Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Užkirto paskirstimo diržą 2,5 TDI 103kw  (Skaityta 13401 kartus)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
nepamenu kieno zodziai gal mindezo gal ne jo, kad cia degimas per pizes plauko stori reguliuojasi :)
Èia apie kuro normą taip išsireikšta buvo :D

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
aišku.Gal kas žinote kaip pastatyt tiksliai degimą tam varikliui?2,5 Tdi

važiuok į vokietijos audi centrą arba gamyklą,nes lietuvoj tau bus per brangu,o už patarimus kai išvadini vaiku daugiau diskutuot nebesinori su tokiais,nusistatyk kai saka su gulščiuku arba svambalu,dar galima kavos tirščiais pasiremt,irgi mačyja (y)

Neprisijungęs dziaba

• Įrašai: 110
    • Žiūrėti profilį
tu kaip sena turgaus boba.Jau niekam neberūpi,o tu vis dar bangas keli.Aš neprašau tavo asmeninės pagalbos.Jeigu gali ,pamiršk.O jei neturi ką rašyt,eik bėdų turgų ir papasakok kaip tau sunku. Gal palengvės. Dar yra variantas jei nori pasipilstyt purvais rašyk į pm aš tau kai turėsiu laiko padėsiu.Nenoriu ant visos lietuvos pasirodyt nemandagus.Bet jai reik ,galiu tau padėt.Bet tik į pm.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
ne,pm ne tas biznis (-),jei jau verkt,tai verkt ant viso svieto,kad visi matytų ir užjaustų :[ :D

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
aišku.Gal kas žinote kaip pastatyt tiksliai degimą tam varikliui?2,5 Tdi
tu pats nori nustatyti?
nuvaziuok i koki serviza kas uzsiima grynai su dyzeliniais variklaias ir sureguluos tau ta degima kaip priklauso.  ;)

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
biski nukrypimas nuo nebezinau kelintos jau ce pgr. temos, bet is visos sitos rashlevos kiek buvo, galima pamatyti nuotaiku kaita ir susidaryti puiku yspudi koks zmogus yra dziaba, labai panasus i mano kaimyna irgi perekupas prekiauja masinom labai senai, laiko save "saziningu" taciau is jo masinos niekada nepirkciau, o kodel manau ir taip aisq i smulkmenas neverta gilintis

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
biski nukrypimas nuo nebezinau kelintos jau ce pgr. temos, bet is visos sitos rashlevos kiek buvo, galima pamatyti nuotaiku kaita ir susidaryti puiku yspudi koks zmogus yra dziaba, labai panasus i mano kaimyna irgi perekupas prekiauja masinom labai senai, laiko save "saziningu" taciau is jo masinos niekada nepirkciau, o kodel manau ir taip aisq i smulkmenas neverta gilintis

o tu supranti kad perki NAUDOTA DAIKTA ?? nori vaziuot be problemu, bek i audi centra !!

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
esmė ta,kad variklis taip kaip dirbo nebedirba,kazkas klaksi,pradzioj kalė gana smarkiai,tie meistrai sakė kad reikia keisti kompensatorius,nes gal gavo tipo nuo vožtuvo.Bet paskui,statė degimą tokiu idomiu būdų,kaip supratau pagal nuojautą. :D.Sukinėjo ir siurblį ir dantratį priekini veleniuko perstatė. Ir tas kalenimas pranyko,bet toks nedidelis garsas kaip kompensatorių yra.Nors prieš tą problemą dirbo,kaip laikrodis.Tai nežinau ar čia degimą dar reguliuot reikia ar čia tikrai kompensatoriai gavo ar vožtuvai per kepures.
nu job vasu mat nesikeikiant. kas nors parasykit kokia rasliava, kad zmones skirtu kas yra degimo ir faziu nustatymas. ir prikalkit kokiu 200simtiniu viniu prei forumo. arba ar mindezo "tema readme tdi savininkams" idekit

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
zinau gera speca eisiskese ,ilga laika dirbes audi centre ir uzsiima tdi siurbiais,man ir kitiem stebuklus daro ne tik su v6 tdi siurbliais.

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį

o tu supranti kad perki NAUDOTA DAIKTA ?? nori vaziuot be problemu, bek i audi centra !!
o tu supranti ka as parasiau ar ne ?? jeigu as perku naudota daikta tai jis nebutinai turi buti suvirintas is triju, i varikli pripilta sh ir parduodamas kaip uz gera !!

