Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: truko voztuvo galvute  (Skaityta 4210 kartus)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
truko voztuvo galvute
« Topic Start: 2010 Lapkričio 02, 22:19:44 »
sveiki pas mane nutiko tokia beda nuvariau tvarkinga mehaniskai masina servisan istaisit pora kaidu ant diagnostikos o isejo taip kad paskambino ir pasake tavo variklis uzklinijo bet mes nieko nedarem mehaniskai  (z) isardzius pasirodo truko voztuvo galvute  ir sumale visa stumuokli kaip sviesta ir pacia galva suvare :-{ dbr toks klausimas del ko dizeliniame variklije gali trukti voztuvo galvute ar esat kas girdeje apie tokius bajerius  (z)

Neprisijungęs Ledlauzis

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
Re: truko voztuvo galvute
« Atsakymas #1: 2010 Lapkričio 02, 22:36:28 »
  Ne cia ekstrasencai renkasi seip  :D Klausi tokio dalyko kuri tau turejo pasakyti tas kas arde, nes jis turejo tai pamatyti ardydamas ir nustatyti priezasti sprendziant is pasekmiu. Galejo dirzas nusokti pagrindinis, velenelis trukti ar pan. ir t.t  bet pala tau truko tik vieno voztuvo galvute? tai turejo i cilindra kazkas patekti kieto, nu zdz truksta informacijos kad db speliot.

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Lapkričio 02, 22:52:38 »
matai nesvarbu koks variklis man idomu isgirsti nuomone dirzai yra ne prie ko tiesiog reikia faktu del ko tai gali atsitikti tvarkingame variklije kur nera joku bedu t.y sveiki dirzai laiku daromas servisas ir t.t

Neprisijungęs El_Gato

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Lapkričio 02, 23:00:46 »
pilnai tiketinas dalykas kad i cilindra galejo kazkas (tycia ar netycia) ikristi, pvz: kokia nors verzle per kolektoriu ir/ar panasiai.
kitas itiketinas dalykas (pats esu gyvai tai mates kaip vyksta pas TDI motorus) - uzkurus salta motora staigiai sukyla tepalo slegis. ir stipriai gazuojant iskart po uzkurimo hidrokompensatoriai labai daug pakelia voztuva - daugiau nei iprastai kad kompensuotu termo-tarpeli esant iprastam darbui. ir jei/kai tai nutinka - pilnai tiketina kad stumas gali liesti voztuva.

Neprisijungęs Ledlauzis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Lapkričio 02, 23:01:45 »
matai nesvarbu koks variklis man idomu isgirsti nuomone dirzai yra ne prie ko tiesiog reikia faktu del ko tai gali atsitikti tvarkingame variklije kur nera joku bedu t.y sveiki dirzai laiku daromas servisas ir t.t

jei vienam cilindre tai zinau tik viena priezasti: patekes svetimkunis.
Seip tai jei visiskai tvarkingas variklis tokiu dalyku nebuna. Ir sutapimas kad servise uzlinko paprastai atvirksciai buna  :-] nebus taip kad atsakomybes kratosi  (-)

Neprisijungęs Ledlauzis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Lapkričio 02, 23:06:16 »
pilnai tiketinas dalykas kad i cilindra galejo kazkas (tycia ar netycia) ikristi, pvz: kokia nors verzle per kolektoriu ir/ar panasiai.
kitas itiketinas dalykas (pats esu gyvai tai mates kaip vyksta pas TDI motorus) - uzkurus salta motora staigiai sukyla tepalo slegis. ir stipriai gazuojant iskart po uzkurimo hidrokompensatoriai labai daug pakelia voztuva - daugiau nei iprastai kad kompensuotu termo-tarpeli esant iprastam darbui. ir jei/kai tai nutinka - pilnai tiketina kad stumas gali liesti voztuva.

Nu bet "geri" mechanikai jei salta greze iki dugno.... paprastai turetu tik linkti voztuvai, beto cia tik vienam cilindre tai kazin ar tinka nebent kiti voztuvai lankstyti :V

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Lapkričio 02, 23:30:54 »
arba tiesiog metalo nuovargis...

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Lapkričio 02, 23:42:39 »
sveiki pas mane nutiko tokia beda nuvariau tvarkinga mehaniskai masina servisan istaisit pora kaidu ant diagnostikos o isejo taip kad paskambino ir pasake tavo variklis uzklinijo bet mes nieko nedarem mehaniskai  (z) isardzius pasirodo truko voztuvo galvute  ir sumale visa stumuokli kaip sviesta ir pacia galva suvare :-{ dbr toks klausimas del ko dizeliniame variklije gali trukti voztuvo galvute ar esat kas girdeje apie tokius bajerius  (z)
Gal tavo auto neprma milijona suka, pavarges variklis, gal defektuotas voztuvas buvo, visko gali but

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Lapkričio 03, 08:40:36 »
ne variklis yra prabeges 218k km masina nera sena beto duomenis yra tikr nes buvo tikrinta per atstovus

