Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Užkirto paskirstimo diržą 2,5 TDI 103kw  (Skaityta 13407 kartus)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
Re: Užkirto paskirstimo diržą 2,5 TDI 103kw
« Atsakymas #125: 2010 Rugpjūčio 17, 23:38:52 »
na tai siūsk pakvietimą teisman į Londoną pagal IP,kokios bėdos?

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2010 Rugpjūčio 17, 23:40:14 »
Cia is tu daug snekanciu veikeju... nevertas sitas moliugas musu rasliavos :)

Neprisijungęs dziaba

• Įrašai: 110
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2010 Rugpjūčio 17, 23:47:03 »
na tai siūsk pakvietimą teisman į Londoną pagal IP,kokios bėdos?
aš tau priminiau taisykles.Nesakiau, kad eisiu bylinėtis. Jei man reiktų aš tave min per 1val.,max per dieną surasčiau, bet nesu toks kvailas ,kad su eiliniu nepraustaburniu bylinėčiausi. Tereikia tik i tavo parašytas žinutes pasigilint ir bus aišku kur tu randies.Ir kas tu toks ir kas tavo draugai.Jei čia internetas tai dar nereiškia,kad galima šudais kitus pilstyt. Bet matau ,kad tu verti mane pasigilint atidžiau, ką galima padaryt šiuo atveju.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #128: 2010 Rugpjūčio 17, 23:50:08 »
pasigilink (+),labai norėčiau tave n.. pasiūst gyvai akis į akį,deja ...

ir kaip ir rašiau,lysk olon ir neberašyk čia daugiau,apart myžimo į batą nelabai daugiau naudos forumui atneši

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2010 Rugpjūčio 17, 23:57:33 »
aiškiai perdedi.Ir iškraipai viską,nori pasirodyt už visus gudresnis,darai išvadas pagal save.Atėjau į forumą pagalbos.Ir pradžioj mano užduoti klausimai nieko netrikdė.Bet kai užsimaniau kažkokia pigesne alternatyva sugalvot,bent jau pamastyt kas galima o kas ne,tada palikau klounu,maumu,dieduku iš kažkokio kaimo ir t.t.Perskaityk komentarus ir pažiūrėk ar pavadinau ką nors kuo nors? O vaikai tai mano sūnui 23 metai,tai nemanau kad kažką suvėliau.Nes vaikiška rašliava gaunasi.Aš turbūt niekada nesuprasiu,kaip Lietuvoj pagal čia gyvenančių žmonių perkamaja galią,detalė,nedidelė ir nesudėtingos konstrukcijos automobilio ,kuriam 16 metų gali tiek kainuot?Kainos yra aiškiai išpūstos.Tai tokia buvo mano mintis.Gal to niekas nesuprato?
Evaldasa4
nuo 1987m. turėjau daug transporto priemonių.Dar neteko už remontą ar ekspluatacinį remontą pusę masinos kainos mokėt. Nu jau nesupyk: aš ir toliau laikysiuosi "mokėk mažiau" principo.Manau viskas turi būti daroma sveiko proto ribose.jei kažkas kažką durnina,tai nereiskia,kad visi turi sekti tuo pavyzdžiu. Tu man sumesk sąmata to remonto kur 5000 kainavo ir as tau patikėk,įrodysiu kokia galėjo būti minimali kaina.
Jo.. man 25 metai o mano tevukui arti 50 metų, ne perekupas bet irgi laikosi nuomones, kad mašinos eksploatacija turi kainuoti nedaugiau, nei važiavimas visuomeniniu transportu, o visos tiesos ir mašinų remonto metodai likę nepakitę dar nuo tarybinių laikų, kas tinka Kamazui, tiks ir naujai Audi, įskaitant remonto metodus, tepalus.... Tenka vos ne jėga išmušineti  kad butų atlikti elementarūs planiniai darbai (ilgai teko aiškinti kodėl tepalai automate nera amžini ir juos reikia keisti, ir kad betkoks tepalas, netinka). ir betkoks iškilęs neplaninis gedimas butų suremontuotas technologiškai, taip, kaip reikia.
Dėl naujų originalių detalių kainų taip jau yra, kad mašinos rinkos vertė krenta, bet detalių ne. O kai bandei suvartyti, kad užsienyje kainos kažkaip protingesnes ar kažkaip ten, tai šiek tiek nepataikei, Išsivysčiusiose šalyse automobiliai perkami nauji, ir eksploatuojami, kols nesibaigia garantinis laikotarpis, per tą laiką tenka rūpintis tik tepalų, kaladelių, filtrų ir diržų keitimo išlaidom, visi neplaniniai remontai įvykę ne del vairuotojo kaltės padengiami gamyklos.... dalys apskačiuojamos, taip, kad atlaikytų garantinį laikotarpį, toliau, tai tampa ne gamyklos o naudotų automobilių pirkejų problema, ir jeigu anksčiau automobilių agregatai buvo gaminami su dideliu resursu, tai dabar gamintojui tikrai nera įdomu girdėti, kad jo pagamintas automobilis tarnauja 15 ir daugiau metų.... Jei sakėt, kad turėjot du prancūzus, kuriem nereikėjo nieko remontuoti - sveikinu, pasisekė, nors juos apžiurejęs neabėjoju, kad rasčiau prie ko prikibti, ir ką pakeisti, kad mašina tikrai butų tvarkinga taip, kaip aš tai suprantu
"Mokėk mažiau principas" - sekmės jo laikantis, su senesnem mašinom turėtų pavykti, bet naujos daug sudetingesnes, patikėk, dirbdamas autorizuotam centre  matau, su kokias gedimais susduria pvz naujų 3,0 TDI savininkai, ir kiek tas atsieina, jei atvėjis negarantinis, rinka nori vis modernesnių, greitesnių, imantresnių automobilių, tas nera ir visai neprivalo būti pigus malonumas, tam yra kiti gamintojai su pigiom alternatyvom, taigi jei kyla klausimų dėl originalių detalių kainodaros, klausk, pabandysiu paaiškinti....

