Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Užkirto paskirstimo diržą 2,5 TDI 103kw  (Skaityta 13392 kartus)

Neprisijungęs dziaba

• Įrašai: 110
    • Žiūrėti profilį
Re: Užkirto paskirstimo diržą 2,5 TDI 103kw
« Atsakymas #150: 2010 Rugpjūčio 18, 23:28:04 »
aš ne tik ieškau,Evaldai,aš ir randu papigiai. Kam taip įsiremt į tvorą ragais ir tą pačią netikslią info kartot ir kartot. Yra alternatyva lietuviškoms kainoms. Aš turiu galimybę dalis pirkt pigiai. Tau jeigu patogu,pirk brangiau.Tavo reikalas.
pradžioj, tas nelaimingas alkūninio veleno skriemulys, kuris vokiškai vadinasi"Kurbelwellenriemenscheibe" :D, kad jį kur galai,buvo ikainuotas pagal kai kurių narių pasisakymus tipo "originalus" 700lt. O aš radau "Corteco" už 450lt. Tanagroj. Tai reiškia ,kad daugelis čia dalyvavusių rašė tik abstrakčiai ,nieko konkretaus nebuvo,gal tik noras pasirodyt kažkuo pranašesniu,kai kurių forumo dalyvių. Va mes visi perkam brangiai ,o čia atsirado kažkoks durnelis jis perka pigiai.Na tai mes tau parodysim už ta tavo išradingumą. Tada:jis "dziaba" maumas,mužikas,susmirdęs perekūpas,sukčius,aferistas iš 3 auto vieną padarantis,geriems žmonėms parduodantis blogas mašinas,užkalantis su hameriu šarnyrus,ir t.t.
tai iš šios temos nauda buvo ta kad gavau paskatą pats asmeniškai pasidomėt,apie įžeidinėjimus internete,ir pats radau tą škyvą "papigiai".reikėjo info,-gavau purvo vonią.Va tokie va ,bajeriai.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #151: 2010 Rugpjūčio 18, 23:30:57 »
Na tai valio, rakinam tema :)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #152: 2010 Rugpjūčio 18, 23:45:44 »
o Tomashokas rėksnys atėjo į temą,kurioje dziaba jau mėnesį nerašė ir apipylė purvais ane?,taigi taip ir neparodei kur taip padariau,tuščios šnekos kaip ir visa tema apart tavo verkimo kad brangu nieko daugiau... radai škyvą už 450,rašei pradžioj kad tie 500 nerealūs pinigai,o čia jau realūs tada tie 450?
gąsdinai ieškiniais kurie irgi kaip dūmas... vnž,ką su tokiais veikt,auksarankis paverkt į forumą atvarė,gavo gražos ir apsiverkė,radai nors vieną postą ant manęs užvarytą šioj temoj? kažkodėl visi tau skirti,ok,žaisk savo smėlio dėžėj be manęs,pxvėtėr tokie veikėjai ff

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #153: 2010 Rugpjūčio 18, 23:49:37 »
tu man nori ką nors parašyt,ar nori pasirodyt gudrus ant visos Lietuvos?Sakiau rašyk į pm.

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #154: 2010 Rugpjūčio 18, 23:50:36 »
tai norejau pabandyt. As nesakau kad bloga masina,bet detalės labai brangios.

Klounas :-] :-] :-] Brangios detalės audi :D Tau visų pirma mąstymą reikia keisti, o ne markę ar detales. Įtariu, po kokio pusmečio bus tema, kad trūko diržas - kokios pasekmės.
tavo komentaras šitas visiška nekompetencija.Nes,kiek teko pasiknist ir palygint kainas bent jau tam motorui 2,5TDI škyvas iš tikrųjų brangesnis už kitų auto.Pats panagrinėk.Ir sulygink kainas,bet ne tik žodžiais ,bet pateik ir kažkokių įrodymų, kaip aš darau.
http://www.daparto.de/artikeldetails?article_id=a67ab9b2af03570a1f18bf46b35e4b0ede9d8691&kbaTypeId=10019
http://www.daparto.de/artikeldetails?article_id=08fc6f4ece617dfee0fbca3bb1bad01d01c6d5ee&kbaTypeId=10019
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 18, 23:57:39 sukūrė dziaba »

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #155: 2010 Rugpjūčio 18, 23:55:01 »
tu man nori ką nors parašyt,ar nori pasirodyt gudrus ant visos Lietuvos?Sakiau rašyk į pm.

