aiškiai perdedi.Ir iškraipai viską,nori pasirodyt už visus gudresnis,darai išvadas pagal save.Atėjau į forumą pagalbos.Ir pradžioj mano užduoti klausimai nieko netrikdė.Bet kai užsimaniau kažkokia pigesne alternatyva sugalvot,bent jau pamastyt kas galima o kas ne,tada palikau klounu,maumu,dieduku iš kažkokio kaimo ir t.t.Perskaityk komentarus ir pažiūrėk ar pavadinau ką nors kuo nors? O vaikai tai mano sūnui 23 metai,tai nemanau kad kažką suvėliau.Nes vaikiška rašliava gaunasi.Aš turbūt niekada nesuprasiu,kaip Lietuvoj pagal čia gyvenančių žmonių perkamaja galią,detalė,nedidelė ir nesudėtingos konstrukcijos automobilio ,kuriam 16 metų gali tiek kainuot?Kainos yra aiškiai išpūstos.Tai tokia buvo mano mintis.Gal to niekas nesuprato?
Evaldasa4
nuo 1987m. turėjau daug transporto priemonių.Dar neteko už remontą ar ekspluatacinį remontą pusę masinos kainos mokėt. Nu jau nesupyk: aš ir toliau laikysiuosi "mokėk mažiau" principo.Manau viskas turi būti daroma sveiko proto ribose.jei kažkas kažką durnina,tai nereiskia,kad visi turi sekti tuo pavyzdžiu. Tu man sumesk sąmata to remonto kur 5000 kainavo ir as tau patikėk,įrodysiu kokia galėjo būti minimali kaina.
Jo.. man 25 metai o mano tevukui arti 50 metų, ne perekupas bet irgi laikosi nuomones, kad mašinos eksploatacija turi kainuoti nedaugiau, nei važiavimas visuomeniniu transportu, o visos tiesos ir mašinų remonto metodai likę nepakitę dar nuo tarybinių laikų, kas tinka Kamazui, tiks ir naujai Audi, įskaitant remonto metodus, tepalus.... Tenka vos ne jėga išmušineti kad butų atlikti elementarūs planiniai darbai (ilgai teko aiškinti kodėl tepalai automate nera amžini ir juos reikia keisti, ir kad betkoks tepalas, netinka). ir betkoks iškilęs neplaninis gedimas butų suremontuotas technologiškai, taip, kaip reikia.
Dėl naujų originalių detalių kainų taip jau yra, kad mašinos rinkos vertė krenta, bet detalių ne. O kai bandei suvartyti, kad užsienyje kainos kažkaip protingesnes ar kažkaip ten, tai šiek tiek nepataikei, Išsivysčiusiose šalyse automobiliai perkami nauji, ir eksploatuojami, kols nesibaigia garantinis laikotarpis, per tą laiką tenka rūpintis tik tepalų, kaladelių, filtrų ir diržų keitimo išlaidom, visi neplaniniai remontai įvykę ne del vairuotojo kaltės padengiami gamyklos.... dalys apskačiuojamos, taip, kad atlaikytų garantinį laikotarpį, toliau, tai tampa ne gamyklos o naudotų automobilių pirkejų problema, ir jeigu anksčiau automobilių agregatai buvo gaminami su dideliu resursu, tai dabar gamintojui tikrai nera įdomu girdėti, kad jo pagamintas automobilis tarnauja 15 ir daugiau metų.... Jei sakėt, kad turėjot du prancūzus, kuriem nereikėjo nieko remontuoti - sveikinu, pasisekė, nors juos apžiurejęs neabėjoju, kad rasčiau prie ko prikibti, ir ką pakeisti, kad mašina tikrai butų tvarkinga
taip, kaip aš tai suprantu"Mokėk mažiau principas" - sekmės jo laikantis, su senesnem mašinom turėtų pavykti, bet naujos daug sudetingesnes, patikėk, dirbdamas autorizuotam centre matau, su kokias gedimais susduria pvz naujų 3,0 TDI savininkai, ir kiek tas atsieina, jei atvėjis negarantinis, rinka nori vis modernesnių, greitesnių, imantresnių automobilių, tas nera ir visai neprivalo būti pigus malonumas, tam yra kiti gamintojai su pigiom alternatyvom, taigi jei kyla klausimų dėl originalių detalių kainodaros, klausk, pabandysiu paaiškinti....