Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1.9 tdi 81 kw purkstuku testas. Ka galima is to spresti?  (Skaityta 16096 kartus)

Neprisijungęs Darius44

• Įrašai: 316
    • Žiūrėti profilį
Degimas geras, tai ir su dirzais viskas gerai manau. As necipinau, o kaip cipsa aptikt nezinau

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
Degimas geras, tai ir su dirzais viskas gerai manau. As necipinau, o kaip cipsa aptikt nezinau

nebutinai.

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Jei per danti netiktu dirzas, tai variklio garsas butu visai kitoks

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
cia ne apie dantis snekama.

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Tai pala, pas tave dar kompo klaida meta?

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Taip meta. Buvau idejes toki pati kita kompa, tai klaidos nebemete, bet ant laisvu vibracija buvo. Buvau dar pas elektrika snd, ana kart kuro norma neplaukiojo, db jau plaukioja nuo 3,2 iki 3,6 ir pulsacija buvo atsiradus, pirmai nebuvo..  dar purkstuku grupej ten netelpa i normas parametrai, bet cia nieko sako. Patare ziuret pagalves. Is akies viskas ten gerai su jom, nekart ziurejau. Jau nezinau ka daryt, litu sukista dakuja, o aiskumo mazai. O gal tiesiog ieskotojas blogas  :)

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Vaziuojant 4-5 begiu, kai atsiranda smugiavimas, ismynus sankaba dingsta smugiavimas ar ne?

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Nu dingsta. Labiausiai jauciama, kai spaudi gaza nuo zemu apsuku 4 ir 5 begiais iki 2200 kazkur, paskui susilygina. O jei laikai gaza tolygiai vaziuojant, tada viskas ramu. Taip pat jauciasi didesne vibracija stabdant, sustojus ji dingsta. Dar vibracija ant laisvu priklauso nuo to, kaip masina stovi, jei galas auksciau nei priekis, tada vibracija didesne, jei priekis auksciau nei galas, tada vibracija mazesne  :D cia pagalves butu galima itarti, bet tos lyg geros  :D tai snd elektrikui kai parodziau sita varianta, tada jis apie pagalves pradejo kalbet, sako o uzspaudus todel atsiranda smugiavimas, kad bloga pagalve ir dauzosi variklis. Tik man cia kazkaip nesirisa su ritmingu smugiavimu, o ji geriausia jauciu tada, kai atjungta turbina ir kai uzspaudi gaza. Tada ne tiek ta vibracija jauciama, o kiek smugiavimas. Gal pusasis blyn, kai maziau apkrovos, tai ne taip kelia vibracija, o kai gauna kruvio tada prasideda dantu kalenimas  :D bet jei pusasis, tada prie ko vibracija ant laisvu stovint?  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 26, 21:14:30 sukūrė Darius44 »

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Manau geriausia butu nuvaryt pas gera meistra ir palikt ta masina, kad ieskotu, nes man jau  (!?) arba padaryt next, da nei viena masina tiek nervu, laiko ir pinigu neateme  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 26, 21:27:57 sukūrė Darius44 »

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Sakei pirmas tavo dyzelis, tikriausiai prakeiksi dyzelius :D

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
sita masina tai tikrai keikiu ir ne vien del vibraciju
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 26, 22:48:20 sukūrė Darius44 »

Neprisijungęs Nepatyres

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
Taip meta. Buvau idejes toki pati kita kompa, tai klaidos nebemete, bet ant laisvu vibracija buvo. Buvau dar pas elektrika snd, ana kart kuro norma neplaukiojo, db jau plaukioja nuo 3,2 iki 3,6 ir pulsacija buvo atsiradus, pirmai nebuvo..  dar purkstuku grupej ten netelpa i normas parametrai, bet cia nieko sako. Patare ziuret pagalves. Is akies viskas ten gerai su jom, nekart ziurejau. Jau nezinau ka daryt, litu sukista dakuja, o aiskumo mazai. O gal tiesiog ieskotojas blogas  :)

bet kaip supratau, su tuo kitu kompu tu nevaziavai? Nuvaryk i srota, isidek kita kompa (nuo AFN neturetu buti deficitas), pravaziuok ir paziurek ar geriau, gi pabandymas nieko nekainuos, jei niekas nepasikeis, grazinsi ir viskas. O jei pagalves jau nueje ir tam kitam kompe pvz dar zemesnes apsukos ant laisvu, kita kuro norma nustatyti buvo, tai vibracija galejo jaustis tavo masinoj. Ir pagalviu "kaip ir geru" nebuna, arba geros arba ne :)

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Jo nepravaziavau su tuo kompu. Siandien dar apziurejau dezes pagalves - geros. O jei variklio kuri butu bloga, tai variklis manau turetu buti persimetes, db viskas gerai. O kaip patikrint ar pusasiai geri? Nusisukau juos, paklibinau, tai viskas ten gerai, nekliba

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
Jo nepravaziavau su tuo kompu. Siandien dar apziurejau dezes pagalves - geros. O jei variklio kuri butu bloga, tai variklis manau turetu buti persimetes, db viskas gerai. O kaip patikrint ar pusasiai geri? Nusisukau juos, paklibinau, tai viskas ten gerai, nekliba
turbut tik keitimo budu, panasu atveji turejau, kai vaziuojant 4-5 zemais sukiais spaudziant gaza masina pradedavo vibruoti panasiai kaip tu cia pasakoji, tai man tas drebejimas buvo panasiausias i vidiniu granatu, nors ir variklio pagalves jau buvo apyprastes, bet taip ir nzn kaip ta beda sprende, tada lt neturejo tai tuo ir baiges. dar viena mintis, ar ziurejai kuro padavima siurbliui, neina su oru? ir kokia  kompo klaida meta?