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Lapkričio 03, 08:46:27 »
gal kas zinote nepriklausoma eksperto kontaktus, nes jauciu man sitas atvejis usites ilgam, visi isvardinti virsuj variantai yra tiketini kaip del svetimkunio taip ir del gazavimo ant salto bet deje niekas niekada neprisipazins todel manau reikes daryt ekspertize  :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Lapkričio 03, 10:09:52 »
Galvoju, kad ismesi daug bereikalingu pinigu mokedamas visiems ekspertams ir vistiek nieko neirodysi. Butu naujas automobilis su garantija tai dar, o dabar be isvardintu priezasciu dar 20 ju isvardins. Kitas dalykas apie ka galima sneketi, kol neisardytas variklis, net nezinai ka ten rasi. Patarciau nuimti galva, aisku kitame normaliame servise ir tada ziureti pasekmes, jei tikrai rasi imesta svetimkuni tai turesi liudininkus irodyti, kad salta uzgazavo ar dar ka irodyti beviltiska .

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Lapkričio 03, 10:46:10 »
pas mane 2.5 tdi 103kw buvo toks dalykas, blogai uzdetas dirzas per danti nepataikytas.voztuvai paliesdavo stumoklius prie dideliu sukiu.pravaziavus 40 000km prapute galvos tarpine,del to voztuvu lietimosi,isardzius buvo rastas itrukes vienas voztuvas.
bet laiku buvo remontuota ir jis nesubyrejes.

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Lapkričio 03, 11:10:32 »
greiciausiai persuko varikli

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Lapkričio 03, 11:13:31 »
nori pasakyti stumoklis pavijo voztuva (nes senos spiruokles nespejo grazinti voztuvo) del per dideliu apsuku, o kaip galima pasiekti per dideles apsukas kaip yra ribotuvas,teoriskai viskas galima iki gamintojo nustatytos ribos.....
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Lapkričio 03, 14:29:15 »
sitas varaintas yra artimiausias, siandien kalbejausi su tesdraiveriais is to pacio serviso tai pasak ju sako na uzgazavom bet masina silta buvo juk servise ir taip silta 20 laipsniu o dar ir servizse biski padirbo, :V zodziu sian dar skambino is serviso pasiule varianta visas darbas atliakamas uz ju kaina o detales uz mano kaina :V

Neprisijungęs El_Gato

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Lapkričio 03, 17:16:35 »
jei jau jie leidziasi i kompromisa ir darbus atlikt sutinka uz dyka - tai reiskia kad jie beveik pripazino savo kalte (bet ne vieshai :D ).

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Lapkričio 03, 17:25:40 »
na aš pats irgi taip supratau  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 03, 17:27:20 sukūrė Emer »

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Lapkričio 03, 17:26:47 »
jei jau jie leidziasi i kompromisa ir darbus atlikt sutinka uz dyka - tai reiskia kad jie beveik pripazino savo kalte (bet ne vieshai :D ).

O tu kadanors bandei gincytis pries nemaisto inspekcija ? Vargu ar zinai ka tai reiskia, protingas servisas visada nusileisk klientui nes ne masinos remontas sudaro kastus o tos alkanos inspekcijos kurios taves nepaliks tol kol neiskratys iki galo.... Jie niekados neateina seip sau, ir neiseina tusciomis jeigu jie atejo tai jau atejo..........
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Lapkričio 03, 17:28:59 »
beje sian buvau toj nemaisto inspekcijoj dariaus ir gireno 23 labai gerai prakonsultavo virukas :)

Neprisijungęs Nemesiz

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Lapkričio 03, 17:36:17 »
Ir ka placiau suzinojai is to konsultavimo?

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Lapkričio 03, 17:56:54 »
beje sian buvau toj nemaisto inspekcijoj dariaus ir gireno 23 labai gerai prakonsultavo virukas :)
Kas liecia konsultacija taip pat ne karta esu su jais bendraves ir nenusivyliau tik kad inspektoriaus daznai nebuna, kazkur isvykes....
Bet visada pasake ta pati tarkites su klientu, nereikia kad mes isikistume...

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Lapkričio 04, 00:40:03 »
Citata
author=Nemesiz link=topic=108196.msg852588#msg852588 date=1288798577]
Ir ka placiau suzinojai is to konsultavimo?
man pasake taip pirma rasai pretenzija ilga ir nuobodzia kur aprasai viska kaip yra, toliau gauni egzperto isvadas kas daugiausiai ir lemia teismo isvadas ir sake 90% zmoniu nera grize pas ji atgal nes 80% teismo sprendimo lemia nepriklausomo egzperto isvados :)

Neprisijungęs Nemesiz

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Lapkričio 04, 08:18:02 »
Skaiciai grazus. Meginsi tuo keliu eiti?

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Lapkričio 04, 10:50:29 »
na kito kelio nera neturiu tiek pinigu kad remontuot varikli  :V

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Lapkričio 05, 10:38:07 »
siandien abeju saliu susitarimu buvo sutarta kad detales bus uz mano sask o darbas bus ju, kokia mazdaug nuolaida turi tie kas detaliu tiekimu usimineja  :V