Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI PD šalto užvedimo problema  (Skaityta 63210 kartus)

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI PD šalto užvedimo problema
« Atsakymas #125: 2012 Vasario 07, 18:44:45 »
Apsukas pakelt 3min darbo :)ir as pakeliau,tik uzvedimui tas nepades :-]

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2012 Vasario 07, 19:13:36 »
kad apsukos uzvedimui nepades tai zinau. dar ten kazka dare, bet kazkaip abejoju ar ten kazkas pasikeis :)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2012 Vasario 07, 19:16:45 »
As padarysiu kopija motorinio kompo Audi kuri vedasi s pol abarota prie salciu :)turiu atliekama kompa.Bet itariu nebeteks siemet isbandyt,nebebus jauciu tokiu salciu.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #128: 2012 Vasario 07, 19:28:05 »
As snd buvau diagnostika pasidaryt tai viskas beveik idealu tik apsukas siek tiek padidino nes mazos buvo, ir tipo kompas kazkoki neatitikima rode bet sake turetu but gerai dbr.. bet kai pasake kaina vien tik variklio diagnostikos ir apsuku pakelimo tai kazinau... uz 10min prisedima ir tik variklio skyriaus diagnostika tai... nu bet tikekiuosi kad dbr kursis gerai.. Purkstukus ziurejo tai ten skaiciukai nuo 0 nutole minimaliai iskyrus 4 purkstuka rode 0,45 bet cia sake dar lb gerai, nes norma nuo -2,5 iki +2,5..

kokia kaina ir kur?

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2012 Vasario 07, 19:34:35 »
100lt palemone

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2012 Vasario 07, 19:49:31 »
Mieste miesto ir kainos.Pas mus uz tokius darbus 30lt nenori zmones moket.galvoja paspausi pora mygtuku,uz ka cia moket :-]

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2012 Vasario 07, 19:49:37 »
nu jo kaina :D
yra forumieciu suprantanciu tam paciam Kaune, kurie tai galejo atlikti mazdaug per pus pigiau.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2012 Vasario 07, 19:54:23 »
zinau :D tipo diagnostika 50lt o ten vietoj buvau bendradarbio pazystamas tai nuvariau, tada padare sako 100lt nes reikejo kazka daryt :D net diagnostika tik variklio padare.. vienu zodziu issiduriau  :)

Neprisijungęs Garnis

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133: 2012 Vasario 08, 17:30:39 »
Kankina tos pacios bedos. Sakiau reiks bandyti i servisa vezti. 2002 96kw PD. Kai buvo didziausi salciai tekdavo siek tiek pakankinti. Tokiom salygom kaip siandien, kuresi pakankamai nesunkiai per keleta s, bet uzsikurus kazko trukcioja, apsukos sukila. Po kokios minutes viskas kuo puikiausiai. Dar pastebejau, kad buna stabtelejus prie kokio sviesaforo apsukos tarsi truputi nukrenta masina sutrukcioja ir tai kartojasi keleta kartu(bet cia su salyga, jeigu dar neseniai bunu is namu isriedejas, nes ilgiau pavazinejus viskas puiku). Kai masina silta ar kuriant po keliu valandu jokiu problemu, kad masina pradeda trukcioti tik uzkurus jau pastebejau vos pravesus orams prie kokio gal 0. Zvakes, filtrai pakeisti pries ziema. Diagnostika daryta, jokiu klaidu, parametrai puikus. Zodziu mistika.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2012 Vasario 08, 17:41:37 »
gal dyzelis lievas?

Neprisijungęs Garnis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135: 2012 Vasario 08, 17:44:58 »
gal dyzelis lievas?
Del dyzelio nepaminejau, bet visada pilu is vietinio statoilo. Su rusiskais, baltarusiskais nesinori prasideti.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2012 Vasario 08, 20:32:50 »
Diagnostika per OBD tik salyginai parodo purkstuku darba.Ryte apsukos pakyla,nes ''padsosas'' suveikia.Kratosi todel,kad purkstukai ne pirmos jaunystes ;)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2012 Vasario 08, 20:48:23 »
Kankina tos pacios bedos. Sakiau reiks bandyti i servisa vezti. 2002 96kw PD. Kai buvo didziausi salciai tekdavo siek tiek pakankinti. Tokiom salygom kaip siandien, kuresi pakankamai nesunkiai per keleta s, bet uzsikurus kazko trukcioja, apsukos sukila. Po kokios minutes viskas kuo puikiausiai. Dar pastebejau, kad buna stabtelejus prie kokio sviesaforo apsukos tarsi truputi nukrenta masina sutrukcioja ir tai kartojasi keleta kartu(bet cia su salyga, jeigu dar neseniai bunu is namu isriedejas, nes ilgiau pavazinejus viskas puiku). Kai masina silta ar kuriant po keliu valandu jokiu problemu, kad masina pradeda trukcioti tik uzkurus jau pastebejau vos pravesus orams prie kokio gal 0. Zvakes, filtrai pakeisti pries ziema. Diagnostika daryta, jokiu klaidu, parametrai puikus. Zodziu mistika.
dirzai, itempejai? geri, pas mane tokia vibracija siokia tokia yra, bet maciau vair. stiprintuvo itempejo amortikas sokineja, manau is ten ir vibracija, nes matosi kaip sokineja jis ir garsas nekoks.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2012 Vasario 08, 20:51:36 »
nuimk dirza ir isitikinsi ar del to vibruoja ;)

