Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Užkirto paskirstimo diržą 2,5 TDI 103kw  (Skaityta 13749 kartus)

Neprisijungęs dziaba

• Įrašai: 110
    • Žiūrėti profilį
Re: Užkirto paskirstimo diržą 2,5 TDI 103kw
« Atsakymas #100: 2010 Rugpjūčio 08, 14:48:31 »
biski nukrypimas nuo nebezinau kelintos jau ce pgr. temos, bet is visos sitos rashlevos kiek buvo, galima pamatyti nuotaiku kaita ir susidaryti puiku yspudi koks zmogus yra dziaba, labai panasus i mano kaimyna irgi perekupas prekiauja masinom labai senai, laiko save "saziningu" taciau is jo masinos niekada nepirkciau, o kodel manau ir taip aisq i smulkmenas neverta gilintis
Tu manes nepažisti ,o jau darai isvadas.Net nesi matęs tik porą komentų perskaitei.Senai be buvau tam forume.Èia žiūriu vienas už kitą protingesnis.Iš kur pas tave ta patirtis? Dar nedaug metų turi.Tik pradėjai gyventi :) O jau apie kitus taip gerai išmanai.Noriu paklausti:tai iš kur tu automobilį pirkai? Iš salono? Kas yra perekupas?

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2010 Rugpjūčio 08, 15:02:32 »
Evaldasa4
nuo 1987m. turėjau daug transporto priemonių.Dar neteko už remontą ar ekspluatacinį remontą pusę masinos kainos mokėt. Nu jau nesupyk: aš ir toliau laikysiuosi "mokėk mažiau" principo.Manau viskas turi būti daroma sveiko proto ribose.jei kažkas kažką durnina,tai nereiskia,kad visi turi sekti tuo pavyzdžiu. Tu man sumesk sąmata to remonto kur 5000 kainavo ir as tau patikėk,įrodysiu kokia galėjo būti minimali kaina.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2010 Rugpjūčio 08, 22:16:02 »
slyst tu į savo urvą ir nebelysk čia į forumą,subirėjo škyvas kur kainuoja 400-500 lievakas (apie originalą išvis tyliu) ir darai kaip koks mužikas kaimietis chaltūrą kad tik nemokėt,nieks tau jo už 100 litų neparduos,lysk olon ir važinėk su virintu (!?),kai padangos sudils pavažinėk,rasi tarp garažų primėtyta "gerų",kai stiklą kas išmuš,įtempk celofaninę plėvelę kaip šiltnamyje,visda galim pigiau taisyt,tik nerėk kad kas normaliai savo mašinas tvarko yra permokėtojas,nes pats esi urvinis perekūpas,iš šūdo varškę spaudžiantis,ir ant tiek kvailas,kad tai darai ne tik pardavimui,bet net ir sau,maladiec,taip ir toliau,kita vertus jei toliau savo trobos per 20 km nenuvažiuoji tai gali medines dalis drožtis,ne bėda,jei sugesi,tai netoli nuo namų,su traktorium kaimynas pertys,sėkmės

Neprisijungęs EVALDASA4

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2010 Rugpjūčio 08, 23:16:14 »
pasakysiu tiek yra meistrai kuriem is siknos rankos auga tie giresi kad daro viska ir pigiai bet manau kiekvienas save gerbentis meistras savo ranku uz dyka arba uz bonka nedauzo i metala.

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2010 Rugpjūčio 16, 21:17:10 »
slyst tu į savo urvą ir nebelysk čia į forumą,subirėjo škyvas kur kainuoja 400-500 lievakas (apie originalą išvis tyliu) ir darai kaip koks mužikas kaimietis chaltūrą kad tik nemokėt,nieks tau jo už 100 litų neparduos,lysk olon ir važinėk su virintu (!?),kai padangos sudils pavažinėk,rasi tarp garažų primėtyta "gerų",kai stiklą kas išmuš,įtempk celofaninę plėvelę kaip šiltnamyje,visda galim pigiau taisyt,tik nerėk kad kas normaliai savo mašinas tvarko yra permokėtojas,nes pats esi urvinis perekūpas,iš šūdo varškę spaudžiantis,ir ant tiek kvailas,kad tai darai ne tik pardavimui,bet net ir sau,maladiec,taip ir toliau,kita vertus jei toliau savo trobos per 20 km nenuvažiuoji tai gali medines dalis drožtis,ne bėda,jei sugesi,tai netoli nuo namų,su traktorium kaimynas pertys,sėkmės
negerai tau jaunuoli su galva.pasileidai visai.Ar tu galvoji ,kad gali viešai įžeidinėt asmenį?Nori gal administracinę baudą gaut už asmens orumo pažeminimą?Galvoji ,kad internetas tai ta vieta,kur galima ,bet ką įžeidinėt.
pasiskaityk:
Konstitucija garantuoja kiekvieno asmens teisę kreiptis į teismą, kai yra pažeidžiamos jo konstitucinės teisės ir laisvės (30 str. 1 d.). Todėl jeigu apie asmenį yra paskleisti tikrovės neatitinkantys ir jo garbę bei orumą žeminantys duomenys, jis turi teisę civilinio proceso tvarka kreiptis į teismą su ieškiniu, prašydamas paneigti šiuos duomenis, o taip pat atlyginti dėl tokių duomenų paskleidimo jam padarytą turtinę ir neturtinę žalą. Tokią asmens teisę nustato ir Civilinis kodeksas (2.24 str.).
Pagalvok ką darai kitą kartą.

