Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI PD šalto užvedimo problema  (Skaityta 63223 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI PD šalto užvedimo problema
« Atsakymas #75: 2012 Vasario 02, 09:20:47 »
As galvoju jau cia ir kuras ne prie ko, nei kokios zvakes, o palaikau nuomone , kad tai tik kompresijos klausimas. Del visu kitu priezasciu nesikurtu ir prie -5, o jeigu kuriasi liuks, o pasireiskia tik nuo -15 tai tik kompresija. O tempiant todel ir uzsikuria, nes nera jokio itampos kritimo ir kurimo apsukos zymiai greitesnes.

Neprisijungęs miiik

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2012 Vasario 02, 09:33:03 »
bet man konpresija matavo vasara, mechaniskai, tai viskas normos ribose buvo

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2012 Vasario 02, 09:35:46 »
bet man konpresija matavo vasara, mechaniskai, tai viskas normos ribose buvo

Kiek tas normos ribose? Vasara ir 20 norma , kursis lengvai.

Neprisijungęs miiik

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2012 Vasario 02, 17:54:36 »
nebepamenu, gal 28 buvo. o jei butu parejes tas siurblys kur vakuma duodas, tai galetu but sitoks variantas?

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2012 Vasario 02, 18:31:58 »
Kompresija manau atkrenta.reik daug pravaziuot,kad jos neliktu.Sakau todel,kad A3 motoras ejes 320000lm ir vedasi puikiai,o kitas tikra rida 160000km nesiveda.Jau isbandziau viska,beliko du dalykai.1.programines klaidos kompe.2.PD varikliams ejo 2 rusiu zvakes.Vienos normalios kaip seno TDi,kitoms 5mm ilgesnis kaitinimo elementas.ryt suku ilgasias zvakes sau ir bandau.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2012 Vasario 02, 19:04:09 »
Na idomu kokia priezastis bus. O kai kuri nematavai itampos? Nesvarbu , kad jis 100A/H , jis ir 10,5V gali sukti ilgai ir nuobodziai. Atrodo Vytoksui buvo toks bakeris su A3, suko gerai viska, o truku paprasciausiai keliu volto daleliu. Jeigu busteri pajungtum idomu ar nesikeistu uzkurimas.

Neprisijungęs miiik

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2012 Vasario 02, 19:11:30 »
reiktu ir man pamegint sita bajeri, nes mano akumas senas, bet vinioja atrodo normaliai. o kas tas busteris? kaip as galeciau ta dalyka patikrint?

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2012 Vasario 02, 19:20:30 »
Tai nauja Varta,nemanau,kad mazai itampos.Koki tada jau det akuma?Negi sukure auto,kad busteri su savim dar reik veziotis :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2012 Vasario 02, 19:26:15 »
Tai nauja Varta,nemanau,kad mazai itampos.Koki tada jau det akuma?Negi sukure auto,kad busteri su savim dar reik veziotis :)

Atrodo normaliai paklausiu, nes tikrai idomus variantas, bet kai atrasai...

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2012 Vasario 02, 20:05:41 »
O as atrodo normaliai parasiau,kad viskas kas reikia, nauja.Pinigelio negailejau,o bolidas neina ;)Ir nereikia man sakyt,kad keisk nauja akuma i kita nauja,keisk filtrus ar starterius.....Viskas tikrinta pertikrinta.Turiu tam laiko,lesu ir galimybiu.Kalba ir eina apie tai,kad pas daugeli teoriskai viskas tvarkinga,o praktiskai auto neina. ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2012 Vasario 02, 21:00:46 »
O as atrodo normaliai parasiau,kad viskas kas reikia, nauja.Pinigelio negailejau,o bolidas neina ;)Ir nereikia man sakyt,kad keisk nauja akuma i kita nauja,keisk filtrus ar starterius.....Viskas tikrinta pertikrinta.Turiu tam laiko,lesu ir galimybiu.Kalba ir eina apie tai,kad pas daugeli teoriskai viskas tvarkinga,o praktiskai auto neina. ;)

Tame ir esme, klausiau butent matavimo parodymu , o ne siuliau kazka keisti. Na kadangi as neturiu galimybiu ir lesu vazineti su nauja masina , tai tvarkysiu savo grabuka, kur mums cia su bagociais lygintis.

Neprisijungęs kunigs

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2012 Vasario 02, 21:36:17 »
Kompresija manau atkrenta.reik daug pravaziuot,kad jos neliktu.Sakau todel,kad A3 motoras ejes 320000lm ir vedasi puikiai,o kitas tikra rida 160000km nesiveda.Jau isbandziau viska,beliko du dalykai.1.programines klaidos kompe.2.PD varikliams ejo 2 rusiu zvakes.Vienos normalios kaip seno TDi,kitoms 5mm ilgesnis kaitinimo elementas.ryt suku ilgasias zvakes sau ir bandau.
dek zvakes ir sakyk kas keitesi :) pas mane ir PD variklis su TDI pakaitinimo zvakemis :)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2012 Vasario 02, 21:38:14 »
Ryt desiu ir pranesiu ;)Kazkaip nekreipiau demesio anksciau,kad jos skirtingos.tik sian netycia pastebejau.ne be reikalo jas prailgino

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2012 Vasario 02, 21:58:44 »
Kazkada tvarkiau zmogeliui masina, a3 pd 105kw ar kiek ten ju buna. Naujas akumas, sukinejo ryte nuobodziai, neuzsikure. Kompas jokios menkiausios klaideles nerodo. Pratikrinau viska ka galejau ir jungtis ir tendema ir siurbli bake, kol galiausiai nepabandziau salono valiklio i isiurbima papurks kuriant, taip sunkokai uzsikure, po to laiko iki sios dienos viskas ok. Pamenu kurimo metu itampa tikrinau kazkas apie 10.x buvo. Taip ir likau nesuprates kas ten jai "susisviete"..