Neprisijungęs EVALDASA4

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
tekina tuos skyvus bet efektas trumpalaikis tau dar pasiseke mano kaimynas lygiai taip pat lipduku pasikliovie tai kai nutruko tai teko pasipurtyti zmogeliui kaip reikant turgui niekas nebeturi sazines daro viska kad ta masina kuo pigesnem isladom parduoti o tie lipdukai tai galiu pasakyti gali nuplesti ir sekancia diena vaziuoti keisti dirzu jei keisi kokiam tmt ar ritam servise visus dirzus ir visus skyvus nes dazniausia tik itempiojo neuztenka buna ir klimos guolis pavarges ir visi kiti tai viska pakeicia servisas duoda garantija iki sekancio keitimo jei kas atsitinka nutrauki auto ir sakai prasom pasikruskit as turiu tokia audi pirkau ta guoli bet ne uz 500 bet uz 800lt is auto jutos ir mokejau tuos pinigus galvodamas apie savo kaimyna o mano auto buvo italiska ir geram l. stovi bet dirzus teko keisti nes visi vakaruose irgi galvoja

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
tekina tuos skyvus bet efektas trumpalaikis tau dar pasiseke mano kaimynas lygiai taip pat lipduku pasikliovie tai kai nutruko tai teko pasipurtyti zmogeliui kaip reikant turgui niekas nebeturi sazines daro viska kad ta masina kuo pigesnem isladom parduoti o tie lipdukai tai galiu pasakyti gali nuplesti ir sekancia diena vaziuoti keisti dirzu jei keisi kokiam tmt ar ritam servise visus dirzus ir visus skyvus nes dazniausia tik itempiojo neuztenka buna ir klimos guolis pavarges ir visi kiti tai viska pakeicia servisas duoda garantija iki sekancio keitimo jei kas atsitinka nutrauki auto ir sakai prasom pasikruskit as turiu tokia audi pirkau ta guoli bet ne uz 500 bet uz 800lt is auto jutos ir mokejau tuos pinigus galvodamas apie savo kaimyna o mano auto buvo italiska ir geram l. stovi bet dirzus teko keisti nes visi vakaruose irgi galvoja

kuri cia guoli uz 800lt? termomovos su kronsteinu?

Neprisijungęs EVALDASA4

• Žiūrėti profilį
as guoliu vadinu pagrindiny skyva del kurio cia kazkas dejuoja man tekino is pradziu po menesio vel tas pats tai nulekiau i auto juta sakau duok nauja sako 800lt tas buvo pries tris metus dbar jis zymiai pigesnis
dave garantija tam skyvui, o seip jei perkat dalis ka zinau kaune as perku elektrenu gatveje kur kelio servisas antram aukste yra lengvu auto parduotuve prekiauja contitech dirzais ir viskuo kitu turi tu paciu orginaliu detaliu kuo juta prekiauja o guolius bent jau pats perku ruvile visus kuriu reikia seip kiek teko keisti audi dedu ruvile vandens pompa perku hepu dirzus contitech, kolkas jokiu bedu, seip venkit dyco dirzu nors uz juos eoltas garantuoja kad jis atlaikys 60 000km bet yra pavyzdziu kad po 5000km nturko mano draugui v6 2,5 kai nutruko tai jam variklio remontas pilnas kainavo nedaug iki 6000lt manau kas cia verkauja del skyvu ir kitu detaliu pasikalbekit su tokiais zmonem bachuras sudejo ir visai neverkauja sako pamoka gera taip kad nusipirkai audi ir sekancia diena siulyciau vaziuoti dirzu keisti ir keisti pirma karta viska kiek zinau pompa keiciasi kas 200 000 bet tik nusipirkus auto reiketuju ir ja keisti nes jei ji nueina pridaro daug reikaliuku bent jau a6(c4) o seip jau apie v6 tai nekalbu nes ten nusipirkus reikia placiai atverti pinigine ir kokius startui sau jei vazineti 5000lt paaukoti kad ji smagiai po to tave veziotu :D manau daugiau maziau naujokam ir tiem kuriu mastymas kad audi islaikymas brangus nusipirkite bmw su 3,0 varikliu d ir pamatysitek kai reiks keisti kokia grandine su zvaigzdem kiek ten kainuos o jei ji nutruksta tai oi oi gali skambinti iskart srotui kad ji pasimtu taip kad audi nera brangiausia masina kas liecia eksplotacija dirza pasikeiti reikia a6(c4) kas 60 000km tai jei zmogus i metus nuvaziuoja po 15 000km tai jam ilgai ju uzteks o kaip as pr metus mazdaug 70 000 km nuvaziuoju tai as keiciu ir nematau vargo nes zinau kad tai yra butina kad kelione ar atostogos nevirstu kancia :) taip kad naujokai audistai ir kolegos isgertkit alaus buteli nubraukit asara praverkit pinigine ir daryk taip kaip reikia o ne gal ta keist gal ne keist paskui kainuos sakau 3 kartus daugiau ir masina stoves garaze ir nebus su kuo vazinet :D o kas liecia degima tai cia is akies tai tik burtininkai nustaineja netikekit sitom nesamonem degimui nustayti reikalingas kompas pajungus ji piesiamas grafikas dvi kreives veina virsuje kita apcioje jusu degimo kreive jei jis geras turi buti per pati vidury. o ten visokiiai kitokiais budais tai tik lemurai savo pasakas gali pasakot man jau state variklistas tai po to kai nuvaziavau i tmt pagal kompa degimas per danty netiko tai va tau ir degimo nustatymas, tik kompas, cia panasiai kaip vieni isidroze pagali dyzelini varikly tikrino ar geras tai juokemes uz pilvu susieme:D