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2010 Rugpjūčio 18, 00:11:49 »
aš visada už mandagią diskusiją. Manau ,kad kiekvienas turi teisę turėti savo nuomonę. Apie kokia nors Audi Q7 nekalbu,tai prabangi mašina, jos remontas irgi turi būt brangus. Rašiau apie 1995m.,audi a6. Stebėjausi kodėl tokios kainos detalių didelės.Ar nepagrįstai stebėjausi? 

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2010 Rugpjūčio 18, 00:24:29 »
Mano suvokimu nepagrįstai. 500lt už naują geros kokybės škyvą yra normalu, gal vos daugokai, nu bet aš tiek mokėčiau. Taip, yra variantų kur pats savo auto kažką kitaip darysiu, nei gamintojas numatęs, nes nenoriu pvz už stabdžių cilindrą mokėti 1000+lt ar už galinius amortikus 3000lt. Svarbu viską daryti teisingai ir kad tai nekeltų rizikos.

Geriau diskutuokit apie škyvus ir degimus, grąsinimai atrodo blogiau nei vaikiškai. Išvis nustokit su tomashoku pjautis, abu gausit banus ir pasibaigs. Dziaba kaip dziaba, bet tomashokas tikrai dažnai vertinga info pasidalina - gaila būtų.

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2010 Rugpjūčio 18, 00:28:25 »
Dyzelinis 5 cilindrų variklis, taip pats iš savęs daug vibracijų skleidžiantis daiktas, vibracijos kurios aplinkiniams agregatams gali turėti destrukcinį poveikį, jeigu ta guma škyve ten yra, vadinasi ji šiaip sau ten nebuvo įdėta ir turi savo paskirtį, viena iš pigesnių alternatyvų seniems sunkiems galios atimantiems balansiniams velenams naudotais senuose varikliuose, bet ir tas pasirodo kažkam yra per brangu, gal kažkada sugalvos dar pigesnį sprendimą, mano manymu nera 500lt už daiktą, tarnausiantį sekančius 200 000km nėra daug, atskiriems modeliams ir varikliams, pvz 3,3 Tdi kainos būna 4x didesnes, kažkada, kai mašina buvo nauja, tai sudarė niekingą 1% visos mašinos kainos, bet, kaip sakiau, mašinos pinga, bet naujos detalės - ne, nes nei medžiagos ir pagaminimo darbai netampa pigesni, nei gamintojui nera finansiškai naudinga skatinti naudotų mašinų eksploatavimą, kai reikia parduoti naujus, gelbsti neoriginalio dalys, bet yra specifines dalys, kurių betkas negamina ir tenka pirkti dilerio siūlomom kainom, žiauri tiesa, bet situacija tokia, ir nemanau, kad kada pasikeis.