PM naudoju kai ką nors privačiai derinu ir tai ne vieša informacija,o čia nieko tokio nėra,bus kitiems ką pasiskaityt,o iš citavimo paskutinio matau,kad ne viską dar perskaitei kas tau skirta buvo,sėkmės gilinantis ?!? obuoly

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #156: 2010 Rugpjūčio 18, 23:59:18 »
tai palauk pasigilinkim kartu, aš laiko turiu. Toli nepabėk.Mes jau kaip ir draugais patapom.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #157: 2010 Rugpjūčio 19, 00:02:59 »
tai kai jau nusipirksi normalų škyvą tada sumesk išklotinę kiek ans kainavo,kiek seno virinimai,tekinimai,kiek ardymas,sudėjimas,ai tiesa,tu gi auksarankis,tai darbas nekainavo,tada kiek laiko užtruko važinėjimas ieškant pigesnio ir tada pratęsim diskusiją,nes kolkas nebėr apie ką diskutuot,kad aš naglas kaimo mužikas nepraustaburnis akiplėša žinau jau seniai,keistis neplanuoju,sėkmės

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #158: 2010 Rugpjūčio 19, 00:06:30 »
esu mandagus todėl turiu daug gerų draugų. Turiu tekintoją ,kuris sutvarkė tą škyvą už dyką.

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #159: 2010 Rugpjūčio 19, 00:06:56 »
šrote radai škyvą už 200,o pvz HDI pežo toks pats škyvas ŠROTE apie 400-500 ir nelabai lengva rast,nes visi išpirkti pirmą dieną kai atvažiuoja mašina ardymui,taip kad ...
čia pievos.Pasigilinau.Pateikei klaidingą informaciją.Šrote tiek nekainuoja.Peugeot HDI škyvas. Ir net naujas kainuoja pigiau negu 2,5TDi audi.
sakiau, kad audi detalės brangios. Taip ir yra.Neklaidink žmonių.

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #160: 2010 Rugpjūčio 19, 00:14:03 »
tai kai jau nusipirksi normalų škyvą tada sumesk išklotinę kiek ans kainavo,kiek seno virinimai,tekinimai,kiek ardymas,sudėjimas,ai tiesa,tu gi auksarankis,tai darbas nekainavo,tada kiek laiko užtruko važinėjimas ieškant pigesnio ir tada pratęsim diskusiją,nes kolkas nebėr apie ką diskutuot,kad aš naglas kaimo mužikas nepraustaburnis akiplėša žinau jau seniai,keistis neplanuoju,sėkmės
ta audi jau 2 men stovi garaže.Ir man dėl to visisškai dzin.Važinėju su kita.Nupirksiu škyvą iš ebay už 80e. Sumokėsiu už darbą 150lt garažiniams meistrams ir pakeis ir važiuosiu ilgai ir nuobodžiai,ir dar kitas važiuos.Nereik pust burbulo iš eilinio kažkokio laužo gedimo ar ne?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 19, 00:40:38 sukūrė dziaba »

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #161: 2010 Rugpjūčio 19, 02:15:51 »
Grishman, ką darytum jei tai kas šioje temoje buvo adresuota man būtų adresuota tau? Turbūt Tomashokas gautų baną?
Tuomet visiškai manęs nepažįsti jei manai, kad į tokius dalykus, vienintelis man žinomas atsakas yra banas ar temos rakinimas... Beto,kažkaip nesukuriu tokių situacijų, kad kažkas panašaus man butų adresuojama....