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2010 Rugpjūčio 16, 21:35:02 »
Gerai kad forume yra konstitucinės ir civilinės teisės žinovų, sėkmės rašant ieškinį :-]

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2010 Rugpjūčio 16, 22:54:48 »
laukiu pranešimo į teismą (+)  dar vienas "megstukas" :-]  kiek nuostolio gavai perskaitęs teisybę apie save? milijoną ar pusantro?

būtų galimybė tau senai banas ant IP sėdėtų,šitam forumui per tokius ožius iki rusų audi forumo kur renkasi rimta publika toli kaip kad peškom iki menulio ff

dabar bėk pasiskūst,pirma pas mamą,paskui kartu su mama į prokuratūrą (y)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2010 Rugpjūčio 17, 00:23:36 »
Nebutu taip juokinga, kaip yra graudu...

Neprisijungęs dizeliuks

• Įrašai: 236
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2010 Rugpjūčio 17, 19:42:26 »
 :-] ''Megstukas''

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2010 Rugpjūčio 17, 22:01:58 »
laukiu pranešimo į teismą (+)  dar vienas "megstukas" :-]  kiek nuostolio gavai perskaitęs teisybę apie save? milijoną ar pusantro?

būtų galimybė tau senai banas ant IP sėdėtų,šitam forumui per tokius ožius iki rusų audi forumo kur renkasi rimta publika toli kaip kad peškom iki menulio ff

dabar bėk pasiskūst,pirma pas mamą,paskui kartu su mama į prokuratūrą (y)
manau tavo drąsa greitai išgaruos.jau prisidirbai dabar jau patylėk.Neberašyk nieko.Bus geriau.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2010 Rugpjūčio 17, 22:39:56 »
6 puslapiai verkšlenimo ir nei vieno pritarimo tamstos chaltūrai,verkimas,kad dalys brangios,nors yra kaina ir jos 5 kartus nieks nesumažins,taigi kaip kitaip tokį pavadinsi nei chalturščiku? čia tave reik sodint už tokias nesamones,kai darai mašinas kuo pigiau,turbūt kaladėles gamini pats,šarnyrus su kuvalda užkalinėji kad tam kartui tylu būtų,tau gi nusispjaut kad paskui žmogus ir užsimušt avarijoj gali per tavo taupymus...
o forumas ir yra,kad lazdavot tokius kaip tu,taigi įžeistas dziaba,o ne "vardas pavardė" taigi ir laukiu iš prokuratūros kvietimo į bylos nagrinėjimą "dziaba prieš... :-]" kokį tau adresą atsiūst kad gaučiau kvietimą? Londono ar Svetlagorsko?

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2010 Rugpjūčio 17, 22:46:20 »
 :f

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2010 Rugpjūčio 17, 22:59:17 »
6 puslapiai verkšlenimo ir nei vieno pritarimo tamstos chaltūrai,verkimas,kad dalys brangios,nors yra kaina ir jos 5 kartus nieks nesumažins,taigi kaip kitaip tokį pavadinsi nei chalturščiku? čia tave reik sodint už tokias nesamones,kai darai mašinas kuo pigiau,turbūt kaladėles gamini pats,šarnyrus su kuvalda užkalinėji kad tam kartui tylu būtų,tau gi nusispjaut kad paskui žmogus ir užsimušt avarijoj gali per tavo taupymus...
o forumas ir yra,kad lazdavot tokius kaip tu,taigi įžeistas dziaba,o ne "vardas pavardė" taigi ir laukiu iš prokuratūros kvietimo į bylos nagrinėjimą "dziaba prieš... :-]" kokį tau adresą atsiūst kad gaučiau kvietimą? Londono ar Svetlagorsko?
atsiusk Panevėžio adresą.Esmė ta ,kad savo komentarais asmeniškai nieko neįžeidžiau, rašiau abstrakčiai.tai pirma.antra,tinklalapis ne tavo ,kaip suprantu, perdaug nesirūpink.Toliau: šmeiži mane visos Lietuvos akivaizdoje,nežinodamas nei kas aš esu, nei kuo užsiimu. Vadini mane perekupu,ožiu,ir t.t. Pasakoji ,kad aš kažką "chaltūrinu",kažką apgaudinėju,esu sukčius. O gal aš visuomenėj kažkokią padėtį užimu?turiu gerą vardą?Tu su savo tokia rašliava anksčiau ar vėliau prisidirbsi. Todėl ,gal geriau anksčiau?
pinigų man nereikia,užteks atsiprašymo.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2010 Rugpjūčio 17, 23:03:59 »
Is kur mums zinoti kas tu, gal cia kokianors pingvinu rusis tas/ta "dziaba" :D

