprapuola, jei prapuola, naujus laidus