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2010 Rugpjūčio 18, 00:46:28 »
Kažkada buvo rimtas, bet pastaruoju metu tenka girdėti daug atsilipimų dėl blogos kokybės ir abėjotinos kilmės dalykų, randamų jo pakuotese, bet čia daugiau apie pakabos sailentus, su škyvais gal geresne situacija, kas su aftermarket autodalim dirba, gal plačiau pakomentuos...

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135: 2010 Rugpjūčio 18, 00:49:36 »
tai koks gamintojas tada yra tikrai rimtas?

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2010 Rugpjūčio 18, 00:51:01 »
Mano suvokimu nepagrįstai. 500lt už naują geros kokybės škyvą yra normalu, gal vos daugokai, nu bet aš tiek mokėčiau. Taip, yra variantų kur pats savo auto kažką kitaip darysiu, nei gamintojas numatęs, nes nenoriu pvz už stabdžių cilindrą mokėti 1000+lt ar už galinius amortikus 3000lt. Svarbu viską daryti teisingai ir kad tai nekeltų rizikos.

Geriau diskutuokit apie škyvus ir degimus, grąsinimai atrodo blogiau nei vaikiškai. Išvis nustokit su tomashoku pjautis, abu gausit banus ir pasibaigs. Dziaba kaip dziaba, bet tomashokas tikrai dažnai vertinga info pasidalina - gaila būtų.
Domai,čia ne grąsinimai. Kaip suprantu čia normalios reputacijos tinklapis.Tai reiškia,kad yra kažkokios taisyklės,kurios galioja,lankytojams. O jei yra taisyklės reikia jų laikytis.Tiek norėjau priminti.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2010 Rugpjūčio 18, 01:03:14 »
na tai ok,gryžtam prie temos,prasidėjo kad nulėkė škyvas,išvadinai visus kvailiais,kurie moka po 500 už tą škyvą,siūlei pasižiūrėti kainas užsienyje,ale męs čia naujieji lietuviai pinigais mėtomės,o galų gale apsikuko taip,kad škyvas iki šiol normalus kaip suprantu dar neuždėtas ir įmeti Febinius pavyzdžius(tai NE ORIGINALAS),kurių kaina eurais gaunasi artima tiems patiems 500 litų,tai kas kvailys? ar tie kurie būtų seniai nusipirkę už 500 ir pamiršę ar tie kurie ardo,virina,tekina ir galų gale vistiek perka naują ne už 100 ir ne už 200?

forumas tam ir yra,kad žmonės dalinasi patirtim ir suprask žmogau,jei tau per pirmus 2-3 puslapius niekas alternatyvos nepasiūlė tai jos turbūt ir nėra,kad ir kaip norėtum ją rasti

p.s. negirdėjau blogų atsiliepimų apie Corteco škyvus,aš sau tokį dėjau,nes prirodė keli pažystami,kurie dėjo į nelemtuosius 2,5TDS,dar pažėk temoj apie "audi C4:ką keičiau ir kiek mokėjau",ten kažkas nesenai rašė kad pasikeitė škyvą būtent į Corteco,ir kaina ten nurodyta labai ok.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 18, 01:06:44 sukūrė Tomashokas »

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2010 Rugpjūčio 18, 01:07:14 »
3.11 Forume, paisant tolerancijos ir pagarbos principų, negalima į šuns dienas dėti vieno ar kito produkto, asmens, automobilio, modelio, markės ir t.t. juolab neturint akivaizdžių įrodymų, teiginių, faktinių sulyginimų su tos pačios srities ar lygio produkcija. Terminai "nevalit", "gyvūnas" ir panašūs, vertinant autotransporto priemones, šiame forume nevartotini ir draudžiami, tad turėkite patys savigarbos kritikuodami kitus.

pusė tų postų buvo,tavo bandymas įrodyti,koks aš neteisus.Aš jau neberasiau gal mėnesį o tu vis dar srutas pilstei.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2010 Rugpjūčio 18, 01:21:42 »
....Aš jau neberasiau gal mėnesį o tu vis dar srutas pilstei.

aklas dar prie visa ko?

