Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Užkirto paskirstimo diržą 2,5 TDI 103kw  (Skaityta 13350 kartus)

Neprisijungęs dziaba

• Įrašai: 110
    • Žiūrėti profilį
gerai, aš suprantu,bet jis idejo sakei,kiek supratau,dėl ko jis jį išėmė? Nutraukė diržą,padarė ką nors ,cypė,kalė,ar kas ten buvo,dėl kokios priežasties jis ieškojo kito?

Neprisijungęs Žora

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
Pasidomėkit kiek tas škyvas kitur europoj kainuoja,gal ka nors suprasit.
Nematau problemos siais laikais nusipirkt detale is uzsienio. Tu ja taisysies ar tik rasinesi kad brangu ir kad antkainiai ziaurus. Nusipirk uzsieni ir susitaisyk.  ff

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
as jau susiremontavau.Bet tokia ilga diskusija gavosi,dėl to,kad vaikai kurie joje dalyvavo nesupranta,nei kiek reikia mokėti,nei kaip reikia remontuoti.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Kiek mokejai ir kur pirkai?

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
as jau susiremontavau.Bet tokia ilga diskusija gavosi,dėl to,kad vaikai kurie joje dalyvavo nesupranta,nei kiek reikia mokėti,nei kaip reikia remontuoti.
ne nu tu idomus variantas... ateina kazkokiu patarimu i kluba, jam bando patart kaip geriau, jis visus laiko durniais nes jis tik zinokaip geriau ir pigiau,  o kai susitaiso vaikais isvadina.... va ir visa temos esme :) kai vel kas nutiks uzsuk  (h)

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
aiškiai perdedi.Ir iškraipai viską,nori pasirodyt už visus gudresnis,darai išvadas pagal save.Atėjau į forumą pagalbos.Ir pradžioj mano užduoti klausimai nieko netrikdė.Bet kai užsimaniau kažkokia pigesne alternatyva sugalvot,bent jau pamastyt kas galima o kas ne,tada palikau klounu,maumu,dieduku iš kažkokio kaimo ir t.t.Perskaityk komentarus ir pažiūrėk ar pavadinau ką nors kuo nors? O vaikai tai mano sūnui 23 metai,tai nemanau kad kažką suvėliau.Nes vaikiška rašliava gaunasi.Aš turbūt niekada nesuprasiu,kaip Lietuvoj pagal čia gyvenančių žmonių perkamaja galią,detalė,nedidelė ir nesudėtingos konstrukcijos automobilio ,kuriam 16 metų gali tiek kainuot?Kainos yra aiškiai išpūstos.Tai tokia buvo mano mintis.Gal to niekas nesuprato?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
dziaba, tai visgi kiek mokėjai ir kur pirkai, jei ne paslaptis?

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
aš žmogus sąžiningas bent jau stengiuosi,toks būti.Kol kas idėjau,seną tekintojas nupjovė guma ir padarė be gumos.Dabar kuri laika pastatysiu,nevažinėsiu,ir ieškosiu škyvo.Gal seno bet gero arba užeisiu ,kai būsiu Vokietijoj pasiklaust ,jei kaina bus normali nupirksiu ir pakeisiu.Tokios nepardavinesiu.Radau čia už 250lt nauja neaisku kokios ten firmos,todėl paklausiau patarimo ,beje,čia duoto ir nepirkau,o toliau neskubant išsiaiskinsiu,kaip yra ištikrųjų.Tada galėsiu pateikti tyrimo rezultatus. :D

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
Man tik idomu iš kur tokia nuostatą,ir kas ją formuoja?Jei pigu tai šlamštas,o jei brangu tai būtinai gera?Esam mulkinami nuo padų iki viršugalvio,ir svarbiausia visi žiauriai patenkinti.Nesuprantu tokio mentaliteto.Atleiskit.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Kodėl manai, kad patenkinti? Visuomet didesnė tikimybe, kad perkant pigų daiktą gausi ir mažiau kokybės, perkant brangų tokia tikimybė taip pat yra, tik ji mažesnė. O su kainom nelabai pašiakosi, praskambini kelias parduotuves ir visur tas pats, na aišku nuolaidos skiriasi, bet iš esmės tu teisus: kartais ir man keista, kad už detalę, kuri tikrai nėra techniškai sudėtinga ir pagaminta ne iš super kosminių medžiagų reikia mokėt kosminius pinigus. Bet ne visi turi galimybę nuvažiuot į Vokietiją ar dar kur ir nusipirkt pigiau. Aš bent jau nežinau nė vieno žmogaus, kuris pirktų užsieny

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
Man tik idomu iš kur tokia nuostatą,ir kas ją formuoja?Jei pigu tai šlamštas,o jei brangu tai būtinai gera?Esam mulkinami nuo padų iki viršugalvio,ir svarbiausia visi žiauriai patenkinti.Nesuprantu tokio mentaliteto.Atleiskit.

Ka nori Tuo pasiekti ? Kazka kazkam yrodyti ? Kazkokia TIESA ? Nera tiesos  , o yra kiekvieno asmeninis poziuris kuris susidaro is galimybiu patirties , pletku, nuogirdu, ziniu ir t.t. kai prasai patarimo turi tiketis ir protingu patarimu ir nesamoniu visisku o tada atsirinkti, nereikia cia piktintis ar sarkazmo, o dziaugtis reikia kad zmones UZ DYKA dalinasi info ir patirtimi kurie per skausmus ir didelius pinigus uzgyventi, dekingas buk!