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Persvieciamos slangutes jau senokai sudejes prie pat siurblio ir ant griztamo da viena. Praeina retkarciais po burbuliuka, bet tas tikrai neturi tokios itakos turet. Ten tipo softu kompas skundziasi. Jei da atsiras noras kita savaite, tai skambinsiu del kompo, kur anksciau buvau isidejes. Nereiks jau jo pririsinet
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 28, 08:12:11 sukūrė Darius44 »

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Praejau su testeriu, tai Fuel quantity adjuster radau 1.4 omu, o turetu buti 0.4-1.1 omu. Ir dar pagal autodata, kur turetu buti 11-14 voltu maitinimas davikliu, ten visur rodo 4.7 volto. Nzn kodel taip. Patikrinau pagrindine rele 219 tai ta tvarkoje

Neprisijungęs ric-kus

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
Nu dingsta. Labiausiai jauciama, kai spaudi gaza nuo zemu apsuku 4 ir 5 begiais iki 2200 kazkur, paskui susilygina. O jei laikai gaza tolygiai vaziuojant, tada viskas ramu. Taip pat jauciasi didesne vibracija stabdant, sustojus ji dingsta. Dar vibracija ant laisvu priklauso nuo to, kaip masina stovi, jei galas auksciau nei priekis, tada vibracija didesne, jei priekis auksciau nei galas, tada vibracija mazesne  :D cia pagalves butu galima itarti, bet tos lyg geros  :D tai snd elektrikui kai parodziau sita varianta, tada jis apie pagalves pradejo kalbet, sako o uzspaudus todel atsiranda smugiavimas, kad bloga pagalve ir dauzosi variklis. Tik man cia kazkaip nesirisa su ritmingu smugiavimu, o ji geriausia jauciu tada, kai atjungta turbina ir kai uzspaudi gaza. Tada ne tiek ta vibracija jauciama, o kiek smugiavimas. Gal pusasis blyn, kai maziau apkrovos, tai ne taip kelia vibracija, o kai gauna kruvio tada prasideda dantu kalenimas  :D bet jei pusasis, tada prie ko vibracija ant laisvu stovint?  :-]
Na pas mane irgi tas pat.tik pasiekus 2000 aps. issilygina.tampymasis prasideda nuo 1700aps.ir ant laisvu nera vibracijos.ilgiau pavaziavus pastoviu greiciu ,laikant 2000aps. dingsta tampymasis..trauka geresne.o pavaziavus leciau ir didinant greiti, vel atsiranda.sakiau bus laiko pasiknisiu kame beda.nors jau knisaus.na padejo kazkiek.traukos daugiau atsirado.tampymasis sumazejo.jau 3 metai eina.niekas dar neuzlinko.b.... zino kas per beda

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Re: 1.9 tdi 81 kw vibracijos paieskos
« Atsakymas #93: 2010 Spalio 30, 20:10:10 »
Problema taip ir liko neisspresta  :[

Neprisijungęs Junin

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
Gal galeciau paklausti ne i tema? Koki smagrati pritaikei savo automobiliui, nes rasei kad seniai pakeistas ne i plaukiojanti?  :D Nes pas mane irgi yra vibracija ant laisvu, pajudant 1 begiu labai tamposi, visos pagalves pakeistos ir variklio ir dezes, tai as itariu smagrati
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 17, 14:07:49 sukūrė Junin »

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
pas mane pirmu begiu tas tampymasis tai buna kad kartais tik uzeina :) ir ne man vienam taip, o kame beda cia tai nzn :) siaip plaukiojancio smagracio vibracija buna tai visais begiais kai gaza mini iki dugno :) kai daug NM pasidaro :) bet as ir sankaba paprasta det noriu, tik kazkas sake kad ta paprasta lb jau nesmagi :) bet gal kas cia tik vienam is daugelio taip pasitaike :)

Neprisijungęs Artas

• Įrašai: 246
    • Žiūrėti profilį
pas mane 81kw plaukiojanti tai pastebejau ir kad kartais pirma pav sutrukcioja,sankabos diskas naujas ydetas... bet bratka turi 66kw pas jy paprastas juk smakratis bet sake ir buna kad patrukcioja tai cia kazkas ne tas....kad su smakraciu susija...

Neprisijungęs Ledlauzis

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
pas mane pirmu begiu tas tampymasis tai buna kad kartais tik uzeina :) ir ne man vienam taip, o kame beda cia tai nzn :) siaip plaukiojancio smagracio vibracija buna tai visais begiais kai gaza mini iki dugno :) kai daug NM pasidaro :) bet as ir sankaba paprasta det noriu, tik kazkas sake kad ta paprasta lb jau nesmagi :) bet gal kas cia tik vienam is daugelio taip pasitaike :)

tai b4 tdi turejai ten ir yra su tokia paprasta sankaba, tai turi zinoti ant kiek ji nesmagi ar smagi :D

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
mano b4 labai smagi sankaba buvo :)