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
...cia panasiai kaip vieni isidroze pagali dyzelini varikly tikrino ar geras tai juokemes uz pilvu susieme:D

plačiau gal galima kaip su pagaliu dyzelinį variklį tikrina? :D

šiaip liuks viską surašei,tik tas degimo tikrinimas,aš sau tik su mikrometru tikrinu,nes pasimokiau kai nuvariau kažkada į audi firminį servisą po to kai pats diržus pasikeičiau,kad man dėl šventos ramybės sureguliuotų su kompu,tai po to reguliavimo nepažinau mašinos,nebetraukė ir iš ryto atsibodo sukt kol užkūriau,čia buvo senai silkei tdi 88kw,tai vėl atstačiau su mikrometru ir ramuma,nuo to laiko tik su juo ir statinėju,tiek sau tiek pažystamiems,važinėja ir jokių priekaištų dar nebuvo,keletas paskui skolinosi patys kad atsireguliuotų,nesakau kad tai tobulybė,tiesiog toks pastebėjimas.

tas pats apie kalimą plaktuku (aa) per siurblio galvą  :D

kaimietiškas būdas,bet yra meistrų kur kalendami kokias 10 minučių atstato idealiai,aš sau kažkada vėl tai pačiai 88kw kai man pasakė kad yra toks reguliavimo būdas,tai kokį mėnesį vežiojausi mažą plaktukėlį ir  raktelį,ir kas kelias dienas vis pakaldavau,tai atstačiau kaip man labiausiai lipo,paskui pardaviau po kelių metų tą mašiną pažystamui,tas atvažinėjo nemažai,paskui užlinko galiausiai siurblys,rida apie 600Tkm jau buvo,užsidėjo kitą siurblį,reguliavo ir su kompu,ir su kalimais,bet rezultato kokio norėjo nepasiekė,pasiėmiau tą mašiną ir pavažinėjau savaitę su plaktuku rankose,na ir vėl pataikiau 8:8,aišku meistrai taip nežaidžia,pokšt kartą kitą ir laisvas :-]

man ta silkė buvo grynas eksperimentų maišas,nostalgija ff

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
...cia panasiai kaip vieni isidroze pagali dyzelini varikly tikrino ar geras tai juokemes uz pilvu susieme:D

plačiau gal galima kaip su pagaliu dyzelinį variklį tikrina? :D

šiaip liuks viską surašei,tik tas degimo tikrinimas,aš sau tik su mikrometru tikrinu,nes pasimokiau kai nuvariau kažkada į audi firminį servisą po to kai pats diržus pasikeičiau,kad man dėl šventos ramybės sureguliuotų su kompu,tai po to reguliavimo nepažinau mašinos,nebetraukė ir iš ryto atsibodo sukt kol užkūriau,čia buvo senai silkei tdi 88kw,tai vėl atstačiau su mikrometru ir ramuma,nuo to laiko tik su juo ir statinėju,tiek sau tiek pažystamiems,važinėja ir jokių priekaištų dar nebuvo,keletas paskui skolinosi patys kad atsireguliuotų,nesakau kad tai tobulybė,tiesiog toks pastebėjimas.