pacituok mano srutų pilstymą ant tavęs kai tavo postas prieš tai tegu būtų senesnis nors savaitė ;)

kaip tai padaryt?
pabandyk pereit visą temą ir kai tik pamatysi mano postą,paslink aukštyn kol rasi savo,bet žiūrėk tik tuos,kur pilstau purvais,įdomu koks ilgiausias bus laiko tarpas?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 18, 01:24:50 sukūrė Tomashokas »

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2010 Rugpjūčio 18, 01:29:57 »
Ša!!!!! :D

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141: 2010 Rugpjūčio 18, 10:07:57 »
Tomashokas,tau radau informacijos. Ji labai tiksli šiuo atveju. Imesiu ir nuorodą.Pasiskaityk, dėl viso pikto ,kitą kart žinosi.

Olegas Lapinas, psichiatras ir psichoterapeutas

Užgaulūs, įžeidžiantys ir žeminantys komentarai internete – tai kombinacija įvairių veiksnių, tarp jų patenka ir žmogaus nepilnavertiškumo kompleksas, užslėpta neapykanta ir kita. Rašydamas piktą komentarą, žmogus tarsi bando taip įtvirtinti save, kompensuoti kokią nors vaikišką skriaudą, o kartu bando šiai dienai išlaikyti savigarbą, nes jaučiasi pranašesnis už jo taikiniu tapusį asmenį. Sakyčiau, kad tame yra ir šiek tiek saviraiškos, kuri dažnai netgi užgožia atsakomybės jausmą. Èia kaip su mažu berniuku: jis gali ant sienos užrašyti keiksmažodį, jei to niekas nematys, bet viešai to tikriausiai nedarys. Taip ir internete žmonės jaučiasi esantys niekieno nestebimi anonimai, tad leidžia sau didesnę veiksmų laisvę. Tai nėra priežastis tokiems poelgiams, bet lengvinanti sąlyga.

Statistika

Pernai šalyje pradėta daugiau ikiteisminių tyrimų dėl asmens lygiateisiškumo ir sąžinės laisvės pažeidimų. Iš viso prokurorai iškėlė 86 baudžiamąsias bylas, kuriose kurstymu kaltinti asmenys buvo nuteisti piniginėmis baudomis nuo 5 iki 23 MGL (nuo 600 iki 3 tūkst. litų). Prieš kelerius metus vienas komentatorius už savo poelgį ne tik užsitarnavo teistumą, bet ir neteko kompiuterio, kuris teismo sprendimu buvo konfiskuotas.

Už interneto komentaruose skatinamą neapykantą ar kurstymą diskriminuoti žmonių grupę ar jai priklausantį asmenį dėl lyties, seksualinės orientacijos, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų, Baudžiamasis kodeksas numato baudą arba laisvės apribojimą, arba areštą, arba laisvės atėmimą iki dvejų metų. Už kurstymą smurtauti ir fiziškai susidoroti gresia dar griežtesnė bausmė – laisvės atėmimo iki trejų metų.
o čia nuorodą į tą straipsnį.
http://www.diena.lt/dienrastis/uzribis/izeidimai-internete-nusikaltimas-ar-pokstas-231341

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2010 Rugpjūčio 18, 10:23:50 »
tai vis dar neataušai? gąsdini kad prisidirbau,tai pirmyn,ar dar vis nedaeina,kad po niku pasislėpusį galima maišyt su purvais ir nieko tu nepadarysi,nebent gali verkšlent kaip turgaus boba :[,ką tu čia nori įrodyt aš nesuprantu,aš tave laikau nesveiku,nes pats pirmas visus kvailiais išvadinai,pasiskaityk visą temą nuo pradžios,ne kas kitas kaip koks ex kolūkio pirmininkas turbūt buvai,sveikas atvykęs į internetą,žinok čia amžius negalioja ir kad ir kas tu ten esi,jei kitus kvailiais vadini tai gauni tokį pat o gal ir riebesnį atsaką.
o dėl manęs tai turbūt teisus,kažkada žaidžiant smėlio dėžėj mažesnis už mane atėmė iš manęs kibiriuką,o kastuvėlį sulaužė,todėl jaučiu nepilnavertiškumo kompleksą ir loju kai tik gaunu nors mažiausią progą,taip bandau atkeršyt (+)