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Niekas nenori permoket ir pirkt brangiau ar dar kazka, bet realybe tokia kad sugedo masina pasieskai sau tinkamo varianto ir dedi, cia jau kaip kam geriau visada aisku kad uz geresnes kokybes dali reikia moket daugiau, jei rumpai tai taip sugedo pasiziuri kur geriau pigiau ir dedi, o statyt masina ant kaladziu arba det kazkokia kita detale laikinai juk velgi islaidos, man atrodo paprasciau yra perki kad ir brangiau gera detale ir topliau dirbi sau iprasta darba uz kuri gauni litus nes per ta laika ka tu svaistai ivairioms uzsitesusiom paieskom gali paprasciausiai uzsidirbt daugiau...
zodziu visiskas OT :) cia

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
labai vertinu tokia pagalbą ir dažnai kreipiuos būtent į tokius forumus.Bet reikia juk išsiaiškinti.Ar jus taip darote:kažkas pasakė ir tuoj bėgat vykdyt?Juk reikia žinot ir suprast,kaip kas ir kodėl. Èia buvo komentaras,kad kažkas pirko tą škyvą ne originalą ir po mėnesio keitė i kita,bet taip ir negaunu atsakymo,kodėl,kas buvo blogai? Arba kažkas rašė,kad idejo ,kaip as dabar idejau be gumos,ir kas atsitiko?Nupjove diržus,guoliai pradėjo cypt,veleną nusuko ar kas ten buvo?Visada yra kažkokia priežastis.

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
http://www.daparto.de/Teilenummernsuche/Febi-Bilstein/26834?categoryId=3636&kbaTypeId=49379
Èia radau toki daiktą jei reiks parvešiu už 700lt.Originalas.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 17, 23:11:02 sukūrė dziaba »

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
labai vertinu tokia pagalbą ir dažnai kreipiuos būtent į tokius forumus.Bet reikia juk išsiaiškinti.Ar jus taip darote:kažkas pasakė ir tuoj bėgat vykdyt?Juk reikia žinot ir suprast,kaip kas ir kodėl. Èia buvo komentaras,kad kažkas pirko tą škyvą ne originalą ir po mėnesio keitė i kita,bet taip ir negaunu atsakymo,kodėl,kas buvo blogai? Arba kažkas rašė,kad idejo ,kaip as dabar idejau be gumos,ir kas atsitiko?Nupjove diržus,guoliai pradėjo cypt,veleną nusuko ar kas ten buvo?Visada yra kažkokia priežastis.
man atrodo rasiau kodel keite, o gal ne. Nu keite todel kad vibracijos variklio jauciamos salone padidejo zymiai. Del to zmogus ir keite. Dabar vel issisiepes vazineja, nors uztruko kol issiaiskino kad skyvas kaltas

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
aišku.Gal kas žinote kaip pastatyt tiksliai degimą tam varikliui?2,5 Tdi

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį

Pasijungti prie kompo, mechaniskai sunku bus ;)

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį

Pasijungti prie kompo, mechaniskai sunku bus ;)
Nepasitikek tais kurie stato su mikrometru (sukasi i siurbli), po to reik perstatinet (skaudi finansiskai patirtis)...

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
esmė ta,kad variklis taip kaip dirbo nebedirba,kazkas klaksi,pradzioj kalė gana smarkiai,tie meistrai sakė kad reikia keisti kompensatorius,nes gal gavo tipo nuo vožtuvo.Bet paskui,statė degimą tokiu idomiu būdų,kaip supratau pagal nuojautą. :D.Sukinėjo ir siurblį ir dantratį priekini veleniuko perstatė. Ir tas kalenimas pranyko,bet toks nedidelis garsas kaip kompensatorių yra.Nors prieš tą problemą dirbo,kaip laikrodis.Tai nežinau ar čia degimą dar reguliuot reikia ar čia tikrai kompensatoriai gavo ar vožtuvai per kepures.

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
nu pagal garsa degima nustatyt tai tikrai neblogai, cia zmones su mikrometrais , kompais ir t.t. nepataiko :) aisku jei nedirba tai reikia pagal garsa ir siurblio galva pastumdyt, mano pastebejimas, kad ne ten papuolei su tdi remontu

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
nu taip.Meistrai ne iš rimtųjų dirba seniai bet senais metodais.Man tik idomus toks klausimas,ar galėjo kažkas kompensatoriams atsitikt?Šiaip kuriasi gerai,jei vožtuvai būtų linkę nedirbtu variklis.Manau.

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
nu taip.Meistrai ne iš rimtųjų dirba seniai bet senais metodais.Man tik idomus toks klausimas,ar galėjo kažkas kompensatoriams atsitikt?Šiaip kuriasi gerai,jei vožtuvai būtų linkę nedirbtu variklis.Manau.
Priklauso koks lenkimas. Ash net nenutuokiau ir meistrai nenutuoke, bet kai jau nukele galva - pamaciau kad turejau siek tiek lenkta voztuva (keista bet tik viena). Taigi galva i alytu, pakeite voztuva, tuo paciu visas kreipianciasias (labai jau isdile buvo), pritryne, nuslifavo...

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
nepamenu kieno zodziai gal mindezo gal ne jo, kad cia degimas per pizes plauko stori reguliuojasi :)

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
reiks važiuot duot pasiklausyt kitiems gal ką pasakys.