tas pats apie kalimą plaktuku (aa) per siurblio galvą  :D

kaimietiškas būdas,bet yra meistrų kur kalendami kokias 10 minučių atstato idealiai,aš sau kažkada vėl tai pačiai 88kw kai man pasakė kad yra toks reguliavimo būdas,tai kokį mėnesį vežiojausi mažą plaktukėlį ir  raktelį,ir kas kelias dienas vis pakaldavau,tai atstačiau kaip man labiausiai lipo,paskui pardaviau po kelių metų tą mašiną pažystamui,tas atvažinėjo nemažai,paskui užlinko galiausiai siurblys,rida apie 600Tkm jau buvo,užsidėjo kitą siurblį,reguliavo ir su kompu,ir su kalimais,bet rezultato kokio norėjo nepasiekė,pasiėmiau tą mašiną ir pavažinėjau savaitę su plaktuku rankose,na ir vėl pataikiau 8:8,aišku meistrai taip nežaidžia,pokšt kartą kitą ir laisvas :-]

man ta silkė buvo grynas eksperimentų maišas,nostalgija ff

o kam siurblio galva su plaktuku stumdyt jei parametrus matai ir gali keist su vcds? nes su plaktuku tai cia tik riba gali pastumt, kai del gelezies programiskai keist neleidzia.

Neprisijungęs EVALDASA4

• Žiūrėti profilį
seip pats isigijau kabelia uudi nuo 98metu iki 2004 su prgrama vag kolkas dar naujokas grysiu is skotijos mokinsimes kaip ten kas bet galiu pasakyti aplenkite jus ta audi centra geriausia vokiskus automobikius doroja tmt servisas man jie degima ir pastate turi spec raktus nes manajai a6(c4) 96 103kw pasirodo staigiai katalizacija uzsikiso tai vieni servise nieko nerado pasiulino kuro filtra ufi poasikeist i kazkoki gdp sakau vyrai tokius filtrus isidekit sau i sikna, nes as kai keiciu tepala keiciu visus filtrus iskart, tai sakau reiks vaziuoti i tmt servisa nu ka susiskmabinau sako prasom uzsukit tai vyrai pasijunge kompa praleke gerai sako netinka degimas per danty ir katalizacija uzsikisus 70proc, tada uzsivare ant pakelejo kadangi pas mane qauttro tai du stovi tai juos iseme susjunge gofrom pasijunge kompa praleke sako va dbar gerai pastate degima sudejo viska atgal kadangi jie katalizatoriu nepjauna isipjoviau vietiniam servise ir uz visa sita procedura sumokejau tik 200lt o knisosi puse dienos pjauste varstus nes neatsisuko ir t,t nu ka is pjoviau katalizokus pridaviau gavau dar 300lt uz abu ir ka masinike neatpzystamai pasikete.

Neprisijungęs EVALDASA4

• Žiūrėti profilį
dabar placiau kaip tikrino su pagaliu ar variklis geras ar ne cia rimtas bajeris taip buvo.:D
 vienu zodziu ziuriu dviese drozai kuola toki metro ilgio ir kokiu kad tilptu i sauja storio sakau kas cia bus sako tikrinsim ar c kalses merso 2,0d variklis geras sakau o tai kuo cia tas pagalys pades nu sako atremi i varikly ir klausai kaip dirba  :D :-] (aa) (!?) tai visi vyrai kurie kieme stovejo ir mate sita vaizda tai iskrite juokiesi  :-] (aa) :D visko maciau bet to dar buvau nemates

Neprisijungęs EVALDASA4

• Žiūrėti profilį
cia panasi cituacija kaip toks pazystamas turi audi a6 99metu 4,2 qautrro ir vaziuoja mieste su 11duju sakau tai gal ant 4 cilindru vazineji nes sakau ten pas tave kazkas ne taip sako ka cia nusisneki viskas tavrkoje :D

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
ai,tai su pagaliu vienas galas atremtas į variklį,kitas prie ausies,šiaip čia nėra blogas metodas klausytis iš kur garsai sklinda kai koks guolis dainuoja,o jų ten kokie 6 ar 10 stovi,tik naudoju ne pagalį,o ilgą atsuktuvą(~80cm),pridedi prie ausies ir badai badai aplink,klausaisi kurioj vietoj pridėjus labiausiai dainuoja,bet jei variklis tyliai dirba tai nėr ko ten lyst su pagaliais ar ilgais atsuktuvais :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
kiti dar naudoja tas daktaro ausines, manau kurkas patogiau

Neprisijungęs EVALDASA4

• Žiūrėti profilį
nu nezinau man sis metodas juokingai atrodo

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
kiti dar naudoja tas daktaro ausines, manau kurkas patogiau

stetoskopa :D

Neprisijungęs EVALDASA4

• Žiūrėti profilį
cia toks panasus tikrinimas kaip garaze dirzus keicia audi ir degima pastato is rankos  :-{ :D

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
na jei prieš išardant su markeriu užsižymi tai irgi nėra blogiausias variantas :)

Neprisijungęs EVALDASA4

• Žiūrėti profilį
pritariu tai vienas is gudresniu variantu :D