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2010 Rugpjūčio 18, 10:45:58 »
aš asmeniškai tau nejaučiu pykčio,gaila ,kad tau taip nepasisekė, vaikystėj. Bet yra gi kažkokios taisyklės. Juk išėjęs į gatvę neduodi pirmam pasitaikiusiam,kuris tau nepatiko į veidą? Ir čia tas pats.Nepatiko komentaras? suprantu.Bet juk galima išreikšt mintį ramiu tonu. Èia iš tų visų rašiusių tu buvai įžūliausias.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2010 Rugpjūčio 18, 11:49:43 »
esu įžūlus,taip,toks jau esu,bet pirmas tau ir informaciją bandžiau pateikt,ir jei tik galiu ir turiu kokių žinių kažkokiais dominančiais klausimais visada dalinuosi forumuose,man negaila,būnu ir pats toli toli pasiūstas,manęs tai kažkaip neveikia,šimtas metų psakant  ff

o pats matau taip ir nesupratai iki šiol,kad būtent šitoj temoj tuos kas tau bandė patart kvailiais laikydamas galų gale pats tokiu likai

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2010 Rugpjūčio 18, 20:43:00 »
nebus tavo paskutinis žodis šioje temoje.  :D Tingiu besiaiškint,esi įkyrus ,kaip 90 metų senis.Rašai ,bet ką ,kad tik rašyt. Matyt namuose dėmesio trūksta.Tu likai kvailiu o ne aš. O aš nieko kvailiais nelaikiau, nefantazuok,gerai perskaityk iš naujo temą,pasigilink. Kažkoks nelaimingas pastoviai susierzinęs esi. Sakiau atrodo tau: rašyk asmeninę žinutę.Išsikeik,išsiliek, gal geriau paliks. Nors nemanau ,kad nuo to tau geriau bus.Bet pabandyt galima.

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2010 Rugpjūčio 18, 20:58:38 »
nebus tavo paskutinis žodis šioje temoje.  :D
Va čia ir tamsta vaikiškai pradedat kažkokius principus įrodinėti, galima iš paskutiniujų bandyti tarti paskutinį žodį, galima portingai užleisti durniui kelią (pasakyta, kaip pavyzdys, tiesiogiai neadresuota ne vienam šios diskusijos dalyviui)
Siūlau baigti, nes kažkaip pas abu protingi argumentai seniai pasibaigė :D

P.S.
Užgaulūs, įžeidžiantys ir žeminantys komentarai internete – tai kombinacija įvairių veiksnių, tarp jų patenka ir žmogaus nepilnavertiškumo kompleksas, užslėpta neapykanta ir kita. Rašydamas piktą komentarą, žmogus tarsi bando taip įtvirtinti save, kompensuoti kokią nors vaikišką skriaudą, o kartu bando šiai dienai išlaikyti savigarbą, nes jaučiasi pranašesnis už jo taikiniu tapusį asmenį. Sakyčiau, kad tame yra ir šiek tiek saviraiškos, kuri dažnai netgi užgožia atsakomybės jausmą. Èia kaip su mažu berniuku: jis gali ant sienos užrašyti keiksmažodį, jei to niekas nematys, bet viešai to tikriausiai nedarys. Taip ir internete žmonės jaučiasi esantys niekieno nestebimi anonimai, tad leidžia sau didesnę veiksmų laisvę. Tai nėra priežastis tokiems poelgiams, bet lengvinanti sąlyga.

O šitas tekstas tai geras, dešimt balų (aa) toks turi buti išmetamas įrėmintas lenteleje, kaskart, prieš parašant komentarą, delfi ir Lrytas puslapiuose, nes skaitant, tikrai susidaro įspudis kad kas antras Lietuvoje serga, kažkokiom užslėptom psichinėm ligom, ir niekad nežinai kiek kartų per dieną su tokiais gatveje prasilenki, arba tenka bendrauti :-] :-] :-]

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2010 Rugpjūčio 18, 21:44:05 »
Grishman, ką darytum jei tai kas šioje temoje buvo adresuota man būtų adresuota tau? Turbūt Tomashokas gautų baną?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2010 Rugpjūčio 18, 21:48:29 »
Aš jau pradžioje rašiau, kad tau kažkas negerai ir ieškai sliekų kur nereikia su papigiai dalimis, bet tu žiūriu vis nerimsti...  (z)