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #162: 2010 Rugpjūčio 19, 08:56:58 »
Tema jau issisemusi, gal jau pagaliau uzrakinkite, nes jau forumo "taisykles" pazeidziamos pagal dziaba :D

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #163: 2010 Rugpjūčio 19, 09:40:03 »
Grishman, ką darytum jei tai kas šioje temoje buvo adresuota man būtų adresuota tau? Turbūt Tomashokas gautų baną?
Tuomet visiškai manęs nepažįsti jei manai, kad į tokius dalykus, vienintelis man žinomas atsakas yra banas ar temos rakinimas... Beto,kažkaip nesukuriu tokių situacijų, kad kažkas panašaus man butų adresuojama....
man ir nereikia tavęs pažinti.Tu esi moderatorius. Tai turi tvarkyt tą forumą. Jei yra taisyklės tai manau jos turi veikti.
tu gal nepatikėsi,bet kai rašiau ta klausimą,kažkaip kilo tokia mintis ,kad tu parašysi: "Beto,kažkaip nesukuriu tokių situacijų, kad kažkas panašaus man butų adresuojama...."
jei aš būčiau moderatorius ,gal irgi tokių situacijų nesukurčiau.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 19, 15:47:30 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #164: 2010 Rugpjūčio 19, 09:56:02 »
Je tu manai ebay nusipirksi pigiai gera daikta tai klysti.visiskai garantuoju gausi Taiwani ar Lenku,Turku gamybos.Todel ir kaina totaliai skirsis nei tarkim rimtesnio gamintojo.Prancuzu ar Italu daliu ner ka lygint su Hansu, kaina irgi aisku.gal geriau dar Ziguliuko dalis paminek kiek jos pigios su kitu gamintoju.nors metalas ar guma lyg ir is tu paciu molekukiu :-] :-] :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #165: 2010 Rugpjūčio 19, 10:15:09 »
Yra sailentbloku tarkime kad ir bulkai po 2-3Lt su PVM (didmena), yra bulkai sailentbloku po keliasdesimt litu su PVM (didmena).... Chm, dauguma sako:
kvailas tiek daug mokejai, as pirkau juk po kelis litus... Taciau retas pagalvoja, kiek tas sailentblokas tarnauja. Kartais dalis tekainuoja kelis litus, o remontas keliasdesimt (proporcija galite dauginti)
Nekorektiska yra teigti kad audi dalys yra brangios, kitavertus yra teisinga, ziurint koks tavo atskaitos taskas pagal kuri lygini kainas. Taciau vis tiek nekorektiska, nes audi yra ivairiu modeliu, yra ivairiu varikliu, pakabu ir t.t.t.t. Nesuprantu kodel zmones guodziasi del kainu, perki koki Seat ir tikrai bus viskas pigiau, bei bus ta pati VAG grupe.

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #166: 2010 Rugpjūčio 19, 11:02:08 »
sutinku su tavim ,kad ne visuose komentaruose viską parašiau tiksliai taip ,kaip reikėtų. Bet esmė ne čia. Liūdna ,kad jei žmogus turi kitokią nuomonę tuoj yra užpuolamas. Paskui reikia atsimušinėt, per 9 puslapius.Vienas turi vienokios patirties kitas kitokios. Aš asmeniškai visada išspaudžiu optimaliausią varijantą.Nes niekada neskubu.Viską apsvarstau. Ir nereiškia ,kad tas varijantas visada būna blogas, jei pigesnis.

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #167: 2010 Rugpjūčio 19, 11:04:05 »
Je tu manai ebay nusipirksi pigiai gera daikta tai klysti.visiskai garantuoju gausi Taiwani ar Lenku,Turku gamybos.Todel ir kaina totaliai skirsis nei tarkim rimtesnio gamintojo.Prancuzu ar Italu daliu ner ka lygint su Hansu, kaina irgi aisku.gal geriau dar Ziguliuko dalis paminek kiek jos pigios su kitu gamintoju.nors metalas ar guma lyg ir is tu paciu molekukiu :-] :-] :-]
o tu kur detales perki?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #168: 2010 Rugpjūčio 19, 11:06:34 »
Gal liksiu nesuprastas, bet manau, kad dziaba teisus. Gal ne dėl kainų, bet bent jau dėl bendravimo manierų. Kai kam šiame forumo reikėtų pasimokyt

