Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Uztersta kuro sistema.  (Skaityta 1890 kartus)

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Uztersta kuro sistema.
« Topic Start: 2012 Spalio 07, 11:52:49 »
Sveiki, y kura patenka tepalo, ir siaip daug nuosedu y paty kura papuola, greiciausiai bus kalta tandemine pompa. Auto a6 c6 2.0 tdi. Kaip manote verta lupt ir plaut baka ar tiesiog pakeist vakumines pompos tarpine? Siaip galvoju gal ir spaudima but gerai pamatuot koki ji sukelia, gal isvis jai raguciai jau, nors trauka tai yra. ymesiu pora nuotr kaip atrodo turinys:

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 07, 12:58:00 sukūrė NERKIS »

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
Ats: Uztersta kuro sistema.
« Atsakymas #1: 2012 Spalio 07, 21:33:04 »
Sveiki, y kura patenka tepalo, ir siaip daug nuosedu y paty kura papuola, greiciausiai bus kalta tandemine pompa. Auto a6 c6 2.0 tdi. Kaip manote verta lupt ir plaut baka ar tiesiog pakeist vakumines pompos tarpine? Siaip galvoju gal ir spaudima but gerai pamatuot koki ji sukelia, gal isvis jai raguciai jau, nors trauka tai yra. ymesiu pora nuotr kaip atrodo turinys:

O is kur sita kura tu paemei ? Jei visas bakas toks, tai aisku ji reikia plaut.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Spalio 07, 21:43:55 »
Is filtro. Gal ir reiketu nusiurbt is bako paziuret, net nezinau. Bet siaip matosi kad ir tepalo nemazai yra ant virsaus kai nusistojo.

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Spalio 07, 21:49:41 »
cia kaip suodžiai kur tarp stiklainio, tepalai uždažytu kura jis butu juodai murzinas o cia kaip kokios gumos ar suodžiu primalta.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Spalio 07, 21:53:05 »
o nuo ko ta melina spalva tada, is virsaus kai ziurisi tai grynai melina, net nepanasu y dyzely. Toks 2mm storio sluoksnis ant virsaus nusistojo, o suodziu tai jo,nemazai. Matomai bake bus sss d-ja.

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Spalio 07, 22:02:06 »
o nuo ko ta melina spalva tada, is virsaus kai ziurisi tai grynai melina, net nepanasu y dyzely. Toks 2mm storio sluoksnis ant virsaus nusistojo, o suodziu tai jo,nemazai. Matomai bake bus sss d-ja.

Atsisuksi kamsti ir iskart pamatysi kas ten per situacija :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2012 Spalio 07, 22:12:10 »
Toks vaizdas , kad cia ne is bako ,o per purkstuku tarpines is cilindro suodzius varo

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Spalio 07, 22:57:29 »
Tikriausiai, is bako tiek nepritrauktu turbut, bet ydomumo delei reiks atidaryt ir ten pazet. O cia turbut purkstuku gumytem jau laikas atejo.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2012 Spalio 08, 07:41:02 »
Tikriausiai, is bako tiek nepritrauktu turbut, bet ydomumo delei reiks atidaryt ir ten pazet. O cia turbut purkstuku gumytem jau laikas atejo.

Tai pradzia per varine saiba, o gumines jau savaime praleido, bet turetu nelabai graziai variklis dirbti, nesikurti  :think: idomiai cia.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2012 Spalio 08, 11:59:33 »
Tai nelab graziai ir dirba jau, pasipurto, todel ir ieskau galu, nors salta tai kuriasi is 1/2 pasukimo, tik pasilus gal ilgiau pradejo sukt.  Reiks lupt purkstukus ir ant stendo statyt + gumeles pasikeis ir dar prie to pacio tandemo tarpine. Pasikeisiu paziuresim, turetu susitvarkyt, nera toks baisus dar drebulys, bet nieko nedarant neisnyks.