Neprisijungęs liotar

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2012 Vasario 09, 13:21:50 »
kai ner koprecijos tada ir nesiveda, jai geras motoras tai ir be pakaitimo uzsuksi seip ne taip, o kai nera variklio daryk ka nori keisk zvakes varyk i diagnostika, ieskok slieku asvalte vies tiek tas pats.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2012 Vasario 09, 14:00:47 »
manau kad su gerom zvakem ir prasta kompresija geriau uzkursi, nei be ju ir normalia kompresija.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141: 2012 Vasario 09, 14:20:12 »
kai ner koprecijos tada ir nesiveda, jai geras motoras tai ir be pakaitimo uzsuksi seip ne taip, o kai nera variklio daryk ka nori keisk zvakes varyk i diagnostika, ieskok slieku asvalte vies tiek tas pats.
Jau minejau,kad A3 su 350000 rida is puses sukio vedasi prie 30 laipsniu,o A6 tikrai mazai begusi neina.Be to keturiese turim darbe PD is ju tik viena vedasi.Kas visiem atause motorai? ;)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #142: 2012 Vasario 09, 14:32:23 »
Na mano tevo 2009 metu audi kuri priziurima labai gerai is puses sukio neuzsikuria prie -30, tai atsiprasau, bet tikrai nepudrink mum smegenu...

Gal tu auto sildomam garaze kai lauke -30 uzvedineji, tada tikiu, bet dabar ne :D

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2012 Vasario 10, 12:57:52 »
manau kad su gerom zvakem ir prasta kompresija geriau uzkursi, nei be ju ir normalia kompresija.

Pernai prie -24 uzkurta neveikiant nei vienai pakaitinimo zvakei, saugiklis nekontaktavo, todel drisciau gincytis del sio teiginio.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2012 Vasario 10, 14:11:55 »

Pernai prie -24 uzkurta neveikiant nei vienai pakaitinimo zvakei, saugiklis nekontaktavo, todel drisciau gincytis del sio teiginio.

As siemete uzsikuriau, sunkiai, bet uzsikuriau, po zvakiu keitimo prie -20 tik karta zvakes kaitinu ir problemu neturiu kuriantis, bet tikrai ne is puses apsisukimo kuriasi :)

Neprisijungęs Garnis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2012 Vasario 10, 14:37:23 »
Kagi siandien teko lankytis 4.2 servise. Problemos atrasti nepavyksta, tik spejimai. Kompresija pamatuotu, normos ribose. Rimciausi itariamieji purkstukai.

Neprisijungęs kunigs

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2012 Vasario 10, 14:39:33 »
Kagi siandien teko lankytis 4.2 servise. Problemos atrasti nepavyksta, tik spejimai. Kompresija pamatuotu, normos ribose. Rimciausi itariamieji purkstukai.
kokie purkstuku parodymai ?

Neprisijungęs Garnis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2012 Vasario 10, 16:12:28 »
Nelabai zinau kuriuos kanalus ziuret, nes diagnostika daraus pas tuos kas supranta.
http://imageshack.us/f/694/p01p.png/
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 10, 16:15:06 sukūrė Garnis »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2012 Vasario 11, 08:07:36 »
va siandian ryta -21, lauke specialiai palikau masina, du syk naujas NGK zvakutes pasildziau, brynkst is triju vertimu ir dirba. Beda isspresta.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2012 Vasario 11, 10:17:17 »
Nelabai zinau kuriuos kanalus ziuret, nes diagnostika daraus pas tuos kas supranta.
http://imageshack.us/f/694/p01p.png/

Tai , kad tie purkstukai dar labai gerose normose. Neturi 3, 4 kanalu issaugojes ka rodo ?