Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI PD šalto užvedimo problema  (Skaityta 62523 kartus)

Neprisijungęs aiwaraz1

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI PD šalto užvedimo problema
« Atsakymas #275: 2018 Sausio 25, 22:36:30 »

Neprisijungęs fakitol

• Įrašai: 698
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #276: 2018 Sausio 26, 19:42:48 »
Kuro siurblys dirba pastoviai, o tandemas jau iš kuro filtro traukia. Pasukus degimą sudirba, kad privarytų kuro į filtrą ir taip sukeltų pradinį slėgį. Bet čia tik mano pamąstymai :D.

Tai pakeitus tandemo gumeles padėjo užkuriant šaltą ar ne?..

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #277: 2018 Sausio 26, 21:46:36 »
Kolkas uzsikuria graziau nebera purtimosi bet dar ir gero minusiuko reiktu patikrinimui. Dabar ieskosiu problemos kodel kai pagazuoji agresiviau ji gesta ir trukciot variklis pradeda.

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #278: 2018 Sausio 26, 22:26:09 »
Kolkas uzsikuria graziau nebera purtimosi bet dar ir gero minusiuko reiktu patikrinimui. Dabar ieskosiu problemos kodel kai pagazuoji agresiviau ji gesta ir trukciot variklis pradeda.
jei tu gerai uzgazuoji dar nepasilusi motora, ir taip buna, tai neieskok slieku, tai yra normalu, nepamenu dabar mokslinio sito reiskinio pavadinimo

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #279: 2018 Sausio 26, 22:34:25 »
jei tu gerai uzgazuoji dar nepasilusi motora, ir taip buna, tai neieskok slieku, tai yra normalu, nepamenu dabar mokslinio sito reiskinio pavadinimo
esme tame kad anksciau to nebudavo ir netgi masinai padirbus ant laisvu ir susilus virs 30C tas pats vyksta. sakytum ant apsuku neuztenka kuro bet patrukcioja jei gazo nemygi ir tada gali vaziuot nors redlainais. ar masina dirba 5 min ar iskart vaziuoji visada vos ne gesta kol neprasispjaudo. kas svarbiausia stovint vietoje ir gazuojant tas trukciojimas jauciasi tik nuo 3500 apsuku. bet vaziuojant kokiu 2 3 begiu ant 2500 apsuku jau gesta masina. tandemas kitas buvo uzdetas nuo vaziuojancios auto problema ta pati. del to ir ieskau slieku nes nevienai masinai dar taip nebuvo akd pagazavus ar vaziuojant uzgesta

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #280: 2018 Sausio 26, 22:50:46 »

(-) Galiu užgazuoti kiek noriu šaltą ir jokio skirtumo variklio darbe, tikrai nemanau , kad normalu kai purtosi.

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #281: 2018 Sausio 26, 22:55:21 »
vat butent kai isvazinesiu beveik visa baka kuro, imsiu siurbli bake ir ziuresiu ar sietelis neuzsikises nes jau buvo toks bajeris kai sieteli radau uzsikisusi kazkokiais siulais. Vistiek as ja priveiksiu :D

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #282: 2018 Sausio 26, 23:01:37 »
(-) Galiu užgazuoti kiek noriu šaltą ir jokio skirtumo variklio darbe, tikrai nemanau , kad normalu kai purtosi.
aisku nera tai labai normalu, bet seniems lauzams pasitaiko, kiek pamenu tai buna kai pakimba voztuvai, gali but keletas to priezasciu...

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #283: 2018 Sausio 26, 23:10:41 »
Na ok pakimba vostuvai bet nuo ko? Pries pusantru  metu lupiau galva ir keiciau galvos tarpine. Tuo paciu pakeiciau voztuvu gumytes, pertryniau voztuvus, kompensatorius naujus sudejau. Velenelio ideklus pakeiciau nes jau buvo bronzos spalvos nudilimas, priekini salnika purkstuku gumas su tandemines pompos guma kur tarp vatiklio ir tandemines pompos dedasi. negi po tiek laiko gali voztuvai pakibt ir nuo ko. Tepalas irgi pagal vw specifikacija tinkantis pd varikliams

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #284: 2018 Sausio 26, 23:20:08 »
aisku nera tai labai normalu, bet seniems lauzams pasitaiko, kiek pamenu tai buna kai pakimba voztuvai, gali but keletas to priezasciu...