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #169: 2010 Rugpjūčio 19, 11:43:27 »
o tu kur detales perki?
as gaunu is Vokietijos :D ,nes dirbu auto daliu parduotuveje ir mes vezames kas savaite patys is ju.todel gal neperku kur papuola nes zinau nemazai ka ir is kur kitos parduotuves vezasi,ar perka is didmeniuniu tiekeju Lietuvoj uzsimeta ir parduoda...cia daug visokiu variaciju zinai kai sukiesi toje virtuveje.o savo rankom gaminant,tekinant,virinant... visada pigiau savikaina gaunasi,tik nevisada patvariau.nors buna ir isimciu

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #170: 2010 Rugpjūčio 19, 15:47:43 »
man ir nereikia tavęs pažinti.Tu esi moderatorius. Tai turi tvarkyt tą forumą. Jei yra taisyklės tai manau jos turi veikti.
tu gal nepatikėsi,bet kai rašiau ta klausimą,kažkaip kilo tokia mintis ,kad tu parašysi: "Beto,kažkaip nesukuriu tokių situacijų, kad kažkas panašaus man butų adresuojama...."
jei aš būčiau moderatorius ,gal irgi tokių situacijų nesukurčiau.
Aš vienas iš tų nedaugelio (o gal ir vienintelis) gerujų moderatorių, kuriem temos rakinimas yra paskutinis ginklas, nemegstu nutraukti diskusijų, nesudėliojus visų taškų, kad ir kokia komplikuota situacija butų, nors šios konkrečios temos atveju, manau, viskas jau aišku, visi argumentai išsemti,
beliko tik vaikiški principai...

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #171: 2010 Rugpjūčio 19, 16:34:52 »
nu ir gerai,kad yra tokių gerų moderatorių.Žinai kokia čia problema.Šiais laikais nebėra pagarbos senesniam žmogui.Jaunuoliai save laiko viską geriau žinančiais.Gali ,bet ką pasiust bet kur,na ,bent jau kol jų sveikatai pavojaus nėra. O inernetu kažką kažkur pasiųst yra tikrai gana saugu.
Bet iš dalies aš tuos jaunuolius suprantu;tokioj vietoj ir tokiu laiku gyvenam ,kad net ir patiems šalčiausiems nelaiko nervai.Šiandien vyriškumo samprata labai iškreipta. jei moki keiktis ir putas leisti tai tu jau vyras.Bet dauguma pamiršo,kad vyriškumas ir branda kaip tik pasireiškia mokėjime susivaldyt.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #172: 2010 Rugpjūčio 19, 16:47:20 »
del senesnio zmogaus taip, pagarbos nera, nes ta pagarba jis turi uzsitarnaut, amzius cia nieko nereiskia. Ir mano pacio toks poziuris. O del vyriskumo ir keiksmu tai persistengei ...  Cia nuo zmogaus "lygio" priklauso.

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #173: 2010 Rugpjūčio 19, 17:38:58 »
jo. Tik įdomu pagal kokius kriterijus nustatai ar tas senas žmogus užsitarnavo pagarbą ar ne? Jei tau patinka jo mintys tai tada jis uzsitarnavo pagarbą jei ne tai ne.Nenoriu išsiplėst čia ne ta tema gvildenama. ta tema taip pat galima 50 psl prirašyt.

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #174: 2010 Rugpjūčio 19, 21:26:03 »
o as pabusiu is tu daugelio moderatoriu. Spyna.

3.7 Pasikeitus diskusijos temai - būtina pradėti naują, o diskusijai išsirutuliojus iki asmeniškų reikalų tarp dviejų ar kelių dalyvių - BÛTINA pereiti į asmeninį susirašinėjimą pm, skype, msn, sms, ar audi chat kambari ar telefono pokalbius bei susitikimus, priešingu atveju tema gali būt rakinama, vartotojai ispėjami pagal numatyta tvarka 1.2 punkte
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 19, 21:28:04 sukūrė orzo »