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2012 Vasario 02, 22:21:29 »
savo bandysiu bedos ieskot, nes irgi kaip dauumai. 10ir ciut daugiau salcio dar uzsuku, kol keli minus tai is puses sukimo. O prie -17 bedu buvo kol uzsukau. Manau srove iki zvakiu tikrint reik realiai ne su testeriu, o is tikro kazka pajungus kas suvalgo daug sroves. Daug kur masinoj testeris apgauna, mato itampa, bet nemato sroves. Sia siaip tik versija.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2012 Vasario 02, 22:32:26 »
savo bandysiu bedos ieskot, nes irgi kaip dauumai. 10ir ciut daugiau salcio dar uzsuku, kol keli minus tai is puses sukimo. O prie -17 bedu buvo kol uzsukau. Manau srove iki zvakiu tikrint reik realiai ne su testeriu, o is tikro kazka pajungus kas suvalgo daug sroves. Daug kur masinoj testeris apgauna, mato itampa, bet nemato sroves. Sia siaip tik versija.

Is tikro nera masinoje daug vietu kur dideles sroves eitu, starteris, akumas, lempos, sildymas. Daugiau kaip tik labai siplnos sroves is visu davikliu, kitas dalykas , kad dauguma davikliu turi nemazas paklaidas , kurios visos susidejusios i kruva , jau neblogai iskraipo signalus. Deja niekas nematuoja kompresijos saltam varikliui, o juk butent tada jis nesikuria, idomu kaip skirtusi tada slegis. Na cia siaip, irgi tik versija.

Neprisijungęs kunigs

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2012 Vasario 03, 08:38:48 »
as savo ir neuzvedziau per salcius. bet vakar ir ryt jau uzkuriu ( -23; -19) paprasciausia buvo el nuotekis kazkodel is mago atsirades, valge 0,5A. bet ryt kad uzvest, ipurskiu truputi anodijos( eterio). taip lengviau tam kartui :)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2012 Vasario 03, 19:58:22 »
Isidejau zvakes,visa diena atstovejo,tai be problemu vedesi vakare.Visa diena buvo -20.Bet dar nieko negaliu sprest,kol nepastoves per nakti.Sian kaip tik bus salta :)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2012 Vasario 03, 20:10:53 »
o as zvakes sudejas kokias priklauso- ilgesnes bet lb sunkiai kuriasi... akumas suka be jokiu problemu, bet tenka labai ilgai sukti kol uzsiveda.. atrodo griebia bet kol uzsikuria normaliai tai tenka pazulint neblogai..

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2012 Vasario 03, 20:18:34 »
o as zvakes sudejas kokias priklauso- ilgesnes bet lb sunkiai kuriasi... akumas suka be jokiu problemu, bet tenka labai ilgai sukti kol uzsiveda.. atrodo griebia bet kol uzsikuria normaliai tai tenka pazulint neblogai..
ir man tas pats, bet pas mane nezinau kaip zvakes ir jokie tepalai ir filtrai nekeisti.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2012 Vasario 03, 20:21:56 »
draugelio irgi pd 96 taipat kuriasi... (pas ji 2001m tai zvakes trumpos kaip 81kw, pas mane 2003 jau ilgos ir zymiai brangesnes jos.. ) bet zvakes nk neissprendzia.. pakaitinu 3 kart net ir nedaug is to naudos.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2012 Vasario 03, 22:09:29 »
Jei zvakes nepades,belieka programines klaidos. :)Ryt matysiu.Spec sian lauke palikau. Visada sakiau,kad nera geresnio motoro uz AFN ir 1Z.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2012 Vasario 03, 22:17:20 »
del kurimosi tai tikrai taip, man afn prie 30 salcio is puses sukimo vesdavosi:) aisku su geru akumu.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2012 Vasario 03, 22:18:02 »
Jei zvakes nepades,belieka programines klaidos. :)Ryt matysiu.Spec sian lauke palikau. Visada sakiau,kad nera geresnio motoro uz AFN ir 1Z.
jei zvakes nepades, gal bandyt i kura priedu kokiu i pilt. Snd su pazystamu kalbejau, sake net visiskai naujiem Caddy prie -25 laipsniu mirtis buna, jie aptarnauja juos vienai firmai, tai tik 2-3 is 10 kurie puikiai kuriasi. Visa kita trauka ir t.t nesiskiria. Neva prie tokio salcio purkstukai nesukelia tinkamo slegio, timptelejus masina be problemu uzsikuria.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2012 Vasario 03, 22:47:16 »
gamykloj tikrai nesukure,kad reiktu ka purkst ar pilt.pas drauga pasatas tik su dviem zvakem uzsiveda,tik kratesi.Sian pakeitem.Vistiek issiaiskinsiu kame beda.