Garas ir pas mane eina, o ko noret variklis taigi ikaites. Nematau as jokios dieles bedos cia pas tave.
Hm. tai kad kitose mašinose irgi garas eina šiek tiek ramina. Tiesa vis tiek keista, mano Volvo irgi dyzelis dvigubai daugiau praėjęs ir neina garas nei pro kamštuka nei iš duslintuvo, kai variklis pilnai įkaitęs. O tavo mašinoj garas eina pro kamštuką ar iš duslintuvo?
Vakar buvau techninėj apžiūroj, tai pirmą kartą per pusę metų prasivažiavau su ja, nes čia nesumokėjus kelių mokesčio negalima net gatvėj statyt mašinos netai ir draudimas beprotiškai brangus o traiderio numerių neturiu. As su kitom tokiom nevažinėjau, bet man visai nepanašu į 140 kumelių variklį, panašu kad beveik visos nėščios. Staiga dugną išmynus tik pavarą permeta, rėkti pradeda, bet traukos nebaisiai atsiranda. Volvo V50 1,6L 2011m žymiai geriau traukia.
Su varikliu tikrai kažkas negerai. Prieš tesiant tolesnes paieškas man norėtųsi izoliuoti cilindrus ir vožtuvus nuo visų kitu dalykų. Nerandu kaip pamatuot kompresiją. Elsawin ir Autodatoj parašyta, kad reikia naudoti specialų diagnostikos režimą (matyt tam, kad nebūtų vaizdų kaip mano trečiame video ir kad keraminės žvakės gabaliukas į cilindrą neįkristų), bet nerandu kaip tai padaryti su VCDS?