Štai ir aš pagalvojau, kodėl jis būtent kurą kaltina, kai paprasčiausiai koks egr užstringa (neskaičiau prieš tai ar jis pas jį išprogramuotas)

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #285: 2018 Sausio 27, 08:52:26 »
Egr neprogramuotas ten paprastas vakumas jungias bamdysiu uzglusint egr ziuresiu kas bus

Neprisijungęs Kazrec

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #286: 2018 Vasario 27, 20:01:03 »
Sveiki, žiema ir mano audine prigavo. Žodžiu situacija tokia, kad truputį sunkiau kuriasi, o užkurus, pradeda purtytis variklis. Užkurus kompas rodo 4 cil. - 2.99, o 1 cil. +2.99 ir po kelių sekundžių krenta iki nuotraukoje matomus parodymus. Toliau kuriant jokių problemų, iškarto užsiveda ir nesipurto. Tai kaip suprantu 4 purkštuką reikia keisti, o 1 bando kompensuoti kažkiek 4-tąjį? Prieš mėnesį dariau diagnostika, parodė tą patį 4 purkštuką apie - 1.35, įpyliau xado priedą kad pravalytų šiek tiek, prie mažesnių temp. rečiau purtosi ir pagal nuotrauką matosi, kad kažkiek pagerėjo. Be to pats nemačiau, bet sakė važiuojant viskas tvarkoj, tik ant laisvų pjaunasi. Patikslinkit, gal grybą aš čia pjaunu. Dėkui

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #287: 2018 Vasario 27, 20:14:40 »
Sveiki, žiema ir mano audine prigavo. Žodžiu situacija tokia, kad truputį sunkiau kuriasi, o užkurus, pradeda purtytis variklis. Užkurus kompas rodo 4 cil. - 2.99, o 1 cil. +2.99 ir po kelių sekundžių krenta iki nuotraukoje matomus parodymus. Toliau kuriant jokių problemų, iškarto užsiveda ir nesipurto. Tai kaip suprantu 4 purkštuką reikia keisti, o 1 bando kompensuoti kažkiek 4-tąjį? Prieš mėnesį dariau diagnostika, parodė tą patį 4 purkštuką apie - 1.35, įpyliau xado priedą kad pravalytų šiek tiek, prie mažesnių temp. rečiau purtosi ir pagal nuotrauką matosi, kad kažkiek pagerėjo. Be to pats nemačiau, bet sakė važiuojant viskas tvarkoj, tik ant laisvų pjaunasi. Patikslinkit, gal grybą aš čia pjaunu. Dėkui

Tai pilk tą xado kol pilnai prasivalys.

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #288: 2018 Vasario 27, 20:27:57 »
as irgi pasiguosiu :D neuzkuriu jei minusas daugiau 20 laipsniu. 30 sekundziu zuzinu starteriu pakol uzsikuria. egr uzglusintas, bake siurblys neuzkistas. zvakes naujos srove ateina. ar gali but kaltas degimas? kai keiciau dirza neturejau irankio paziuret ar apatine mietke sutinka. ar pamatytum prisijunges diagnostika ar prasokes dirzas ant kokio vieno dancio. nes pabandziau ankstint veleneli tai net neuzsikure isvis vos pajudinau. i kita puse suvelinau tai kurias kaip ir kuresi tik veleneliu sinchronizacija dabar ant +3 ?