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2010 Rugpjūčio 17, 23:09:33 »
parašyk savo vardą ir pavardę,va tada kai kuo nors išvadinsiu galėsi skūstis,o dziabą aš galiu subinėn sukišt ir paskui iššikt...

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2010 Rugpjūčio 17, 23:13:11 »
Tuo labiau cia pasijungiame be tapatybes nustatymo, ne per kokius valdzios vartus ar e bankininkystes, tad vardu, pavarde ar slapyvardziu gali betkas pasijungti... Va pasidarysiu Grybauskaites vartotoja, izeisiu tave ir padavinesi Prezidente i teisma kai tuo vartotoju pasinaudosiu, nejuokink zmoniu...

Ir pasikaustyk daugiau teiseje...

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2010 Rugpjūčio 17, 23:15:12 »
a tu tikrai toks kvailas? gal tu IP adreso neturi?

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2010 Rugpjūčio 17, 23:18:23 »
parašyk savo vardą ir pavardę,va tada kai kuo nors išvadinsiu galėsi skūstis,o dziabą aš galiu subinėn sukišt ir paskui iššikt...

Toks jaunas o anga tokia didelė?Kodėl?

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2010 Rugpjūčio 17, 23:19:59 »
Ne nu tu tikrai kausas... IP yra ir dinaminiai, kurie keiciasi, IP yra statiniai per kuri i interneta iseiti daug vartotoju (pvz visas daugiabutis)... Tuo labiau IP nelygu konkretus zmogus, gal pas mane wifi atvyras ir siaip kas is jo raso...

Pasiziurek savo ISP sutarti ir ar ten kalbama kasnors apie konkretaus IP priskirima ir kazkokia atsakomybe...

Ir toks irodymas kaip IP yra antrinis teisme ir isvis dazniausiai nepripazystamas kaip irodymu...

As isvis narsau per proxy serveri, rodo Teo, o istikruju kitas tiekejas, tad...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 17, 23:24:58 sukūrė slashas »

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2010 Rugpjūčio 17, 23:26:31 »
tu čia Tomashokas advokatas? pas Tomashokas statinis adresas.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2010 Rugpjūčio 17, 23:28:20 »
Na man juokingai pikta, kai tokios darzoves kaip tu atsiranda, tad skaiciau, skaiciau ir nesusitvardziau :)

P.S. as jam duosiu proxy serveri zimbabwes, galesi kokia gorila i teisma padavineti pagal IP... (joke)

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2010 Rugpjūčio 17, 23:32:46 »
Ne nu tu tikrai kausas... IP yra ir dinaminiai, kurie keiciasi, IP yra statiniai per kuri i interneta iseiti daug vartotoju (pvz visas daugiabutis)... Tuo labiau IP nelygu konkretus zmogus, gal pas mane wifi atvyras ir siaip kas is jo raso...

Pasiziurek savo ISP sutarti ir ar ten kalbama kasnors apie konkretaus IP priskirima ir kazkokia atsakomybe...

Ir toks irodymas kaip IP yra antrinis teisme ir isvis dazniausiai nepripazystamas kaip irodymu...

As isvis narsau per proxy serveri, rodo Teo, o istikruju kitas tiekejas, tad...
tai tu kaušas.Ir tavo žinios apie internetą paviršutiniškos. Pamiršai ,kad Lietuvoj gyveni.

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2010 Rugpjūčio 17, 23:35:39 »
Na man juokingai pikta, kai tokios darzoves kaip tu atsiranda, tad skaiciau, skaiciau ir nesusitvardziau :)

P.S. as jam duosiu proxy serveri zimbabwes, galesi kokia gorila i teisma padavineti pagal IP... (joke)
oi koks tu sąmojingas.Nesipiktink.Nueik pažvelk į save veidrodyje.Suprasi kas yra daržovė. :D

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2010 Rugpjūčio 17, 23:36:55 »
Na kaip Jurui is Siauliu manau tu esi perdaug naivus...

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #124: 2010 Rugpjūčio 17, 23:37:49 »
kodėl? Kur čia tas naivumas?