Neprisijungęs Kazrec

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #289: 2018 Vasario 27, 21:25:10 »
Tai pilk tą xado kol pilnai prasivalys.
Toks čia ir taisymas... Turiu aš dar 2 purkštukus atliekamus, bet mane domina ar labai baisūs šie parodymai?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #290: 2018 Vasario 28, 01:35:36 »
as irgi pasiguosiu :D neuzkuriu jei minusas daugiau 20 laipsniu. 30 sekundziu zuzinu starteriu pakol uzsikuria. egr uzglusintas, bake siurblys neuzkistas. zvakes naujos srove ateina. ar gali but kaltas degimas? kai keiciau dirza neturejau irankio paziuret ar apatine mietke sutinka. ar pamatytum prisijunges diagnostika ar prasokes dirzas ant kokio vieno dancio. nes pabandziau ankstint veleneli tai net neuzsikure isvis vos pajudinau. i kita puse suvelinau tai kurias kaip ir kuresi tik veleneliu sinchronizacija dabar ant +3 ?

O kiek ECU maitinimo įtampa rodo per vcds? Labai dažnai išsidėvėjusios starterio įvorės įtakoja didelį įtampos kritimą, prie kurio jau nesikuria , nors starteris ir suka. Pradžiai kiek v maitinimas ir kokios starterio apsukos, o kad per kokį dantį peršokę tai tik ne šitiems varikliams.

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #291: 2018 Vasario 28, 09:57:55 »
Del dirzo prasokimo tai mastau nes musta i prieki ir ten buvo priburta idetas tik dirzas o daugiau niekas nekeista. O kai uzvedimeji neatsijungs nuo vcds? Na bandysiu ziuret. Bet negi 5 metus gali taip kurtis as tikiu kad starteris nustiptu per tiek laiko. Bet galimybe patikrint yra

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #292: 2018 Vasario 28, 18:36:50 »
Del dirzo prasokimo tai mastau nes musta i prieki ir ten buvo priburta idetas tik dirzas o daugiau niekas nekeista. O kai uzvedimeji neatsijungs nuo vcds? Na bandysiu ziuret. Bet negi 5 metus gali taip kurtis as tikiu kad starteris nustiptu per tiek laiko. Bet galimybe patikrint yra

Baik tu su tuo diržu, neperšoka jis, o jeigu jau peršoka, tai visai kitus klausimus uždavinėtum, kur gauti galvą, vožtuvus ir t.t.

Neprisijungęs Auris A4

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #293: 2018 Vasario 28, 23:40:00 »
Sveiki. Koks turi buti tandeminio siurblio slegis 2,0l, 103kw BPW variklio. Kiek ieskojau vienur raso viena kitur kita. Mano rodo silta ant laisvu nevisai 3bar, ant 4000 nevisai 7bar. Ir truputi sokineja (manometras su geliu) Bet salto ant laisvu netoli 5bar. Kiek suprantu silto tuputi pomazis.

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
visu vag tandemines slegis vienodas 3-7bar priklausomai nu rpm ;)

Neprisijungęs Auris A4

• Žiūrėti profilį
Aišku, o siurbliai skyrėsi ar vienodi. Esu matęs 2tipu, Luko ir boscho, gal dar koks eina su zimenso purkstukais. Ir ar būna kad strigineje koks redukcinis voztuvas ir mašina, kartais šalta neuzsikuria (tik su eteriu)
« Paskutinį kartą keitė: 2018 Kovo 01, 10:24:24 sukūrė Auris A4 »

Neprisijungęs fakitol

• Įrašai: 698
    • Žiūrėti profilį
visu vag tandemines slegis vienodas 3-7bar priklausomai nu rpm ;)

BKD prie 4k rpm yra 11.5 bar
« Paskutinį kartą keitė: 2018 Kovo 01, 20:37:07 sukūrė fakitol »

Neprisijungęs Auris A4

• Žiūrėti profilį
BKD prie 4k rpm yra 11.5 bar

Tai tas kodas dvieju velenu variklio http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_316.pdf Sakau kad raso skirtingus slegius. Bet matos sio ir siurblio sandara kitokia negu mano BPW.